אז מה חדש?

V e g

New member
אז מה חדש?../images/Emo124.gif

אין הרבה חדש. אני יודע שמאז אלבום הסולו של ת'ום התמקדנו פחות ברדיוהד. האלבום החדש מתעתד לצאת בשלהי 2007, כרגע אין תאריך. להערכתי, מדובר בסביבות אפריל. רדיוהד הודיעו שלא יקיימו יותר הופעות עד שהאלבום החדש יושלם, בסוף השנה לדבי ת'ום, לאחר שניסו בהופעות כמות גדולה של 15-20 שירים שרובם יכללו באלבום החדש והשאר צפויים לצאת כסינגלים או כ-EP's. בינתיים אפשר לראות תמונות ב-DAS. לעומת זאת, אחיו של ת'ום יורק, אנדי יורק, מוציא ב-2007 אלבום סולו משלו, לאחר שסיים להקליט אותו. הלהקה שלו, the Unbelievable Truth אמנם התפרקה לפני כמה שנים, אבל הם עוזרו לו בהקלטות. אפשר לשמוע בינתיים את אנדי יורק בקישור הזה. ולקינוח, הפרק ההוא של רדיוהד בסאות'פארק.

תודה על המידע..

אנדי יורק לבדו - לא עושה לי את זה... הלהקה דווקא הייתה חביבה למדי...

פוֹלי

New member
מעניין איך יישמע החדש של אנדי יורק

בזמנו הקשבתי ל Unbelievable Truth אחרי שצפיתי באיזה קליפ שלהם ב MTV בתוכנית alternative nation (זקני השבט אולי יזכרו), ורק אחרי כמה האזנות גיליתי שהוא האח של. מה שכן - המלנכוליות פשוט חוגגת בדיסק שלהם, לא נראה לי שהיה שם שיר אחד שמח.

scooby4

New member
alternative nation

אני דווקא זוכר שלא ממזמן ראיתי את זה. או משהו דומה, יכול להיות ששינו ת'שם. אני לא זקן.

הממ..על איזה אלבום את מדברת פולי?

לי יש את almost here והוא דווקא דיי שמח...(לפחות בהשוואה לאח האברבנלי שלו)

פוֹלי

New member
את הקטע ראית? את צריכה לראות את כל

הפרק! כל פעם שאני רואה אותו אני נקרעת מצחוקים מחדש.

Anuerysm

New member
זה ה-פרק?

"nanananana i made you eat your parents"? אני זוכר שראיתי אותו כשהייתי קטן יותר למרות שלא כל כך שמעתי רדיוהד מהגדולים

למעלה