אז מה יהיה לנו מלאונרד בשנה החדשה?

dor307

New member
אז מה יהיה לנו מלאונרד בשנה החדשה?

1-אולי הכי מרגש,לאונרד יוצא לסיבוב הופעות...מי יודע אולי יגיע גם לישראל? 2-להקליט אלבום חדש...עם אישתו(?) 3-ספר שירה חדש צריך לצאת מתישהו ב06. זה לקוח מפה

Ziga

New member
כולי תקווה.

בהחלט, כולי תקווה. אשתו? =O אני חייב להתעדכן, אני בקושי יודע על חייו הפרטיים של לאונרד. והוזכרו שם תביעות כנגדו, אולי זה כבר עלה בפורום, אבל לא הצלחתי למצוא משהו. מה קרה? מי תובע? וכו' וכו'.

dor307

New member
אני גם לא מבין את הקטע עם "אישתו"

בכל מקרה אני מקווה שזה לא יהיה מין "10 שירים חדשים". אני פשוט לא מוצא שום דבר טוב באלבום הזה! שיר אחד שנים כדאוט זה נחמד אבל כל האלבום ...זה יצא לא טוב.

Ziga

New member
אני מתבייש להגיד

שעדיין לא יצא לי לשמוע את האלבום הזה, יש לי בעיקר את האלבומים שיצאו עד 91, בנוסף לאלבום האחרון. אבל בכל מקרה, אני מקווה שהאלבום יהיה יותר טוב מהDear Heather, שהיה נהדר, בהחלט, אבל מעט איכזב אותי, אני חייב להגיד. צריך לנסות לברר מידע על אשתו, לא שמעתי עליה כלום, ומונוגמיה לא כ"כ מתאימה ללאונרד שלנו, אחרי הכל.

dor307

New member
אני אוהב את DH

יש בו משהו מאד פשוט וקסום. רק שלא יעשה אלבום שישמע כיאלו הוא "חייב" לעשות אלבום בשביל כסף,גם אם זאת הסיבה שהוא עושה עוד אלבום.

red b

New member
זה באמת מבאס..

לגלות שמישהו כותב בשביל כסף. שונא את זה. אולי אני נאיבי אבל אני מאמין שלאונרד ושאר הזמרים שאני שומע לא כותבים בגלל כסף אלא כותבים בשביל עצמם. זה שהוא יכתוב עכשיו בגלל שאין לו כסף אני ירגיש כאילו השירים מזויפים, עדיף להיות נאיבי!!!

למעלה