אז מה יהיה עם שמות הרחובות?

אז מה יהיה עם שמות הרחובות?

1.שיחת טלפון אופיינית עם איש שירות: פנייה ראשונה ימינה לרחוב "הגבעה" ופנייה ראשונה שמאלה לרחוב "הפסגה", אבל על הבית כתוב "יוחנן". בד"כ מופיעה סימן שאלה מעל המצח שלהם ואז אני צריכה להסביר. 2.על הדפים של הארנונה וועד ישוב, עדיין מופיעים שמות הרחובות הישנים. אני מניחה שלאור ההתעסקויות עם פרוייקטים גדולים בישוב, נושא זה קצת נדחק. אך האם בכל זאת אפשר יהיה לעשות "מבצע מרוכז לשינוי שמות הרחובות"? יום נעים גל

גל, הערתך במקומה!

1. לגבי שינוי שמות הרחובות (כן, גם אותנו השינוי עדיין מבלבל) בדרישות התשלום החודשיות - נטפל כדי לאחד את השמות לפי השמות החדשים. 2. לגבי שינוי השמות על הבתים: המקובל ברשויות הוא הוצאת חוק עזר לשילוט וחיוב התושבים להתקין על ביתם שלט אחיד הכולל את מספר הבית, וברשויות מסוימות גם את שם הרחוב. אמנם העליתי את הנושא בעבר בישיבת וועד והוא נדחה בשלב זה, נדחה ואכן באמת קצת נדחק, אם כי כל בוקר הוא קופץ לי ב"משימות" של ה - Outlook... אבחן אפשרות להעלות אותו שוב בצורה מסודרת. כמובן שבינתיים כל מי שעל ביתו כיתוב שונה רשאי להחליפו לשם החדש באופן עצמאי. 3. כידוע, בכניסה לישוב מפה מסודרת + שלטים מסודרים בכניסה לכל רחוב, כך שהבעייה באמת מצומצמת להערות שהעלית. תודה על הדחיפה!

בזק, חברת חשמל, כבלים

מושי, לא ברור לי המנגנון שמשמש חברות אלה - אך החברות האלב סרבו לרשום את כתובתי ברחוב הפסגה. והן שולחות אלי מכתבים לפי שם הרחוב הישן. הם לא מכירים את השמות החדשים, ומשתמשים בשמות הישנים. במסגרת השלמת המעבר, נצטרך גם לפנות אליהם.

ninagil

New member
הזדמנות להחזיר

אולי, לכן, יש עדיין הזדמנות להחזיר את השמות הישנים היפים של יונתן ויוחנן.

הפנו אלינו כתובות ואנחנו נטפל

בכל מקרה של בירוקרטיה בלתי מתפשרת שאיננה מוכנה להכיר בשם הישוב או בשם הרחובות בו נודה לכם אם תפנו אלינו את כתובתו של הפקיד ואנחנו נשלח פנייה מסודרת.

תודה מושי ושאלה

אפשר לקבל כתובת היכן קונים שילוט? ראיתי ששם הרחוב על פנס הבית שלי, מורכב ממדבקות של אותיות. כלומר אפשר באופן עצמאי להדביק מדבקות אחרות על הפנס הקיים. (אולי יצא קצת עקום...) איפה קונים מדבקות כאלו? תודה

בחנויות של כלי כתיבה

מעבר להדבקת אותיות על המנורה הקיימת אני לא מציע בשלב זה לעשות כלום כדי שלא תכנסו להוצאות מיותרות (פשוט יתכן שהפורמט של השלט שיבחר יהיה שונה).

למעלה