אז מה כדאי?

אבא גאה

New member
אז מה כדאי?

היום הסתובבתי בSEARS שזה חנות כלבו ממוצעת קנדית במחלקת התמרוקים ראיתי בחור שיושב על כסא ומישהי מאפרת אותו, היה לו חיוך של עונג מרוח לו על הפרצוף, רוב הזמן הוא ישב בעיניים עצומות והתענג על מגע המברשת בעפעפיו או אולי התענג על המחשבה של איך הוא ייראה ברגע שהמאפרת תסיים?.... א/שים עברו ותקעו מבטים, חלק משכו בכתפיהם והמשיכו, חלק ניענעו את הראש לשלילה והתרחקו תוך מילמולים, וחלק סיננו מילים... כל זה היה נדמה, חלף לו מעל הריסים, או אולי הוא פשוט יודע להתעלם מהבאגים ולהנות מהתענוג? נורא רציתי לגשת אליו ולומר לו "כל הכבוד על האומץ, אתה נראה נפלא" ומצד שני, חשבתי לעצמי, בטח כל שהוא רוצה זה לא למשוך תשומת לב, שזה יהיה הכי טיבעי ושלא יהיו תגובות כלל.... לא ידעתי מה לעשות אז הלכתי. עכשיו אני קצת מצטער....

אורי 0

New member
כיוון שיצא לי לא פעם

לשבת על כיסאות כאלה (היי מטורף, אם המאפרת מתייחסת אליך יפה). אני לפחות הייתי עוד יותר בהיי אם מישהו היה מפרגן לי ככה (שלא לדבר על כך שאם היינו מתחילים לפטפט והוא היה מספר לי על הבן שלו, הייתי בתקרה). אבל אני זה אני והוא זה הוא. זה ששנינו אותו דבר לא אומר ששנינו חיפשנו אותו ריגוש. חוצמז קנדה אינה ישראל אני מניח, אבל את זה אתה היודע - מה מקובל, וביחוד מה לא מקובל בגולה בקשר לתקשורת מהסוג הזה.

אבא גאה

New member
מה מקובל?

שאני אספר לך שיש כל מיני סוגי א/נשים?
תגיד, אתה אומר שזה היי מטורף - עד כמה אתה ער לסביבה ומודע להתרחשות שמסביב, עד כמה אתה רואה את המבטים ושומע את ההערות? איך זה מרגיש בפנים? איך זה משפיע על ההיי?

אורי 0

New member
טוב, לא עד כדי כך

אני בהחלט רואה את המבטים ושומע את ההערות, בזה תלוי ההיי... אולי קצת הגזמתי, אני פשוט בתחושה של "ואו זה קורה לי". זה תלוי בעיקר במאפרת וביחס שלה, אם אתה מרגיש שהיא עושה את זה ברצון. היא שואלת שאלות לפעמים, ומתקיימים דיונים קטנים בנושאי מגדר. אבל בסופו של דבר יש את ההרגשה של להפקיד את עצמך בידי מישהי, שהיא "עושה לך את זה". מצד שני, אני מספיק מודע לסביבה כדי *לא* להתגרות מינית, למזלי הרב. בפעם האחרונה שעשיתי את זה, לפני שנה בערך, למאפרת היה ברור שאני הומו - היא די הופתעה לשמוע שלא.

DarlingAdam

New member
פעם, כשהייתי צעיר,

או יותר נכון כשהייתי צעירה.. היתה איזו אמירה מחפירה של הנשיא, משהו הומופובי ומטומטם. במקריות, לא הרבה זמן אחר כך אני וחברתי דאז יצאנו לערב במועדון וחגגנו לנו, וכל שלוש דקות ניגש מישהו להגיד כמה שאנחנו נפלאות ונהדרות וכמה שהנשיא דפוק. זה היה דווקא מאוד נחמד, עד שהיינו על הרצפה בחדר החושך (TMI) ומישהו קירב את ראשו אל ראשינו כדי לספר לנו כמה אנחנו נפלאות. מסקנתי, גאווה זה דבר נחמד ומותר לפרגן ולהצהיר על תמיכה, אבל רק ברגעים הנכונים :)

אבא גאה

New member
הנשיא היה עייזר?

וזה לא היה כ"כ ממזמן.....
אנחנו הייתי שם והפגנו מול בית הנשיא, זכור לי שלט אחד שהצחיק אותי נורא "ראומה, תעשי משהו".... שם פגשתי טראנסית לראשונה ויצא לנו ללכת לשתות קפה יחד, אחר כך לקחנו אותה טרמפ הביתה ואח"כ ניתק הקשר.... סתם מספרים סיפורים.

ליטל ו

New member
מגניב :)

איזה שנה-שנתיים אחר כך ראיתי צילומים שלכם מפגינים, וחשבתי איזה אנשים מגניבים אתם, שהייתם מפגינים עוד לפני המסות והדנה. ואני זוכרת שהיה "ראומה, הזהרי ממשכב בהמה". באותו יום, though, וגם אני סתם מספרת סיפורים, חשבתי שהיציאה של וייצמן היא אחד הדברים המצחיקים ביותר שיצא לי לשמוע מזה זמן רב. האמת שהייתי שמחה אילו הוא עדיין היה הנשיא. לנשיא ממילא אין מי יודע מה כוח, אז מבחינתי - שיהיה הכי מצחיק שאפשר. חיבבתי את עייזר :)

אבא גאה

New member
WALA?

אותי זה לא הצחיק, לא זוכר מה היה במדוייק אבל הוא אמר משהו שהומואים הם לא גברים אמיתיים, או משהו כזה. דרך אגב, שבוע אחרי ההפגנה הייתי בבית הנשיא לקבלת פרס "העובד המצטיין", הבוס שלי דאז נורא צחק כל הדרך לירושלים והוא כל הזמן אמר "ברגע שהוא יגיש לך את הפרס, תגיד לו, עייזר, אתה לא זוכר אותי? אני הייתי אצלך שבוע שעבר מול הבית עם השלט "עייזר לך הביתה"...."

ליטל ו

New member
הוא אמר משהו

על זה שזה לא בסדר שגברים שוכבים אחד עם השני או עם בהמות. אהבתי את הרעיון, להגיד לו :) זה מצחיק אותי כי זה כל כך inappropriate, כמו מה שבניזרי אמר על דנה אינטרנשיונל, משהו בסגנון "ואם אני הייתי מדביק לעצמי זנב ואומר שאני חתול, אז הייתם מתחילים לקרוא לי מיסטר חתולה?". זה פשוט... יצירתי :) היתה לי פנטזיה (לא מינית בעליל) להיות נערון הומו וללכת לפתות את בניזרי. נראה לי שזה בר ביצוע. הוא התעניין קצת יותר מדי בהומואים והתלהב קצת יותר מדי מזה ש(לטענתו) הומואים מוצאים אותו מושך... :) אבל זה לא משנה את ההחלטה שלי אם ללכת להפגין נגד משהו בעצמי - אני פשוט *גם* אחשוב שזה מצחיק. ובאמת חשבתי שאתם נורא מגניבים :)

אורי 0

New member
בניזרי פעם היה "נער השנה"

או משהו כזה, במשהו מקביל לתחרויות יופי, בעיירת הולדתו - נשר. הוא היה בכיוון של קריירת דוגמנות נדמה'לי, לפני שחזר בתשובה. הפסדתם חתיך מהמם, ומי יודע, אולי הוא באמת הומו שזה היה הפיתרון שלו לתחושות שלו בסביבה שלא היתה כ"כ גיי-פרנדלי. עייזר אמר: "אני אוהב גבר שרוצה להיות גבר, ואני אוהב אשה שרוצה להיות אשה, אני לא כל-כך אוהב גבר שרוצה להיות אשה", כלומר התכוון להומואים (ככה זה הובן) אבל דיבר על טרנסיות. מצד שני, מילולית הוא אמר "אני בי-סקסואל שמעדיף הומואים גבריים על אוחצ'ות". אני מאוד אהבתי אותו בתור פוליטיקאי, עם אומץ הלב שלו, וגם בתור נשיא עם הישירות שלו בהמון דברים. ההתבטאויות שלו בנושאי אוסלו והומואים קצת קלקלו, לטעמי. אבל מה כבר אפשר לצפות מבנאדם בן שבעים, כשטורים כמו "הומוגני" יצאו מהארון רק חמש שנים קודם לכן. מצד שני אולי הוא הכיר את הענין בצבא הבריטי. אבל אני לא הומו, לא הרגשתי שהוא מכוון נגדי.

אבא גאה

New member
אכן זה מה שהוא אמר

ועכשיו אני נזכר שהוא אמר את זה בבית ספר תיכון כלשהוא ולכן זה לא הצחיק אותי. מה שליטל זוכרת אכן משעשע....

ליטל ו

New member
אישית,

וזה לגמרי לגמרי אני, הייתי מאושרת או נפגעת מזה על פי המקום שממנו היה נראה לי שהאדם המחמיא מגיע. אם הייתי מקבלת את הרושם שהוא (או היא) רוצה ממני משהו (כמו שאני אשב איתו שעתיים ואסביר לו שזה כן בסדר להיות טרנסית, או שאני אפול לרגליו ואתפעל מכמה שהוא פתוח- כשהוא לא במיוחד - או סתם סקס), בא ממקום smarmy שכזה, סביר שלא הייתי אוהבת את זה. כמו איזה בחור ברחוב שאמר שיש לי שדיים יפים. אולי רוב האנשים לא, אבל לי כן יצא לקחת אמירות כאלה כמחמאה, כשהן באו בתור מחמאה. זה יכול ללכת לשני הצדדים. אם הייתי מרגישה שזה בא באמת ממקום מפרגן - ואני יודעת שהאמירה שלך באה ממקום כזה - הייתי מאושרת עם זה. קודם כל בקטע כלבלבי מקפץ של "אוו! אנשים שמעריכים/אני יכולה לתקשר איתם/אוהבים אותי ככה! יש גם כאלה!". שזה כיף באופן כללי, ובמיוחד במצבים טרנסיים ויזואליים, כשאני צריכה להתמודד עם כל כך הרבה אנשים לא מקבלים שזורקים הערות פוגעות או מפחידות. אדם אחד שיפרגן בכנות יכול לעשות לי המון טוב. אפילו אילו הייתי מנסה לעבור לגמרי זה לא בהכרח היה מדכא, כי אני יודעת שיש "יודעי דבר" שייזהו מה שאחרים לא. אבל זה לא נשמע כמו אדם שניסה לעבור לגמרי.

Yaara77

New member
מילים ומנגינה

בכל אמירה יש מילים ויש מנגינה אנשים עפי"ר מגיבים בעיקר למילים בע"ח בעיקר למנגינה וכשאנחנו ב"היי" - מאד קשובים למנגינה אני סומכת עליך שתדע תמיד לפרגן במילים ובמנגינה גם יחד ולהעביר את מה שכולנו כל כך מחפשים LOVE AD APPRECIATION חיבוקים יערה

למעלה