אז מה חדש? מה נסגר?

morito

New member
אז מה חדש? מה נסגר?

כן היום חזרתי אני יחד עם abarak88 ושישיץ מסמינר תקשורת של המועצה העירונית :) היה כיףף אז ראיתי מה דיבורים על מפגש נראה מעניין .. אז באמת נורא נחמד יהיה להפגש החג :) אז מה חדש איתכם ? אה ושבת שלום !!!

morito

New member
חח פה:

שאלון לחנוכה לביבה או סופגניה?? ואם סופגניה-איזה מילוי אתם מעדיפים? סביבונים- שטויות או סבבה? חג החנוכה או הקריסמס? האם אתם מדליקים נרות בחג? טפטופי נרות-אפשר או מיותר? אוהבים את חנוכה? אם כן למה אם לא למה? איזה שיר חנוכה אתם הכי אוהבים? זכרון ילדות מיוחד מהחג? דמי חנוכה-בעד או נגד? וברוח חג הפסטיבלים-איזה?

tali_le

New member
תשובות!

לביבה או סופגניה?? לביבה, בוודאי
ואם סופגניה-איזה מילוי אתם מעדיפים? ריבת חלב. הלוואי ויכולתי
סביבונים- שטויות או סבבה? סבבה, קיבלנו בשי לחג מהעבודה סביבונים ועשינו החלפות
חג החנוכה או הקריסמס? חנוכה
האם אתם מדליקים נרות בחג? באדיקות שמשגעת את כל החברים שלי
טפטופי נרות-אפשר או מיותר? אפשר רצוי וחובה
אוהבים את חנוכה? בטח! אחד החגים האהובים עליי
אם כן למה אם לא למה? חג האור והאש. ימים של שיא החורף (אמורים להיות)
איזה שיר חנוכה אתם הכי אוהבים? הממממ. לא יודעת.
זכרון ילדות מיוחד מהחג? דוד של אבא שלי שהיה בא והיה מביא בגדים תואמים לי ולאחותי. ויכוחים סביב מי מדליק נרות מתי (תמיד הייתי עובדת עליה ויוצא שהייתי מדליקה יותר נרות והרגשתי ממש גיבורה)
דמי חנוכה-בעד או נגד? מתנות לחנוכה. לא דמי חנוכה
וברוח חג הפסטיבלים-איזה? אף אחד מהם טלי

morito

New member
תשובות שלי :)

לביבה או סופגניה?? לביבה!!! ואם סופגניה-איזה מילוי אתם מעדיפים? בלי מילוי, ריק!!! ריבה זה לא טעים וריבת חלב משמין סביבונים- שטויות או סבבה? סבבהה, במיוחד מאגניבים כאלה שמדליקים אורות או מנגנים חג החנוכה או הקריסמס? הקריסמס מדהים, אבל חנוכה :) האם אתם מדליקים נרות בחג? בוודאיי טפטופי נרות-אפשר או מיותר? מיותר ועוד איך! למה?! אתם יודעים איזה קשה לגרד את זה אח"כ? אוהבים את חנוכה? אם כן למה אם לא למה? מאודדד בגלל החופש החורף הסופגניות איזה שיר חנוכה אתם הכי אוהבים? חנוכה חנוכה חג יפה כל כך זכרון ילדות מיוחד מהחג? אני זוכר את המסיבות בגן בחנוכה ששמו לנו זרים כאלה על הראש עם נר, ושרנו שירים והרשתי לעצמי סופגניות בשפע :) דמי חנוכה-בעד או נגד? בעד בעד וברוח חג הפסטיבלים-איזה? אני לא אוהב את כל זה וטלי, אחלה תשובות :) יצאת קצת מניאקית לאחותך הקטנה חח :) ואיך את לא אוהבת שירי חנוכה??? סוב נסוב כה וכה מה נעים וטובבב

abarak88

New member
שלום לכולם..התשובות שלי ...

שיהיה לכולם חג שמח!!! ובאמת היה לנו כיף בסמינר..מקווה שאתם נהנתם לכם... שאלון לחנוכה לביבה או סופגניה?? -לביבה [ספינג] ואם סופגניה-איזה מילוי אתם מעדיפים? סביבונים- שטויות או סבבה? דווקא סבבה במיוחד החדשים האלה עם כל האפקטים האלקטרונים..אפילו היום שיחקתי בסיבוב סביבונים חחחח חג החנוכה או הקריסמס? אמממ מצטער אבל קריסמס בהחלט! האם אתם מדליקים נרות בחג? בטח! טפטופי נרות-אפשר או מיותר? מה?! אוהבים את חנוכה? אם כן למה אם לא למה? כן דווקא חג ממש מעולה! חג כזה של חורף [וכן אני לא ממש אוהב חורף אבל בכל זאת] איזה שיר חנוכה אתם הכי אוהבים? אמממ "נר לי" ..."סביבון סוב סוב סוב" או שבעצם איך אפשר שלא לאהוב את כל השירים! זכרון ילדות מיוחד מהחג? אמממ גשמים,סופגניות [והרבה] דמי חנוכה-בעד או נגד? למה לא?! וברוח חג הפסטיבלים-איזה? הכל חוץ ממופעים כאלה קיצ'ים של ילדים קטנים [פסטיבל דוג' בעעעע]

lonely TearDrop

New member
תורי :)

לביבה או סופגניה? לא אכלתי לביבות רבות בכדי לשפוט, אז נלך על סופגנייה..
ואם סופגניה-איזה מילוי אתם מעדיפים? ריבת חלב!!
סביבונים- שטויות או סבבה? סבבה כמובן! הדבר הכי טוב בחג חוץ מהשעווה של הנרות והחופש..
חג החנוכה או הקריסמס? אהה... מעולם לא חגגתי קריסמס מן הסתם (בקושי חגגתי חנוכה) אבל הקריסמס נשמע הרבה יותר מפתה..
האם אתם מדליקים נרות בחג? לא, אבל בשנים האחרונות אבא שלי פתאום בערך ביום השלישי מחליט שזה יכול להיות מגניב ומתחיל להדליק את כל הנרות הריחניים בבית (השנה זה קרה דווקא ביום הראשון)
טפטופי נרות- אפשר או מיותר? אה? אם הכוונה לשעווה אז חובה בכל בית.
אוהבים את חנוכה? לא באופן מיוחד..
איזה שיר חנוכה אתם הכי אוהבים? לא מכירה הרבה שירים אז נלך על "מעוז צור" כי הוא יודע להצחיק אותי כשצריך
דמי חנוכה- בעד או נגד? ב ע ד (גם מתנות יתקבלו בברכה)
איזה פסטיבלים יש בחנוכה?

שבלולה2

New member
אמממממממממ

לביבה או סופגניה? לביבה ואם כבר סופגניה אז מילוי סירופ שוקולד. סביבונים סבבה של דבר חנוכה או כריסמס? ברור ששניהם יחד פלורליזם (או בעברית ריבוי מתנות!!!) הדלקת נרות? כן טפטופי נרות לא יצא לי אבל למה לא אוהבים את חנוכה? חג נחמד זכרון ילדות? חנוכה אצל סבתא דמי חנוכה? כן והרבה, סתם לילדים עדיף מתנות איזה פסטיבל? ברור "הפסטיגל" יש שם את השיר הכי איכותי שנשמע אי פעם בישראל!!! והצטרפו כולם לפזמון "הפזמון זה יומה יומה היי" שיר כל כך גאוני ובל נשכח את שורת המחץ "...דץ עושה לי תה!"

שבלולה2

New member
אך הימים ההם../images/Emo182.gif

אתם ממש מחזירים אותי אחורה לאותם ימים באמת טובים בהם הייתי אני במועצת נוער... (גליל עליון ומחוז צפון) אין ויכוח שזו הייתה חוויה!!! אני רוצה שוב!!! (עכשיו אני גג יכולה ללכת למועצת מועדון גיל הזהב
סתם אני קצת מחמירה עם עצמי...) תעשו חיים!!!

למעלה