אז מה יהיה היום בין גרין ביי לסיאטל?

Yo-man

New member
אז מה יהיה היום בין גרין ביי לסיאטל?

למישהו יש ניחוש תוצאה לפני שהמשחק מתחיל?
אני הולך על 27-20 לסיאטל, למרות שאני רוצה שגרין ביי ינצחו.
יש פוטנציאל גבוה להתקפות גדולות, אבל כולם עוד חלודים ולכן אני משאיר את התוצאה יחסית נמוכה.

philadelphia76

New member
סיאטל ינצחו 17-10 המשחק יהיה מאוד בינוני בעיקר...

כי הוא לא ישודר בערוץ שניתן לקלוט אותו ללא תוספת מחיר

מאז ההתאדות האירופית של רשת ESPN חסרה לי החגיגיות של משדר ומשחק הפתיחה של העונה.

philadelphia76

New member
GB @ SEA

אוי! יורם - עכשיו אני רואה שהתכוונת לתוצאה הסופית ולא לתוצאת המחצית. הייתי בטוח שאנחנו מנסים לנחש את המחצית...

נו טוב... פעם הבאה

Psihadal1

New member
האם המשחק בוודאות ישודר בספורט 5 לייב?

אני עובר עכשיו על מדריך התוכניות ביס והמשחק לא מופיע בתוכנית, אלא שידור חוזרים של UFC והמונדובאסקט.

Yo-man

New member
מוזר. גם אני לא רואה את עכשיו במדריך התוכניות

לא של הוט ולא של יס.
&nbsp

Hines86

New member
לגבי ההתקפה של הסיהוקס

כל עוד פרסי הרבין בריא, שזה אומנם דבר שהוא לא בדיוק מצטיין בו, להתקפה של סיאטל יש כלים נפלאים להשמיד את רוב ההגנות שהיא הולכת לראות העונה.
אחרי קיץ שלם של בילבולי מוח, מארשון לינץ' טרף את הדשא יחד עם כל ניסיון חסימה שגרין ביי זרקו עליו. ווילסון ממשיך להשתפר ואתמול הראה ארסנל של זריקות מדוייקות בשיחרור מהיר מאוד מהיד לצד ניהול משחק איכותי בעיקר בOption offense.
התוספת של הרבין לצמד הזה פשוט מאפשרת לסיהוקס למשוך הרבה יותר תשומת לב לנקודות הרחוקות מהכדור וזה מקל מאוד על העניינים. עושה רושם שכל פעם שהרבין רץ לאורך קו ההתקפה של סיאטל לפני המהלך הסיהוקס הצליחו להטעות את גרין ביי וגרפו לא מעט יארדים במהלכים הללו דרך הרבין ובעיקר לינץ'.

כשהעניין "השולי" הזה של התקפה איכותית מצטרף להגנה מהטובות בביזנס - אי אפשר שלא להתרשם.

למעלה