אז מה יש לכם להגיד על המשחק של מכבי

ilsites

New member
אז מה יש לכם להגיד על המשחק של מכבי

מישהו הזמין אמבולנס? =) זה היה ממש ממש מותח..

smasher

New member
../images/Emo41.gif ענק ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

פשוט לא ייאומן. אין מילים. ענק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הדופק שלי בערך מהרבע השני מתקתק ולקראת הסוף כבר בכלל... - 12 שניות לסיום - 6 הפרש - 2 שניות לסיום - 3 הפרש ירוק + 2 זריקות לשחקן שעוד לא החטיא מהקו בטופ-16 - הוא מחטיא את שניהם, וכדור מבחוץ למכבי - שלף מוסר 3/4 מגרש - הכדור מגיע לשארפ, זורק, פוגע. פשוטט לא ייאומן !!! אני ואבא שלי צרחנו בכל הבית... אחותי כבר עחתה למעלה לשאול מה קרה... איזה משחק ענק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני עדיין לא מאמין.... הכי מסכן היה שמעון מזרחי.. הבנאדם הפך עולמות כדי להשאיר את הפיינל-פור בת"א והוציאו לו שם ת'נשמה עד שניצחו.... אחריו זה זה שהחטיא את 2 הזריקות עונשין... דרך אגב מחר גמר יול"ב קאפ - הפועל ירושלים - ריאל מדריד - 9 וחצי ערוץ 1..

תגיד תודה...

אבא שלי כמעט דפק לו את כל היד כי הוא נתן אגרופים לקיר, הגב שלו נטפס וגם נתקל בשולחן מרוב התרגשות. ואני כרגיל הייתי רועד כולי (אבל זה בעיקר אצל מכבי חיפה).

ilsites

New member
ב-5 דקות האחרונות

אני מרגיש ת'לב שלי דופק ממש חזק.. אפילו יותר ממה שהוא דפק לי בטסט לפני שבועיים. WOW עוברות להן עוד 2 דקות וכבר התחלנו להספיד את מכבי.. כבר חשבתי לכבות את הטלויזיה אבל לא עשיתי את זה.. אחרת הייתי מפספס את הסל של המחשק. מה שלא טוב זה שדברים כאלו קורים למכבי יותר מדי העונה. ורק עם מזל אי אפשר לנצח בפיינל פור. הרבה מדי פעמים מכבי שיחקו טוב ברבע הראשון ואפילו עשו הפרש.. אחרי זה הוא שיחקו נורא 2 רבעים וכל הזמן ניסו להשיג את הקבוצה השניה וברבע הרביעי הם הפכו עולמות ובדקות ואפילו בשניות האחרונות ניצחו. כמו שהשדרן אומר.. שנה הבאה עושים מנוי לשח"ל יחד עם המנוי למכבי =)

smasher

New member
../images/Emo41.gif ענק ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

פשוט לא ייאומן. אין מילים. ענק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הדופק שלי בערך מהרבע השני מתקתק ולקראת הסוף כבר בכלל... - 12 שניות לסיום - 6 הפרש - 2 שניות לסיום - 3 הפרש ירוק + 2 זריקות לשחקן שעוד לא החטיא מהקו בטופ-16 - הוא מחטיא את שניהם, וכדור מבחוץ למכבי - שלף מוסר 3/4 מגרש - הכדור מגיע לשארפ, זורק, פוגע. פשוטט לא ייאומן !!! אני ואבא שלי צרחנו בכל הבית... אחותי כבר עחתה למעלה לשאול מה קרה... איזה משחק ענק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני עדיין לא מאמין.... הכי מסכן היה שמעון מזרחי.. הבנאדם הפך עולמות כדי להשאיר את הפיינל-פור בת"א והוציאו לו שם ת'נשמה עד שניצחו.... אחריו זה זה שהחטיא את 2 הזריקות עונשין... דרך אגב מחר גמר יול"ב קאפ - הפועל ירושלים - ריאל מדריד - 9 וחצי ערוץ 1..

למעלה