אז מה חדש?

יום שבת, 6 בבוקר

החתולה הקשישה שלי (בת 17 עם כשל כליות כרוני) מתחילה להציק שהיא רוצה שיפתחו לה ברז בשביל לשתות. אחרי שעתיים של התעלמות מהיללות המרגיזות שהיא עושה כשהיא רוצה משהו אני נשברת ונותנת לה מים. עכשיו אני אתן לה אינפוזיה תת-עורית ואתעלם משאר יללות המים שלה ביומיים הקרובים. (העניין הוא שגם היא וגם אני יודעות מי נשברת ראשונה, וזו אף פעם לא היא) מי הולך/ת היום לפסטיבל הפסנתר וי/תוכל להגיד איך היה ואיזה שירים חדשים היו?

אוי

חתול/ה זקנים זה תמיד נורא מבאס. הם לא נועדו לעשות את זה (להיות זקנים) זה כאילו לא מתאים להוויה החתולית. מזמן לא הייתי בהופעה, ואם אני חושבת על זה מזמן גם לא שמעתי מוזיקה (בכלל לא רק רונה).

סיימתי את הדיסק בי-סיידס

לפני שנה בערך, אבל אני לא יודעת איך להעלות אותו לאתר להעלאת קבצים כדי שהכל יהיה בסדר מסוים ושתוכלו להוריד אותו, ואני גם לא מצליחה להעלות את התמונות של העטיפה למחשב כי יש לאמא מצלמה דיגיטלית חדשה ומתוחכמת שאף אחד לא יודע איך להפעיל אותה.

הצעות תפעול

בעניין המצלמה: מניחה שיש למצלמה גם כרטיס זיכרון. תוציאי את הכרטיס ותחברי אותו למחשב (אם זה לפטופ אז סביר שיהיה לו חריץ לכרטיסי זיכרון. אם זה מחשב נייח אז צריך מתאם). כשתחברי את הכרטיס בצורה זו תוכלי להתייחס אליו כאילו היה זיכרון נייד רגיל ולגשת לתמונות בצורה רגילה. את השירים תמספרי לפי הסדר שבחרת. לאחר מכן תהפכי את כל השירים + התמונות לפורמט RAR או ZIP. כך הכל יהיה בקובץ אחד ולא בקבצים נפרדים. מכאן הדרך קצרה עד להעלאה לאתר הורדות.

זה יהיה מסובך מעט

כי מדובר בהרבה מגה בייטים. מאיזה אזור את? אם תתני לי את הקבצים על דיסק און קי או דיסק רגיל אוכל לעשות זאת בקלות. (אגב, אם המחשב שלך חדש אז יש סיכוי שיש כבר את התוכנות על המחשב. סמני את הקבצים שאת רוצה לאגד ביחד וליחצי על הכפתור הימני של העכבר. האם אחת האופציות היא "add to rar" או "add to zip"? אם כן - יש לך כבר את התוכנה המתאימה)

../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifלמישהו יש כרטיסים עודפים לרונה ב20?

הכוונה להופעה בפסטיבל הפסנתר כמובן, ביום שבת ה20.11. ניסיתי להזמין אתמול כרטיסים ומסתבר שנגמרו
(הייתי צריכה לנחש) אם למישהו יש שני כרטיסים מיותרים שיוכלו להפוך לשלי - זה יהיה קסום! תודה מראש :)

משהו בערוץ 1 מהתרנגולים

אמר שהוא רוצה לעשות אלבום עם רונה. זה הדבר היחיד שקלטתי (הייתם צריחים לראות איך הראש שלי עשה סיבוב פטעום
)

למעלה