אז מה יהיה עם המשקל כבד ב-2008?

favor

New member
אז מה יהיה עם המשקל כבד ב-2008?

הכוונה כמובן ל-UFC. רנדי קוטור עזב, אורלובסקי לא חתם, פידור ובארנט בכלל לא שם. הציפיה מקרו קופ התפוצצה בפנים, והובא לוחם מה-WWE עם עבר בשימוש בסטרואידים. כל אלו מעידים שהדוויזיה הזו היא החלשה ביותר שיש ב-UFC, איזה קרבות בכלל צפויים לנו ב-2008 משם? לאחר שהחלה ירידה במשקל מלוחמים ה-LW המפוצץ אל המשקל הבינוני האם אנחנו צפויים לקבל עליה גם אל המשקל כבד? מי כן יכול לעלות במשקל? יש עתיד למשקל? והכי חשוב, מי ינצח בין נוגיירה לסילביה.

ואולי לכאן מצטרפת שאלת הניובי

אם אין אלף העולם - איך קובעים מי יהיה האלוף החדש? יהיה טורניר? קרב בין השניים שמדורגים הכי גבוה?

cache

New member
קפטן אמריקה השאיר חור גדול

אין ספק שהעזיבה הקרבה של קפטן אמריקה (קוטור) תשאיר אחריה חלל אדיר. בכלל כל דיון לגבי המשקל הכבד הוא ספקולציה אחת גדולה מפני שיש יותר מידי סימני שאלה. אנחנו עדיין לא יודעים מה יהיה עם קוטור, אין ספק שהחלום הרטוב של אוהדי האם.אם.איי יהיה לקבל קרב פרישה של קוטור באוקטוגון מול פאדור, ואכן נעשים עד היום מאמצים רבים לארגן קרב כזה (לא על התואר, כדי למנוע מפאדור השייך לארגון אחר לזכות בתואר, הכוונה לפרסם את הקרב כקרה הפרישה של קוטור), אבל הסיכוי לכך נשאר נמוך. דביזית המשקל הכבד כבר שנים היא הדביזיה הפחות אטרקטיבית של האירגון, קוטור חזר מפרישה והושיע את האירגון ואת האוהדים מהאלוף המשעמם והכי פחות אהוד בארה''ב-סילביה. הפחד הגדול של הארגון הוא שסילביה יזכה בתואר שוב, אני בטוח שהם מחזיקים אצבעות לנוגיירה. הבעיה שנוגיירה עצמו נראה חלוד ביותר בקרב הבכורה שלו. בוא נקווה שזה היה פרפרים של קרב ראשון באוקטוגון, צריך לזכור שהמעבר לחלק מלוחמי פרייד קשה מאד. מה שמביא אותנו לאכזבת השנה קרו-קופ. האירגון השקיע בו המון כסף, בנה עליו וכגודל הצפייה, גודל האכזבה. וורה רוצה קרב חוזר עם סילביה, אולי אם סילביה יפסיד וורה ינצח את הקרב הבא שלו הם ילחמו שוב. גונזגה הוא ללא ספק לוחם אטרקטיבי שנמצע בצמיחה, אולי קרב נגד וורה יקפיץ אותו חזרה לטופ. יש לוחם אחד שמסוגל להקפיץ בחזרה את הדיביזה לאחר העיזבה של קוטור, שמו- אורולובסקי. השבוע הוא הודיע שהוא לא וויתר על היו.אף.סי, הוא נכווה מהם קשות מספר פעמיים אבל הוא יודע בעצמו שהוא לא משכנע כבר תקופה ארוכה, אם הוא יתעורר, יתפתח וישתפר, הוא לוחם מסוכן ומעניין. הוא מאד פופלארי ומסוגל ליצור קרבות מעניינים.

shacta man

New member
אני לא מודאג

אני בטוח שניראה את קוטור בקרב פרישה. לא יודע נגד מי. פיידור כמובן האופציה המועדפת ואני מאמין שהם יעשו הכל כדי שזה יקרה. אני בטוח שזופא לא מעוניינים שהקרב הזה יקרה לאחר שהחוזה של קוטור יגמר ואז כל הבאז והכסף יעברו ל M1 או לארגון אחר. לגבי תמונת האליפות - ישנם הרבה מתמודדים ראויים. נוגיירה וסילבה ילחמו על האליפות (סילביה ינצח). אורלובסקי תמיד ראוי לאליפות גם כשהוא ניראה אפור משהו. פרנק מיר חזר ואני מת לראות אותו נגד לסנר. מי יודע, אולי לסנר יפתיע ... אישית, אני מאמין שגנוזגה יהיה אלוף עוד השנה.

cache

New member
גונזגה

מסכים אם כל מה שאמרת. אני חושב שלא רקזופא אלא גם קוטור עצמו מעדיף להילחם באוקטוגון, הלחימה בכלוב היא בעצם הייתרון הגדול ואחד היחידים שיש לקוטור נגד פאדור. לגבי גונזגה, אני חושב שצפוי לו עתיד וורד, אני גם רואה אותו נהיה אלוף, לא יודע אם השנה אבל בעתיד הלא רחוק.

talhorm

New member
יש אחלה לוחמים בדוויזה הזאת

היא ממש לא הכי חלשה בUFC, הMW עדיין הכי חלשה למרות ההתחזקות עם הנדרסון וביספינג בHW יש לוחמים חזקים מאוד שאולם חלקם לא בדיוק אהובים אבל יש רשימה לא קטנה של שמות גדולים בדוויזה כמו ברנדון וורה, טים סילביה, צ'יק קונגו, נוייגרה, אורלבסקי, קרו קאפ, גונזגה, וורדום, הירינג, פרנק מיר, ועכשיו יש ברוק לסנר... אז מכל החבר'ה האלה אפשר להכין אחלה מ'אצאפים שיחזירו כמה מהם לחיים. אז יש את קרב האליפות בין נוייגרה לסילביה, והמנצח שם יכול להלחם למשל בין המנצח של קרב של קונגו נגד אורלבסקי וכבר יש עוד קרב טוב(אם קונגו מפסיד כמובן
) בקיצור אני עם הרבה תקווה לראות כבר בשנה הבאה נוייגרה-אורלבסקי

יהיה שמח!

דבר ראשון הולך להיות קרב וורה לגונזגה. הקרב הזה קריטי עבור שניהם למרות ששניהם לא הולכים לאליפות.. אני חושב שיהיה מעניין לראות איך לסנר יסתדר בmma ועוד עם הבדיקות סמים שהם עושים..
לדעתי סילביה הולך לזכות בתואר ולהגן עליו טוב. נוגרה ישאר בטופ אבל לא יצליח לקחת את האליפות. קרוקופ גמור, אורלובסקי וקונגו חד מימדים מידיי לטעמי. אני חושב שעצם העובדה שפידור, בארנט, האנט ואפילו קטור לא נלחמים בufc מראה על סוג של וויתור של האירגון על הדוויזיה הזאת, ושום ברוק לסנר לא יעזור כאן... אם הufc יביאו את בן רטרוויל, קימבו סלייס, ביג פוט, האנט, בארנט ופידור. אז יהיה מעניין מאוד בדוויזיה הזאת...

talhorm

New member
בן ראפוויל זה בהחלט אופציה ממשית ופתוחה

וממש מעניינת! קימבו סלייס יכול להיות מצויין לקרב חלומות עם ברוק לסנר
שכחנו האמת גם את ג'ייק אוברייאן שהיה פצוע למשך הרבה מאוד זמן מאז הניצחון המפתיע שלו על הית' הירינג ו...... זהו!

עדכון בנוגע לסילביה-נוגיירה

TFN מדווחים כי טים סילביה חתם על חוזה לקרב על האליפות הפנוייה בUFC 81, ונוגיירה אמור לחתום על החוזה בקרוב.

למעלה