אז מה יהיה הלהיט הבא?

MARMELAD

New member
אז מה יהיה הלהיט הבא?

התקופה של הקליפים בסגנון הגטו - סטייל לורן היל שרוקדת ברחוב / ג´יי לו שרוקדת במגרש כדורסל / נלי שרוקדת עם נודלס במדרגות של בניין / מריה קארי שרוקדת עם כל דבר שחור שזז / עברה. הקטע של שנות השמונים - סטייל דסטיני´ז והפן המנופח / ג´יי לו (שוב) עם הפן המנופח / מריה קארי וסצינת מרוץ המכוניות / REM וקליפ הגלויה / פינק והלבוש המזעזע - גם עושה סימנים של גסיסה. ועכשיו מה יהיה הסגנון הבא? קאובויס´? אאוט. אתני? לא מעניין מספיק. מועדונים? חרשנו. מעניין לדעת מה יהיה. הניחוש שלי - בריטניה חוזרת לככב בקליפים אמריקאים - העובדה שמדונה הולכת לעשות שיר לג´יימס בונד כבר יוצרת ציפייה מסויימת. ומה עוד?

הדבר הבא - שעמום מחץ.

כמו שזה נראה ככה המגמה תמשיך.. האמריקאים (בעיקר האמריקאיות) ימשיכו לעשות קליפי ריקודים משעממים מהתחת כמו ג´יי לו. הבריטיות ימשיכו להראות כאילו הן משועממות יותר מהקליפ שלהן ומהחיים (ע"ע אטומיק קיטן) הראפרים ימשיכו לקפוץ על מכוניות וללטף כוסיות. והרוקיסטים מטאליסטים או איך שקוראים לעובדי השטן האלו, ימשיכו לעשות קליפי במה משעממים או קליפ עלק-מסיבות. אין מה לעשות, מי שהוא עלוקה נודניקית (פינק, דסטניז´ ושות´) ימשיך להכות אותנו בקליפים מהשאול.

lighter

New member
הדבר הבא!!!

1. כוסיות למיניהן: *אמריקאיות-עוד מסיבה ועוד עינטוזים *בריטיות-שיעמומון טוטאלי 2. ראפרים-מכוניות+כוסיות+המון כוסיות=קליפ 3. רוק!!! *מתלהבים(ראה ערך לינקין פארק)-אנחנו במסיבה!אנחנו מגניבים!/אנחנו עושים קעקועים והורסים חדרים במלונות(לא חובה) וחותמים למעריצות! *נורמלים- לרוב קליפים אפלים שלרוב הם יפים מאוד או קליפים עם רעיון כלשהו כמו הקליפ של enter sandman של matallica 4. להקות בנים- אין צורך לפרט-רוקדים בהתאמה וזהו. אורית נ.ב. ´רוקיסטים מטאליסטים או איך שקוראים לעובדי שטן האלו´???????? תתבייש!!!!!! אני נראת לך עובדת שטן????????..אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!תתבייש!!!!!!!!!

דסטיניז ציילד

לא התפרקו?! בכל מקרה הסגנון החדש? אמממ אין לי שמץ. אבל אני צריכה עזרה (ואין לי כוח לפתוח הודעה חדשה
) יש קליפ של איזה להקה ששרה במקום נטוש כזה (משהו סטייל STAY TOGETHER FOR THE KIDS של בלינק) וכל מה שאני זוכרת שיש שם איזה בחורה בלונדינית עם תלתלים שבשלב מסויים הורסת את הדירה של חבר שלה ועוד אחד עם עיניים מ-ד-ה-י-מ-ו-ת! מישהו יודע איך קוראים לשיר??

למעלה