אז מה זוגות הטרוסקסואליים יכולים ללמוד מחד-מיניים?

Ginger L Honey

New member
כתבה נפלאה!

אני שמחה, שלמרות ומערכת היחסים שלי היא הכי נורמטיבית לפי הדגם הכי פרימיטיבי של חלוקת התפקידים, עבורנו זה עובד נפלא, אבל בהחלט יש מה ללמוד מחלוקת התפקידים של הזוגות החד-מיניים.
כן הייתי שמחה אילו גברים הטרוסקסואלים היו לומדים משהו מהלסביות והיו מפסיקים לספור אורגזמות נשיות

ותמיד אני אומרת, שילדיי העתידיים אף פעם לא יצאו מהארון,
הרי אינך יכול לצאת ממקום שלא היית בו

זה מפתיע

איך לכל אחד מאיתנו יש "ארון" שהוא יכול לצאת ממנו.
&nbsp
למשל-
הבן הבכור שלי דיסלקט וקורא ברמה מאוד נמוכה. למרות שאנחנו מאוד מחזקים אותו בבית, מדברים על זה ומסבירים לו- הוא עדיין מתבייש בזה. ברור לי שיגיע הרגע שהוא יצטרך לצאת מהארון ולומר לעולם שזה מי שהוא ואלו המגבלות שלו. עד אז, הוא ימשיך להתנהג כמו גיי בארון..

Ginger L Honey

New member
מעניין

כאמור, אין לי ילדים, אז אינני יודעת על הארונות בהם הם בוחרים להסתתר...
אמנם הייתי נבוכה בקשר לדברים בעברי, בעיקר בגיל ההתבגרות כמו בני-נוער רבים. אך אינני זוכרת מצב בו הייתי צריכה לצאת מהארון ולהודות בפומבי בפני אחרים ובעיקר בפני עצמי-מי אני.
וזה לא שאני מגיעה מהמשפחה הכי תומכת ומחזקת בעולם, שתמיד תמכה בי ללכת עם האמת שלי ולכן מעולם לא הייתי בשום ארון.
אני מניחה, שזה כנראה עניין של אופי, כאשר לא מדובר במוסכמות חברתיות

kisslali

New member
וואלה - חשבתי שאצלי זה יוצא דופן

הבן שלי דיסלקט, הוא כבר בן 30, הוא לא כותב (בעידן המחשב - מי צריך בכלל לכתוב?) יש לו הפרעות קשב אבל הוא לא היפר בכלל. למרות ההתמודדות המוצלחת, נדהמתי לגלות שלבת זוג מאד רצינית הוא לא סיפר כלום. הפתיע אותי לא פחות שהיא אפילו לא חשדה, אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי.
אני לא בטוחה אם הוא מסתיר או פשוט לא מתייחס כמשהו שצריך לדבר עליו. עכשיו שכתבת אני נוטה לחצי הראשון :)
אני מסכימה שכולנו חיים בארון. למרות שאני אדם בוטה אני כבר לא בטוחה שכולם, תמיד, חייבים לצאת מהארון. לי זה מרגיש קצת הפוך על הפוך.

חג שמח, ללי

מסכימה איתך

יש דברים שמאוד מקל אם יוצאים מהארון, והצורך להחביא דורש המון אנרגיות מיותרות.
&nbsp
ויש דברים שהם בהחלט לא עיניינם של ההורים או המכרים ומי שצריך לדעת זה רק בן הזוג והחברים הקרובים.

ממש מקסים
תודה שהבאת לנו אותה ובכלל-כיף שאת פה

בדיוק סיימתי לקרוא את "משפחה לדוגמא" של מאירה ברנע וגם שם יש התייחסות לנושא של הומואים ולסביות וקבלה או אי קבלה שלהם. לרובנו יש יציאה מארון כלשהו- אצלנו לדוגמא זה מארון של מטופלי פוריות- היה לנו מאוד קשה להודות בפני כולם על זה שאנחנו מטופלי פוריות.
&nbsp
&nbsp

למעלה