אז מה יש לנו היום

אז מה יש לנו היום

גבעתי הלך לטפס על הגבעות. פלטי הפך לפליט, מחפש מחסה אצל לב-צור. בללי עשתה מקח טעות, ממקום שלישי אצל גרמן - הגיעה למקום שלילי אצל פל-צור. לב-צור מחפש דרך לברוח חזרה הבייתה לרמת השרון - עד הבחירות ודאי ימצא אותה. רשפי אומרת שלא תהיה סגן ראש עירייה, אך עם מסע בחירות ראוותני ומזהם שכזה, היא צריכה להגיד תודה אם תיבחר למועצה. והייבלום, המשנה הנעלם של של רשפי, יוכל לעשות קדנציה נוספת - בסולל בונה. אז מי נשאר לנו: גרמן, אוריאלי והראל - 3 מועמדים ריאליים לראשדות העירייה, שלושתם יגיעו לקו הגמר שלושתם "קנו" את עלייתם בזכות ולא בחסד - ורק אחד מהם ינצח. אז לגרמן יש יתרון, היא מכהנת כבר קדנציה אחת (יותר מידי). ולאוריאלי יש יתרון, יש לו את ורדה מור. ולהראל יש ייתרון, הוא המתאים ביותר. והבוחרים יחליטו.

Tami me

New member
אתה נחפז מדי

איך גמרת כל כך מהר את רישפי. אומרים שהיא מופיעה הרבה ודי משכנעת. אודה על בורותי - על המועמד שלך עדיין לא שמעתי. הבנתי שהוא מאנשי וועד ההורים. חוץ מזה יש עוד משהו שעשה בחיים שמכשיר אותו להיות מתאים לראש עיר? הרי שיש לנו שתי נשות חינוך שלא מבינות בניהול ויש לנו מועמד שהבטיח להורים שלו להיות ראש עיר ועכשיו גם עסקן ועד שבטח הבטיח לתלמידי בית הספר ואולי גם הוא כשהיה בן 10 הבטיח להורים שלו להיות ראש עיריה כשיגדל. הציבור מבולבל - רוצה לשנות את המצב ומחפש מועמד טוב. אולי תספר לנו מיהו הראל ומה הוא יודע לעשות.

אני לא גמרתי עם רשפי, הבוחרים חכמים

לא בוחרים באנשים לא אמינים לא בוחרים באנשים בזבזניים לא בוחרים באנשים מזהמים לא בוחרים באנשים אשר מוציאים הון עתק - ממשכורת של מורה-מפקח לא בוחרים ברשפי ובנוגע להראל - אני מכיר אותו טוב, אך לא רוצה לטעות בפרטים הקטנים - ואבקשו להכין רזומה קצר לבאי הפורום. אני כבר מתגאה במה שיהיה כתוב שם. מדובר באיש יקר, שילוב נדיר של יכולת ייזום אירגון ואינטגרציה, הבנה פוליטית עמוקה, רגישות חברתית - והכל מתובל בנועם, הגינות ויושר.

למעלה