אז מה זה "מסע בין כוכבים" או ליתר

^hunter^

New member
אז מה זה "מסע בין כוכבים" או ליתר

דיוק מד"ב בשבילי ? ברגע של שיעמום על חושי: בחיים לא הייתי נהיה חובב מד"ב בכלל ומסע בין כוכבים, זינוק לאתמול ובבילון 5 ללא אחותי (והתוספת של בבילון, ע"י בעלה). אם בגיל 6 לא הייתי תופס את אחותי צופה בסטאר טרק בהחבא בחדרה עד ליום הזה לא הייתי יודע על מעלליו של קפטן פיקארד ושל שאר החבורה. בחיים לא הייתי מתענג כאשר סם בקט היה מזנק לעוד פרק מופלא ומצחיק לא פחות, ולא הייתי יודע מה קרה לקפטן שרידן בתחנת החלל החביבה שלו. אבל רצה הגורל (ואולי Q?) וראיתי את אחותי צופה בפרק של הדור הבא, כמובן ששאלתי אותה "מה זה?!?!!" בגועל נפש וחוסר עניין, אבל לאחר צפייה בשתי פרקים ידעתי שאני מכור. מאז לא פיספסתי אף פרק של הדור הבא (שהיה אז בערוץ 2 וגם ב 1 מתישהו) והתענגתי על כל רגע. אומנם לא הייתי עד למעלליו של קפטן קירק וחברו אוזניים(=ספוק) אבל מדיי פעם ראיתי בערוץ הסרטים איזשהו סרט טרק ישן ומשם ידעתי קצת על מעלליהם ביקום. אח"כ הגיע תורם של משחקי מחשב, כמו FINAL UNITY שאגב לא הצלחתי לסיים עד לפני חודשיים (לאחר שהחלטתי שהפעם זה יהיה זה) ויותר מאוחר גם אחרים שאם תרצו אני אפרט עליהם יותר. אח"כ נגמר הדור הבא והיה קצת עצוב ... אבל אז ערוץ 23 החליט לשדר את ח"ע9, ומי אני שאתנגד? לצערי זה הייתה אכזבה, אבל אמרתי לעצמי שמסע בין כוכבים זה מסע בין כוכבים ולכן אני אצפה בזה עד הסוף... אבל בעונה השלישית נשברתי, וויגאר כבר לא יכולתי לראות (כי היא משודרת בYES) וניזונתי רק משמועות. לאחרונה השלמתי את רוב הצפייה בפרקי הדור הישן (תודה לערוץ BIP ולאחותי שהקליטה) ואת האנטרפרייז כמובן מערוץ 10 (שאולי יסגר ואז יהיה קצת לחץ על ניב ידידנו). על בבילון ועל זינוק לאתמול אני מניח שזה יהיה קצת אוף טופיק אז אני אסתום בעניין. בקיצר , מסע בין כוכבים אצלי הוא קצת יותר מסתם סדרה. אומנם אני לא פנאטי לגביה כמו המטורפים שהיו בסימנטק לפני 3 שנים ומחאו כפיים וקמו כל שניה שהראו את האנטפרייז, אבל ברף המה שאני מוכן לוותר כדי לראות קצת TREK יש הרבה דברים. והקטע הוא שאני לא יכול להצביע על משהו אחד ברור שמושך אותי בסדרה הזאת. הטכנולוגיה ? החלליות? האנשים? הדיאולוגים? לדעתי זה פשוט בגלל שגם אני קצת חולם להיות כזה. חוקר שאינו נמצא במקום אחד אף פעם ומגלה תרבויות ודברים חדשים, ככל הנראה בכוכב שלנו (לצערי) ולא במערכת השמש וביקום כולו. טוב אני חושב שזה ייכסה עמוד פורום שלם אז כדאי שאני אפסיק.

DDN

New member
יפה.

נחמד לקרוא סיפורים אישיים כאלה, החזקת יפה לראות עד העונה השלישית של DS9. אני נשברתי בעונה השנייה, איבדנו לוח שידורים, אחותי התחילה לראות מחדש ברביעית, ובכפייה שלה הצטרפתי בדיוק לעונות הטובות 5,6,7. לדעתי, אם תסתכל רק על העונות האלה, לא תצטער. ואם ערוץ 10 ירד, תמיד יש את הקאזה ודומיו להשגת פרקים. . . . .

G.O.D

New member
נכנסת לטג ליינס וגם...

המלצתי שיכניסו אותך להודעות המומלצות...

Esmena

New member
אני לא חושבת שאני רשאית להחמיא לך

אבל כל הכבוד!

למעלה