אז מה חדש מתחיל אצלכם היום?

אז מה חדש מתחיל אצלכם היום?

אצלי זה:
הסמסטר אחרון! (WISH ME LUCK)
השתתפות בשמחת הצלחה (שזו רק ההתחלה) עם חבר יקר שהספיק להשחיל את החדשות לפני שזרם עם היום העסוק שלו.
השתתפות בשמחה עם מפוטר היי-טק שפתח עסק פרטי - שיהיה בהצלחה!!! ספרו לנו - אז מה חדש מתחיל היום אצלכם? תלתל-חושב-שכל-יום-הוא-התחלה-של-משהו-חדש

ניאו30

New member
../images/Emo50.gif ....

ואני רק בסימסטר השני...חחח היום אני הולך לפגישה עם מישהו שאולי ייתן לי קצת תקווה. אם זה חדש או לא אני יידע רק אחריה(אולי גם זה לא...),אבל אולי בכל זאת נחשוב שזו תחילתה של דרך חדשה.אמן.

LostInTheSky

New member
מה מתחיל היום?...

לא יודעת אם זה נקרא התחלה אבל החבר לשעבר חזר היום מחו"ל. מחר אנחנו אמורים להפגש.... הוא רוצה לדבר...מקווה שזה לא יהיה על "להתחיל מחדש"... אין לי לב לדחות אותו שוב... תחזיקו לי אצבעות...
וניאו, מקווה שיצאת מהפגישה שלך עם תקווה גדולה ! ולך תלתלים, המון הצלחה בסמסטר האחרון! (מה את לומדת?)

"אין לי לב"

אוקיי! מהיום לא דוחים עם הלב. מהיום דוחים עם הראש. מקשיבים לחוויות מהטיול שלו, קצת תמונות, וצחוקים. זה מספיק לערב אחד. תלתל-מחזיק-אצבעות-עד-שיכחילו

גריפון

New member
ואני אומר: לאט לך, יקירתי...

ללכת עם הלב. אהבה היא ענין של לב, כידוע. חשוב להשתמש בראש: הראש יודע להבדיל בין אהבה לחולשה, למשל, או רחמים, או אשליה, או כל מיני סיבות לא רלוונטיות אחרות להתחלת/פירוק/חידוש יחסים. או, אם למצוא משהו בין תלתלים ל...ניטשה - בלכתך אל הגבר, אל תשאירי את הלב בבית. אבל גם אל תשכחי את הראש. כאילו שלא ידעת בעצמך...
בהצלחה.

מה ההבדל בין הגבר לאשה?

וואללה - לא יודעת... אבל חושבת שגבר אומר לאשה לארוז הלב לפגישה בגלל זה מה גבר רוצה. אשה שכבר ארזה הלב כמה פעמים וכבר "אין לה לב" - אומרת יותר טוב להשאיר אותו בבית עד שהראש יגיד לה שאפשר להחזיר את המשאבה הזאת לשימוש. סליחה שאני כזו....אוהבת את הראש שלך, גריפון אבל לא עם מקרה ה"חבר" הזה, אשר כבר נדון פה בעבר. מוכנה להתערב שלא יקרה שום אסון אם הפגישה הראשונה תהיה מהראש. חושב שאם אמרתי להשאיר הלב בבית זה יעזור? דרך אגב, מאחר שהסיפור הזה מזכיר כל כך פרשיה של בתי (אשר כבר הזכרתי בהקשר זה) שניים אלה כבר נפגשו בחו"ל 2-3 פעמים כל הזמן עם הראש. הלב מפמפם ברקע ממילא. מופלא בעיני! תלתל-חוגג-עוד-יום

LostInTheSky

New member
אז עכשיו אני אחרי הפגישה...

ראיתי את ההודעות שלכם רק עכשיו... ישבנו לאכול, שמעתי חוויות וסיפורים, צחקנו ו... זהו... לא דיברנו "עלינו", זו הייתה פגישה קצרה ו... לא יודעת איך להגדיר אותה... נראה מה יהיה בהמשך... (אגב תלתל, לזה התכוונת?) LOST

ב ו ל !!!

ב ד י ו ק לזה התכוונתי. באיזי. לא צריך להגדיר כלום. קצר נחמד, ונראה. תלתל-אומר-יופי!

רוהאנדה

New member
זהירות זהירות

זה מתכון טוב להתאהב מחדש במקום שבו הראש לא ממש רוצה לישון שוב... מה אתם חושבים - כשהראש אחראי הלב פנוי לעשות מה שבא לו ואם זה מספיק נחמד ומעניין אז בא לו להתאהב ולחזור אל הישן שהוא זוכר כטוב...

למעלה