אז מה זה בעצם הסוד?

free soul

New member
אז מה זה בעצם הסוד?

ראיתי היום תקציר של הסרט, או איך שזה נקרא:בריפרוף קל... אז ככה: צריך לחשוב מחשבות חיוביות לרוב ז"א... למשל אני רוצה Y אני אחשוב ואדמיין אותו מס' פעמים במשך היום ואיכשהו עם הזמן אקבל אותו [?] או ש.. אני לא רוצה את X ואגיד כל הזמן:"אני לא אני לא אני לא..." ובכל זאת אמשוך אותו. בת'כלס... לא לחשוב רע, לחשוב רק טוב. זה הכל?

GMjoy

New member
אם את מעוניינת ללמוד את הדברים

לא בריפרוף קל, ולהיכנס לזה בצורה מהנאה ומלמדת, אז תביני בהמשך שלא-זה לא הכל. ממליץ לך לקרוא את הספר הנהדר כוחו של התת-מודע של ג'וזף מרפי :) יתן לך המון ידע, וסדר ליצירת המציאות!

free soul

New member
אוקיי והוא הוציא את הספר "הסוד" לאור?

אני דיי סקפטית בדבר הזה..

אין שום קשר ישיר בין גוז'ף מרפי לספר "הסוד"

הקשר היחיד הוא ששניהם עוסקים באותו הנושא: איך לקחת אחריות על חיינו וליצור לעצמנו את המציאות שבה אנחנו רוצים. והאמת היא, שהספר "הסוד" הוא אחד מהספרים הפחות טובים בנושא הזה. יותר מדי fluff פשטני, יותר מדי אשליות מפתות וזהב של שוטים, ופחות מדי תכל'ס. הדבר היחיד הטוב שאני יכול להגיד על הספר, זה שהוא "טיזר" טוב לדבר האמיתי. "חוק המשיכה" אכן פועל, ולחשוב חיובי זה בהחלט חשוב. ואם הספר הצליח לגרות את הסקרנות שלך בנושאים האלה, הרי שהוא עשה את מלאכתו. ובכל מקרה, אני לא מאמין שקיים ספר שיכול להוות תחליף ללמידה מהניסיון האישי שלנו. אם את רוצה באמת להבין את האפשרויות והמגבלות שגלומות בחוק המשיכה, פשוט התחילי להשתמש בו.

GMjoy

New member
גור, אתה צודק 100%

יותר מדי fluff פשטני, יותר מדי אשליות מפתות וזהב של שוטים, ופחות מדי תכל'ס. - לפני שבוע, חברה של אמא שלי שאלה אם יש לנו את הסוד, ואמרתי שאני אביא לה לצפות. כן, מצד אחד, זה שימח אותי שיש התעניינות, התעוררות לכל זה, ואני מסרתי לה אותו. מצד שני, הרי כמה אוסף אשליות מכורות שם, רק כדי להביא את האנשים לצפות ולמכור את הספר, וכמה בגלל זה נוצרים חורים, ותיסבוכות בהמשך...וואווו וואווו פשוט חבל... לא מציינים שם המון דברים חשובים, ולדעתי עדיף לקרוא את ג'וזף מרפי -זה לפחות יתן זוית אחרת, ומודגשת לכך שאכן יוצרים מציאות, אבל עושים זאת, קודם כל, אחרי שיודעים להשתמש בבסיס.

GMjoy

New member
לא

את הסוד הוציאה רונדה בירן ב-2006 - סרט וספר. ג'וזף מרפי, הוציא את כוחו של התת-מודע בשנת 2000. הספר מסביר לעומק הדברים, שלא נאמרים בשעה וחצי בסוד, לכן מומלץ (למעוניינים), לפנות לקריאת הספר ולהבין בצורה נכונה יותר את עבודת התת-מודע, ועל ההשפעה שלו על חיינו =)

למעלה