אז מה יותר שווה או לביבה?
C cold fire1 New member 19/12/03 #3 ברורררר שסופגניה ולכל האנורקסיות שמפחדות להשמין... תמשיכו לאכול חסה.. זה בריא.. תאמת.. חסה זה באמת טעים
ברורררר שסופגניה ולכל האנורקסיות שמפחדות להשמין... תמשיכו לאכול חסה.. זה בריא.. תאמת.. חסה זה באמת טעים
N NoWords New member 19/12/03 #4 חחחחחחחחחחחחחחח ואני אלך עללללללללללללללל סופגניהההה רולזזזזזזז פעם בשנה יש את זה.... תנצלו את זה!! אם אוכלים עם בקרה לא משמינים בננות!
חחחחחחחחחחחחחחח ואני אלך עללללללללללללללל סופגניהההה רולזזזזזזז פעם בשנה יש את זה.... תנצלו את זה!! אם אוכלים עם בקרה לא משמינים בננות!
ח חןשסק New member 19/12/03 #5 בטח ש../images/Emo137.gif!!!!../images/Emo42.gif לביבה זו קציצה כזאת, וסופגנייה זה מתוק וטעים חנוכה שמחחחחח!!
בטח ש../images/Emo137.gif!!!!../images/Emo42.gif לביבה זו קציצה כזאת, וסופגנייה זה מתוק וטעים חנוכה שמחחחחח!!
C cobainos New member 19/12/03 #6 המממממ באופן כללי.. סופגניה!אבל הקלאסית,עם הריבה בפנים והכל,למרות שגם דודה שלי מכינה כאלה דונטס בערבי חנוכה במשפחה עם רוטב קרמל-טופי משהו חזק ביותר! אצלי מכינים גם לביבות חבל"ז של גבינה,ולביבות תפוחי עץ וכאלה..משהו סוף הדרך! בקיצור...חנוכה זה חג של טחינות סוף הדרך.
המממממ באופן כללי.. סופגניה!אבל הקלאסית,עם הריבה בפנים והכל,למרות שגם דודה שלי מכינה כאלה דונטס בערבי חנוכה במשפחה עם רוטב קרמל-טופי משהו חזק ביותר! אצלי מכינים גם לביבות חבל"ז של גבינה,ולביבות תפוחי עץ וכאלה..משהו סוף הדרך! בקיצור...חנוכה זה חג של טחינות סוף הדרך.
ח חןשסק New member 19/12/03 #11 ../images/Emo7.gifואני לא אוכל לטעום את זה../images/Emo7.gif../images/Emo42.gif אני רוצהההההההההה תגיד להורים שלי שלא יבוא מליון אנשים אלינו הבייתה
../images/Emo7.gifואני לא אוכל לטעום את זה../images/Emo7.gif../images/Emo42.gif אני רוצהההההההההה תגיד להורים שלי שלא יבוא מליון אנשים אלינו הבייתה
J jack is the best1 New member 19/12/03 #8 |לביבה|../images/Emo138.gif ../images/Emo66.gif (מקווה שיש אייקון של סביבון)
C cold fire1 New member 19/12/03 #9 אכלתי 6 סופגניות ברצף טעיםםםם|סופ דב שכמותי סתם זה טעים, אמ.. מה יותר טעים, סופגניה או קרמבו?
N n i g h t vampire New member 19/12/03 #13 אישית.. אבל אחרי שאכלתי היום 5 נראה לי שכל החג אני לא אסתכל על סופגניות חג שמח
C cold fire1 New member 21/12/03 #15 אוכל שוטרים זה באמת משו שולט אבל סגרו את רשת דאנקין דונאט'ס בארץ