אז מה חדש אצל כולם? ספרו לי מה הדברים הכי מעניינים שקרו לכם בשבוע האחרון (: לי יצא לזיין עץ ((:
T tool2 New member 18/11/04 #1 אז מה חדש אצל כולם? ספרו לי מה הדברים הכי מעניינים שקרו לכם בשבוע האחרון לי יצא לזיין עץ (
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 18/11/04 #2 ../images/Emo79.gif נ"ש-שאלה... היי אנשים, מנשמע? תגידו, על מה מדובר בשיר [המדהים ] "Somebody Out There"?
../images/Emo79.gif נ"ש-שאלה... היי אנשים, מנשמע? תגידו, על מה מדובר בשיר [המדהים ] "Somebody Out There"?
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 20/11/04 #11 ../images/Emo79.gif זה באמת על אלכס?../images/Emo12.gif
C crazy4tc New member 18/11/04 #4 אני מניחה שאת מעוניינת להרחיב על המקרה שלך כדי שכולנו לא נחשוב שאת סוטה מטורפת...
T tool2 New member 21/11/04 #13 אממ.... חיחיחי.. הייתי במסיבת יומולדת (קומזיץ) של חברות שלי ושיחקנו נבר ואז ציוו עליי לזיין עץ..חח.. אבל יש לו שם! קוראים לו עובדיה.. והסיפור בינינו נגמר ): הוא עזב אותי בשביל ברושית!!!
אממ.... חיחיחי.. הייתי במסיבת יומולדת (קומזיץ) של חברות שלי ושיחקנו נבר ואז ציוו עליי לזיין עץ..חח.. אבל יש לו שם! קוראים לו עובדיה.. והסיפור בינינו נגמר ): הוא עזב אותי בשביל ברושית!!!