אז מה כאן קורה בעצם ?

Nava Z

New member
אז מה כאן קורה בעצם ?

כ``חיית`` אינטרנט ותיקה... תוהה איך מתגלגלים כאן הדיבורים ועל מה בכלל ובפרט ..

linet

New member
אז ככה

הפורום מתחלק ל- 3 קבוצות עיקריות, כאשר יש גם את היוצאים מן הכלל. 1. הרציניים, המעלים רגשות מחשבות והארות לגביי חיי הנישואין (אחלה חבר`ה):) 2. הבדרים (בחלקם שייכים לקבוצה לעיל), וגורמים לי לצחוק עד דמעות:) 3. המשועממים - שברובם מציעים הצעות לגיבוש הפורום מחוץ לכותלי האינטרנט (הם שחקני הסטאנד אפ) :) וחוץ מזה - אני אוהבת את כולכם:)

שירי...

New member
סוף סוף הודעה לעניין!!

סופסוף מישהי שאלה שאלה לעניין.. חמדתי, ישנו פן נוסף לפורום..אם את רוצה להשאיר הודעות תחת שם חסוי לאהוב לבך למשל..זה המקום. חוץ מזה, יש מקום להתבטא בו.. ולפי כמות הדפים הגודלת מיום ליום, חבל על הזמן יש לאנשים הרבה מה להגיד!!חוץ מזה - אחלה מקום..שיהיה לך יום נעים.

galgalz

New member
שמתם לב שעזעזל = עזה ז``ל ?

זה יפה מאוד שלאנשים יש מה להגיד אבל לפחות שיגידו דברי טעם

ברוכה הבאה

ראיתי את כל התגובות שקיבלת ובעצם הרבה אין לי מה להוסיף רק חשבתי לנכון גם להגיב כאחראית כאן ולקבל את פניך כיאה. הפורום כאן בשביל לדבר על כל מה שיש בלב כשהצ`אט לא נותן את הפיתרון האולטימטיבי. הפורום הספציפי הזה נפתח כי הרגשנו שאנחנו חברה מגובשת מאוד ועדיין אוהבת לקבל חברים חדשים. אפשר להשאיר כאן הודעות לאנשים מסוימים ואפשר להשאיר כאן הודעות לכל חברי הפורום ובדרך כלל גם מקבלים תגובות כמו שקיבלת על ההודעה הזאת. בקיצור חמודה אני שמחה שהצתרפת אלינו ואשמח לראות אותך כאן יותר. ליהי

loveyou4

New member
מסגרת של אוהבים

היי ליהי אין לי ספק שאת ברוכה בטוב הנגלה לפניי, ובטוב הנסתר והשייך אך לך. אני משוכנע כי יצירתך היא יצירת מופת, ניסיון כן ואמיתי ליצור מסגרת כנה ותומכת, מסגרת אוהבת ומספקת, מסגרת של אחדות בעולם כה חורק מפירוד וחיכוך, מעולם של אגו ועצבות. כמובילה אני מצדיע לך ומחזק את ידייך. ולעוברך אומר - היה גאה, נצל את השליה בתזונת הרוח של אימך. רז

למעלה