אז מה יהיה עם החום הזה???

noali5

New member
אז מה יהיה עם החום הזה???

שלום לכולם,

אותי אישית החום והלחות השבוע פשוט חיסלו.
אם בדרך כלל אני טיפה מתעייפת יותר מכולם, אז השבוע מצאתי את עצמי תשושה, עייפה, חסרת אנרגיות, מסוחררת ובעיקר מרגישה סוג של קוצר נשימה.
יש עוד מישהי/מישהו ששותפים להרגשה שלי?
ואם כן, אשמח אם תשתפו איך אתם מתמודדים...

שבת שלוםםםם :)

ido1303

New member
העייפותתת

החום הזה בהחלט גורם להיות עייף יותרר
משתדל להיות במזגן...
אבל אין ספק שבימים האלו אני תמיד עייף!!

gaia20

New member
אני חושבת שהחום הזה הורג את כולם

אני רואה אצלי בעבודה איך אנשים מגיעים למשמרת....תשושים, מזיעים, בקושי נושמים, פשוט צריכים לשבת והם עוד לא התחילו לעבוד....אנשים בריאים לגמרי! טפו טפו טפו...
אני לא חושבת שיש הרבה דברים שאפשר לעשות מלבד לשהות כמה שיותר זמן במקום ממוזג ולקוות לטוב...
אני אישית כבר כמה חודשים מתקלחת במים קרים, לפחות פעמיים ביום. מיותר לציין שזה משפר את ההרגשה ל-2.5 דקות בערך ואז שוב מגיעה התחושה הזאת שהמוח זולג לו מהאוזניים מרוב חום.
אני גם הפסקתי לשתות קפה חם ומעכשיו זה רק קפה קר עם קוביות קרח - שוב, עוזר לזמן קצר ביותר...

קיצר, מקווה שהקיץ הזה יעבור מהר והימים יהיו יותר נעימים..

ל3

New member
תמיד אני מרגישה כמו עוף מוזר

בכל הנוגע ל
, קיץ ולחום אני פשוט מתה על זה ולא מתה מזה. אני יכולה להסתובב בחוץ בשעות השיא ופשוט להנות מבחינתי זה עדיף הרבה יותר על קור וחורף. מה שכן אני מאוד חלשה ועייפה בשבועיים האחרונים אבל לא בטוחה שהחום הוא הגורם המרכזי אלה סיבות אחרות. כך או כך המזגן אצלנו בבית תמיד עובד בקיץ !!!!!!!!

A Wolf Life F

New member
לא מאמינה שאני רושמת כזה דבר....

אבל.. בא לי את תקופת הסתיו... מכירים את התקופה הזאת, שלא חם ולא קר????
בכנות, אני אוהבת את הקיץ.. אבל.. השבוע האחרון היה ממש מכה!!! נראה לי שאני מגיעה למצב שאני מזיעה כמעט בקבוק של ליטר וחצי מרוב החום הזה!!!!!! 5 דקות הליכה בחוץ, זה כאילו עשיתי מרתון!

בכל מקרה, זה לא מה שרציתי לכתוב...
מתוך שעמום עכשיו
חפשתי כתבות באינטרנט על הזאבת, סתם לראות דברים... אולי במקרה, פספסתי משהו חשוב.......
מצאתי את הכתבה הזאת... אוקי... אז תקראו עד הסוף, תראו מה כתבו שם על הלופוס כולל הערות

ממ... אולי זאת הסיבה שאני מתחברת לירח מלא???

(טוב יאללה צריך גם לצחוק על המצב מדי פעם
)

דרך אגב, התמונה הזאת צלמתי אותה מלפני שבועיים, היה באמת ירח גדול ומלא... רק חבל שלא הייתה לי את המצלמה הרגילה...

11ב11

New member
זאב!

אמנם ראיתי רק את שלושת הסרטים הראשונים של דמדומים
אבל עכשיו אני כנראה מבין למה תמיד העדפתי את הזאבים....

A Wolf Life F

New member
באמת???

אני מעדיפה את הערפדים....

כי אני סובלת מאנמיה!!!
אז אולי בגלל זה העדפתי את הערפדים....

ל3

New member
חחח

אם ככה דווקא היית צריכה לא להעדיף ערפדים כי הם היו מוצצים לך את הדם וההמוגלובין היה יורד עוד יותר . סתם הגגים בשעת שיעמום

A Wolf Life F

New member
.......

נראה לי שכולם, בסופו של דבר, חושבים על הדברים האלה... חוץ מזה, אנחנו בשנת 2012

אבל ברצינות, יש מלא כתבות, פורומים, שמקשרים את הזאבת לאנשי זאב... שיהיו בריאים - זה הכי חשוב!

למעלה