אז מה חשבתם על הפרק האחרון במתים המהלכים ?

אז מה חשבתם על הפרק האחרון במתים המהלכים ?

שמתי לב שלא יצא לנו לדבר קצת על סיום עונה 6 במתים המהלכים מה חשבתם על סוף העונה? את מי ניג'ן יהרוג לדעתכם או את מי אתם מעדיפים שיהרוג?

הייתי די מאוכזב מפרק הסיום, ריק נתן לניגן ככה להכניע אותו כמו אפס? אני יודע שהסיכוים היו לרעתו של ריק והם נפלו למלכודת של ניגן אבל לא יודע, פעם ראשונה שהראו את ריק כזה רכרוכי ואפס, זה אותו ריק שהוציא בשר לבן אדם בנשיכה כדי להציל את קרל? זה אותו ריק שהשתלט על אלכסנדריה בין לילה ?

ציפיתי ממנו לאיזו הברקה מתוחכמת ברגע האחרון שיעשה בית ספר לניגן ולאפסים שלו. גם לא אהבתי בכלל את הדמות של ניגן, כזה אפס ולא מאיים ולכן זה עוד יותר מעצבן, שהקבוצה של ריק שהתמודדה עיל לם קבוצות יותר גרועות נכנעו לו, פאק הם שרדו אפילו את הקנאבילים ההם מה היה יותר גרוע מהקאניבלים?

אני מקווה שהם לא מתכוונים לעשות טוויסט כזה ששוב קרול מצילה את כולם כי זה יתחיל לשעמם.
בשבילי בעונה, הזו היו שני רגעי שיא. אחד שכל אלכסנדריה נלחמה בזומבים יחד והשני כל הפרק עם פאולה הג'ינג'ית ההיא וקרול או איך שקראו לג'ינגית זה היה עצוב, חזק, ואחד הפרקים הטובים בסדרה לדעתי.

מה שהכי לא אהבתי בעונה הזו, זה שדרייל בקושי קיבל זמן מסך, וגם ההטרלה הזו
שהוא כאילו ימות, לא נמאס ליוצרים של המתים המהלכים לבנות עונות שלמות, על הטרלות מפגרות? פעם הם לא היו כאלה, מבזבזים לי פרקים שלמים על זה.

אה ובנוגע למי אני מקווה שימות. אני מקווה שיוג'ין ימות. כי אין מה לעשות מישהו יצטרך למות ואחרי שיוג'ין נתן לריק את ההוראות ליצור נשק המוני, מה הוא בדיוק מועיל? הוא קיבל את 15 דקות התהילה שלו שהוא נשך לההוא את הביצים, וזהו
אנחנו לא נראה ממנו עוד קטעים טובים.

מנגד, אם יהרגו את מישון למשל בשביל ליצור דרמה זה יהיה גרוע.

מישהו 2

New member
לא לגמרי אהבתי את הפרק סיום

היו כמה דברים שלא קניתי והיו נראים לי מפגרים עם העניין שהם נוסעים ונתקלים באנשים ועושים סיבוב.. משהו לא הרגיש נכון. אבל הסיום היה נהדר. אני חושב שלריק לא היה שום דבר לעשות בסיטואציה שהוא נקלע אליה בסוף.
&nbsp
אני לא מסכים איתך לגבי הדמות של נייגן בכלל... נראה לי שאני ממש הולך לאהוב את הדמות שלו. והיוצרים של הסדרה עשו את זה בידיוק עפ"י הקומיקס. ניגן פשוט שיחק מצוין. ממה שהבנתי על סיפור הרקע שלו אם היינו רואים את הסדרה מההתחלה מהזווית של הסיפור שלו כנראה שהיינו אוהבים אותו בידיוק כמו שהתחברנו לריק.
ואתה תראה את זה בעונה הבאה.
&nbsp
לגבי מי שימות, אין לי מושג את מי הם יהרגו. אני לא בטוח שהיוצרים החליטו בעצמם את מי הם הולכים להרוג והם משאירים את זה לעונה הבאה.
אבל אני יודע את מי הם הולכים להרוג בקומיקס, זה לא אומר ששום דבר כי הם עושים מלא שינויים מהקומיקס. למשל בקומיקס האמא והילד לא מתו והם היו חלק מהאנשים שנאלצו לעמוד בשורה הזאת עם האיומים של נייגן.
&nbsp
אם אתה רוצה אני אכתוב לך את מי הוא הרג בקומיקס.

כן הקטע שהם נתקעים עושים סיבוב היה מעפן.

במיוחד שהם התחילו לפטפט עם אחד המושיעים, נו באמת תעשו מדורה יחד וזהו.

לא חשבתי האמת על סיפור הרקע של ניגן, אהבתי מאוד את המושל ככל שהכרנו אותו יותר אז יש מצב שאתה צודק לגביו. פשוט הציגו אותו בדרך ילדותית ומפגרת.

זה לא הורס לך שאתה גם קורא בקומיקס וגם רואה את הסדרה?
מצד אחד זה ספוילרים לסדרה כמו עם ניגן מצד שני יש דברים כל כך שונים שקשה לא לערבב בינהם.

מעדיף לא לדעת את מי ניגן הרג בקומיקס רק ליתר ביטחון שהם לא יחליטו לעשות כמו בקומיקס.. אבל בנינו שנינו יודעים שזה יוג'ין.

מישהו 2

New member
חח

זה בסדר, אני לא באמת קורא את הקומיקס, אני רואה רק את הסדרה ולפעמים עבור קטעים מסוימים אני מחפש את הסצנות המתאימות בקומיקס. ואתה יכול להתפלא עד כמה הם מדייקים לפעמים, גם אני הייתי מופתע.
אם תסתכל על הקטע בקומיקס שפרסמתי בתמונה ותראה שוב את הסוף של הפרק תראה שזה כאילו השחקן של ניגן קורא אחד לאחד את הטקסט שלו מדפי הקומיקס, שזה די מגניב.
&nbsp
במקרה של מי הוא החליט להרוג זה כי פשוט הייתי חייב לקבל מושג מסוים לגבי הדמות שהוא אמור להרוג וזה "הספוילר" היחיד שעשיתי לעצמי , אבל אני די בטוח שהם יהרגו דמות אחרת בסדרה.

כן זה באמת דומה לקומיקס

וגם השחקן של ניגן די דומה לאיך שהוא נראה בקומיקס ישר שראיתי את הקומיקס ששמת היה לי פלשבק ל"שיחה" של ריק וניגן.

הקומיקס נראה מעולה אבל שיגידו וותיקי הקומיקס מה שיגידו סיפור כמו המתים המהלכים יכול להגיע לשיא רק במדיום של סדרת טלווזיה, חבל לי בשבילם שהתחילו עם הקומיקס.

PlayGirl3

New member
עונה חלשה

הסדרה ממש הדרדרה. העונה הזאת הייתה לא מעניינת וכל פרק שני הייתה הטרלה עלובה.
השיא זה בחירת השחקן של ניגן, דבר שהרס את הסצינה שהייתה אמורה להיות הכי חזקה בעונה הזו. לא נותנים תפקיד כזה לבן אדם שמשחק במקביל בפאקינג האישה הטובה שאפילו משודרת באותו יום.
לדעתי הם ילכו בקטע פחדני ויהרגו את הבחור החדש הגיי שאני לא זוכרת את שמו.

הגיוני. מקווה שלא כי חיבבתי אותו.

נכון שלא ראינו אותו הרבה וברור שגם אני לא זוכר איך קוראים לו אבל אהבתי שהוא עזר למגי כשהיא היתה צריכה עזרה. רק על זה מגיע לו לחיות.

האישה הטובה... התקציר של זה נשמע כזה כבד ומעפן. כן ניגן הזה עוד הטרלה הזויה כל פרק נטעו בנו תחושה שניגן הוא משהו גדול מהחיים היריב הכי גדול של הקבוצה מעולם פתאום השמוק הזה.

לזכותם הביאו שחקן שדומה לדמות מהקומיקס קצת. תסתכלי במה שמישהו 2 שם.

למעלה