אז מה ? כולם הולכים ? ....

sagi.exe

New member
אז מה ? כולם הולכים ? ....

אני קורא למרד אחים... לא יעלה על הדעת שלמישהו יש משהו יותר טוב לעשות ! אני דורש ממנהל הפורום להוציא צו עיכוב יציאה מהפורום לכל המשתתפים. אני קורה להנהלת תפוז לנקוט בסנקציות חריפות כלפי העוזבים. אני קורה לצה"פ ( צבא הפורומים ) לגרש את המשתמטים לפורום של נענע. אני קורה לכל החברות והחברים של חברי וחברות הפורום להפעיל סנקציות מיניות על העוזבים. זהו... אמרתי את שלי... ערב טוב ו....ה ו פ ה !!!

tygger

New member
הופה?

הי!
מה קורה צרעת אוזני יתושים שלי? פספסת אתמול אחלה של הרצאה עם גידי ואיתי. היה מעניין. גידי מרצה ואני מעלה נושאים כל פעם. היה נחמד. אחר כך היה לנו ערב קינה בציבור, אחרי שאפי בחר לבצע תרגיל שאני מנסה ללמד אותו כבר שנה, דווקא אתמול שם. PLAY DEAD. אני חוזר למחשבים שלי, לפחות איתם אני יודע מה אני עושה גם אם צריך לתקן אותם. וזה שאנשים עוזבים. אין מה לעשות. אני רק לא חושב שזה יפה שאנשים הולכים ככה. סתם מגעילים.

חבר´ה אני קוראת לסדר בפורום../images/Emo88.gif

אוקיי מה קרה כולם נהיו לי רגשי פה בפורום וכולם קיבלו את מחלת הנטישה?? טלי מותק לאן את הולכת? בהצלחה בעבודה חדשה?! אבל דוקא ביום ראשון את הולכת? דוקא במומולדת שלי שאמור להיות יום שמייח זה אמור להיות גם עצוב כאחד?
ושייקה מה קורה איתך גבר? אתה לא הולך לשום מקום אז די! ואחותי tankgirl ידוע לנו שאת לא ממש עוזבת אותנו כי תכנסי מדי פעם נכון?!
ואוו אני נכנסתי לפורום מבסוטה לראות את כל ההודעות של כולם אך חשכו עיני! אל תבאסו.........
דרך אגב,היום רשמית סיימתי את לימודיי!!!!!!!!!! 13 שנות לימוד!!!!!!! מזל טוב לי!
אז יאללה איפה כל הבלאגן של חברי הפורום? איפה כולם? אני רוצה התייצבות של כולם כאן ועכשיו!!!!!!
אוהבת את כל חברי הפורום מאוד מאוד!! אתם בשבילי "ה"משפחה הוירטואלית!
חייבים לעשות חיבוק קבוצתי
משפחה מתוקה שלי!!!!! {*
*} LOVE ענת(שחוגגת מומולדת עוד 3 ימים
).

ילדה...

ביום ראשון אני עוד אהיה פה ואני אשאיר לכם חידה לפני שאני אלך ולעולם לא יהיה לכם את הפתרון שלה!!! :0) אז לומר לך מזל טוב אני אגיד אל דאגה בובע... לגבי שאר החברים את תצטרכי לבדוק את הנושא לבד כי אני ממש לא יודעת מה קורה פה והייתי קרובה מאוד ללהאשים את עצמי... כל אחד מהם בטח יסביר לך את שיקוליו בארבע עיניים.... וכמו כן... אני מוסיפה מזל טוב ע=נ=ק=י לסיום לימודייך והמון הצלחה בהמשך... אוהבת המון

../images/Emo51.gif אבל.........../images/Emo70.gif

אני רוצה להקדיש לך שיר קטן... Please don´t go Please don´t go Don´t you know that I love you so Say you´re mine And give me tonight Let´s stay together Please don´t go Please don´t go You´re the only angel I know You were sent from heaven above To love me forever Don´t go Don´t go If you leave me You´ll let a good thing fall apart If you deceive me You´ll leave a pain inside my heart I really need you Just like the air I need to breathe I´ll stand beside you I´ll never leave Please don´t go Please don´t go Don´t you know that I love you so Say you´re mine And give me tonight Let´s stay together Please don´t go Please don´t go You´re the only angel I know You were sent from heaven above To love me forever Don´t go Don´t go If you leave me You´re gonna spoil a dream we share If you leave me I´m gonna miss the way you cared I will try harder I´ll make you fall in love again And I´ll be faithful Until the end Please don´t go Please don´t go You´re the only angel I know You were sent from heaven above To love me forever Don´t go If you leave me I´m gonna search the world for you If you leave me Sweet memories will shine on through I´ll always love you No matter what you do or say Cause when I touch you Light touches the day Please don´t go Please don´t go I don´t wanna be all alone Say you´re mine And give me tonight Let´s stay together Please don´t go Please don´t go You´re the only angel I know You were sent from heaven above To love me forever Don´t go!!!!!!! וגם אני אוהבת מאוד!!!! LOVE ענת.

דמעה חונקת את גרוני....

ענתי.... סורי אבל אין לי ממש ברירה... אני מסיימת את עבודתי, מסיימת תקופה בחיי ומתחילה תקופה חדשה... אני חייבת את זה לנפש הפצועה שלי... את תאלצי לסלוח לי הפעם... ואהבתי אליך תישאר תמיד... אני מבטיחה

עם מה את לא מסכימה?

את יודעת... כולם עוברים שינויים בחיים שלהם... אני חייבת איזה שינוי אחרי 7 שנים.... אין דבר שיאושש אותי יותר מזה...

עם עזיבתך.....

אבל את בהחלט צודקת! כל אחד זקוק לשינויים,גם אם רוצים וגם אם לא אלה הם החיים. מלאים בהפתעות ובשינויים. מה יהיה פה כשאני אתגייס ולא יהיה לי יותר אינטרנט?
נחיה ונראה........ בכל מקרה אחות רק שתדעי שאני מאחלת לך כל טוב בחיים,תעשי חיים משוגעים בחול,תשמרי על עצמך(שזה הכי חשוב) ותקפצי לפה מדי פעם לראות שאת חיה !!
אז מה חוץ מזה? איך עבר עליך היום עד כה? LOVE ענת.

חוץ מהעובדה ש....

חצי עולם צרח עלי.... החצי השני נפרד ממני... חלקיק קטן החליט שלא בא לו עלי יותר.... הכל היה בסיידר.... יחסית לימים האחרונים שעברו עלי....

אפ´חד לא צרח עליך...פשוט.....

אפ´חד לא הבין לאן פניך מועדות. אז היו הרבה סימני שאלה,מבינה אוחתי? ותאמיני לי שאני לא רוצה להפרד ממך...רק אני רואה שאת לא ממש משאירה לי ברירה...אבל לא עכשיו, ביום ראשון לא?
אני מקווה שהימים הבאים שלך יהיו יותר מוצלחים מהקודמים!!!! LOVE ענת.

אני סתם צוחקת ילדה....

האמת היא שאני שונאת פרידות אבל.... אם הייתי נעלמת סתם כך... זה היה משאיר קצת יותר סימני שאלה... בכל אופן המון תודה על הכל

אין על מה להודות...

חוץ מזה שאף אחד לא הכריח אותי לאהוב אותך זה פשוט בא ככה!!!!!
אז על זה את צריכה להודות????? LOVE ענת.

אוי 2אסה...

ורגע לפני שאני אשכח טייגר מוסר לכולם את אהבתו
אז אני חושבת שאפרוש לי קצת מפה......לנוח! אתם עושים לי פה כאב ראש אחד גדול
אז שיהיה לכולם,ובמיוחד לך אחותי,המשך יום מקסים!!!!!! LOVE ענת.

טייגרררררררררררר......

מה אני אעשה הא?.... אני עוזבת את העבודה ואין מחשב בבית וכבר הסכמת איתי שזה מסוכן בשבילי אז למה אתה קורא לי מגעילה? מה אני עשיתי? זה לא משהו שתחת שליטתי!!!!!!!!!!

tygger

New member
צריכה למצוא עבודה חדשה עם מחשב!

זהו. את רואה. יש פתרון. הרי אנחנו יודעים שאת תתגעגעי אלינו ולבך ישבר. אז למה סתם לגרום לעצמך לסבל?

למעלה