לכ-35 קציצות לא גדולות:
ארבע קופסאות טונה (כאן במים,אפשר גם בשמן)
3-4 ביצים
פירורי לחם - כמה כפות
בצל קצוץ מטוגן (עם השמן כי כאמורהטונה במים)
פטרוזיליה קצוצה (אן כוסברה או מה שיש, או להשמיט)
כף אריסה
תבלינים לפי מה שמתחשק - כאן קצת חוואיג', מל"פ טיפה כמון.
אופה בחום בינוני כמה דקות. הופכת לעוד דקה שתיים
למטה, לא רואים, סלט כרוב ושומר. תיבול פשוט של חומץ, שמן, מלח וטיפה סירופ אגבה.
למעלה אבוקדו, ביצה קשה, צ'דר, סלק מבושל, וזיתים. איכשהו, הסלט שמר על סדר במהלך נסיעה וטלטולי הדרך.