אז מה חדש בצפון?

• פותח הנושא בי
  • פורסם בתאריך

בי

New member
אז מה חדש בצפון?

היו פה תלונות על כך שאין מספיק דיווחים על הרקדות בצפון, אז אביא ידיעות על 2 חוגים: חוג חדש, שנפתח לפני 3 שבועות, מתקיים בקיבוץ כברי שסמוך לנהריה. את החוג מעביר יאיר בינו, מדריך מקסים באישיותו, אהוב על רוקדיו, רציני ומשקיע. היה לו חוג בשבי ציון והחוג עבר יום ומקום. הרוקדים הנאמנים, עברו יחד עם יאיר, בתוספת רוקדים חדשים, למקום החדש. יאיר משלב בהרקדותיו ריקודים מכל הזמנים, שכן הוא שולט בריקודים מכל התקופות , ועדיין רב ההרקדה היא של ריקודים חדשים. מצו"ב הפלייר על החוג החדש. חוג שכבר חגג שנה וכבר דיווחתי עליו , וגם אחרים דיווחו עליו ואף הגדירו אותו כחוג "איכותי" הוא החוג שנערך בכל יום שלישי בקרית חיים, בבית ההסתדרות ברח´ בוסל. זה חוג לריקודים ישנים, עד אמצע/סוף שנות ה 80 בהדרכת יאיר בינו ומשה אורון. אתמול נכחו בהרקדה היוצרים יענקל´ה לוי, אליהו גמליאל ובנצי תירם, ורקדנו רבים מריקודיהם. יענקל´ה לוי שאל אותי למה אני לא כותבת על החוג הזה בפורום, ועניתי לו שכבר כתבתי יותר מפעם אחת. אז הנה, בשביל יענקל´ה לוי, אני מזכירה את החוג הנהדר הזה עוד פעם !!! החוג התחיל במספר מועט של רוקדים, ושמעתי שהיו שבאו לחוג בתחילתו ולא שבו. יתכן וחלק מהרוקדים התרגלו להרקדות הענק ולא מרגישים בנח בהרקדות קטנות. אני מרגישה הנאה אך גם חובה להתמיד בחוג, מכיוון שזה החוג היחידי לריקודים ישנים שנערך מדי שבוע ושמחזיק מעמד. רוב הרוקדים האחרים מתמידים גם הם ונהנים, בלי קשר למספר הרוקדים. ואכן, החוג גדל מדי שבוע, ואתמול החוג היה מלא מלא !!! בחוג אווירה מאד חברית וטובה. בחלק הראשון, בין 20.30 ל 21.30 יאיר מלמד ריקודים, וגם במהלך החוג מלמדים וחוזרים מדי פעם על ריקודים, אבל לא בצורה מעיקה... בקיצור, מומלץ למי שגר בצפון (באים אנשים מכרמיאל ומכל הצפון) להגיע להרקדה קצת אחרת, באווירה נהדרת, המאפשרת ללמוד ריקודים שאין מקום אחר ללמוד אותם. ביום שלישי הבא תהיה הרמת כוסית לקראת השנה החדשה . כולם מוזמנים !!!

בי

New member
אבוי, שכחתי לצרף את הפלייר

ככה זה בגיל מתקדם...

למעלה