אז מה כדאי לעשות היום? יש למישהו רעיון מגניב במיוחד?
F Fire Of Heaven New member 31/8/07 #2 אחרי שתסיימי את מה שהצעתי כאן תוכלי לנוח תמיד זה הכי כיף לנוח אחרי שעייפים
א אשה מרציפן New member 31/8/07 #7 שכחתי באמת עד כמה אתה שונא את זה להבא אני אבקש ממך רשות לפני שאני פותחת עוד שרשור, הולך? עכשיו אתה סולח לי?
שכחתי באמת עד כמה אתה שונא את זה להבא אני אבקש ממך רשות לפני שאני פותחת עוד שרשור, הולך? עכשיו אתה סולח לי?
ס ס22ית New member 31/8/07 #8 אני היום... בהופעה של גידי גוב ויהודית רביץ קצב הליכתה קמט בשמלתה הם שיעידו, הם שיגידו שדבק בה טעם האהבה עשב בשערה ושתי עיניה גם מספרות עליה שהיא באה מאהבה באה מאהבה באה מאהבהההה
אני היום... בהופעה של גידי גוב ויהודית רביץ קצב הליכתה קמט בשמלתה הם שיעידו, הם שיגידו שדבק בה טעם האהבה עשב בשערה ושתי עיניה גם מספרות עליה שהיא באה מאהבה באה מאהבה באה מאהבהההה
G gilad269 New member 31/8/07 #13 תיהני אני הייתי אצל אמדורסקי+איחוד תערובת אסקוט הופעות מדהימות של הקספרים+כנסיית השכל וגם שיר של אינפקטד מאשרום+סקאזי בהפסקות בין ההופעות
תיהני אני הייתי אצל אמדורסקי+איחוד תערובת אסקוט הופעות מדהימות של הקספרים+כנסיית השכל וגם שיר של אינפקטד מאשרום+סקאזי בהפסקות בין ההופעות