אז מה.. כולם פה הורים... אמאל´ה

אז מה.. כולם פה הורים... אמאל´ה ../images/Emo13.gif

להיות אמא רחוק ממני כמו מרחק השמש מכדור הארץ,
אבל שאלה תמימה ששאלתי את רותי נענתה בהזמנה לשאול אתכם.. נעים מאוד, עינת, אני מנהלת את פורום בליינדייט, כשמו כן הוא, חוויות, סיפורים, עצות והמלצות בכל מה שקשור לאותן פגישות עיוורות ועד היום.. למרות כמה הצלחות בודדות פה ושם, מרבית הסיפורים הם סיפורי זוועה שאיך נגיד בעדינות.. מוציאים את החשק להמשיך ולנסות..
אם יש בינכם כאלה שהכירו את בן זוגם בבליינדייט ומוכנים לשתף אותנו, נשמח מאוד לשמוע.. אז אתם מוזמנים

אמיר.

New member
מאחל לך שבקרוב יקראו לך ´אמאל´ה´..

אכן בלינד דייט זה סיוט... אבל בפורום הזה את כולה לקרוא על התוצאות הברוכות של המאמץ.... בהצלחה. (אני באמת מאחל לך שתפרשי מהר מהפורום הזה ...
)

תגדיר בקרוב.. ../images/Emo5.gif

בעצמי אני לא מסוגלת לטפל, אז אתה רוצה שאני אתחיל לטפל גם בילדים???? בליינדייט זה לא כזה סיוט.. כולה עוד דבר שעוברים בחיים.. לא יותר, לא פחות. תודה על האיחולים, אבל גם שאהיה בקשר זוגי, לא ארצה לעזוב את ניהול הפורום, כי אני נהנית מהחברה.

אמיר.

New member
בקרוב = עכשיו .....

ויש המון פורומים לנהל..... בלינד דייט ??? העיקר שזה מאחורינו...

הנה ההזדמנות להסביר למה החושף

הגיע לפורום הזה על אף שבדרך כלל הוא מופיע בפורומים אחרים. מעשה שהיה כך היה: החושף הלך לפגוש אותה, קרובה רחוקה של חברים. אמא של החברים התקשרה ונתנה לו את הטלפון שלה. שתי שיחות קצרות ויאללה לליינד דייט. כשהו התקרב לפינת המפגש הוא ראה אותה וחשב הלוואי וזו היא, וזו היתה היא. אחרי כמה חודשים החושף והמופלאה עברו לגור ביחד דבר שהפך את החושף למעין אבא כי המופלאה מגדלת שני ילדים בת-6 ובן-8 ומזה כמה חודשים החושף המופלאה ושני הקטנים חיים ביחד. לפעמים בשלום, לפעמים פחות בשלום. הרגעים של הפחות בשלום לפעמים מאוד קשים לחושף כי הרי הוא לא עבר את תקופת הזמן הרגישל של הורות והרי הקטנים לא מכירים אותו מההתחלה. אז יש ימים של החושף הוא הכי נפלא בעולם, ויש ימים של "אתה לא אבא שלי ולא תגיד לי מה לעשות" אני שונאת אותך" וכו וכו. והחושף מנסה לעשות את הטוב ביותר ולמעשה זה די מצליח ויש אפילו שיפור משמעותי בהתנהגות ובגישה של הקטנים לחושף ובכלל לחיים. הגדול ממש מראה שיפור מתמיד והתבגרות מאז החושף עבר לגור איתם דבר שהוא מעודד. מצד שני הקטנה הרבה פעמים מתעלמת ואומרת שהיא שונאת את החושף דבר שהחושף מאוד מבין מאיפה הוא נובע אבל זה לא אומר שהוא לא נפגע כי החושף לא רק שהוא מאוהב באמא הוא אוהב את הקטנים כאילו היו ילדיו, מה כאילו? הם ילדיו. אז עכשיו החושף הולך להכין ארוחת צהריים לקטנים שיש להם חופש גדול ואחר כך הוא שולח אותם לארוז כי מחרתיים יוצאת כל המפחה לחופש של שבוע על הנהר השלישי בגודלו בעולם. וזה שהחושף שף לא עוזר לו בהכנת ארוחת הצהריים כי הקטנים כמו כל הקטנים אוכלים דברים מאוד ברורים ועל אף שבמקרר יש את אחד מנתחי הבשר הטובים שניתן להשיג הם מעדיפים מקדונלד. אז מחר החושף הבטיח להם שהם יאכלו במקדונלד שליד השוק והחושף יקנה לעצמו תריסר אויסטרים טריים. הזדמנות שמוצתה עד תום.

כל הכבוד לך

מקווה שתמצא לעדכן אותנו בהתפתחויות. וכמובן אם תררצה, להיעזר בנו. לפעמים סתם לשפוך קיטור, לפעמים לשאול בעצתנו מנסיוננו. אז שיהיה לכם טיול בכיף ותיהנו גם קצת בשבילנו שנשארים כאן מאחור

הנה ההזדמנות להסביר למה החושף

הגיע לפורום הזה על אף שבדרך כלל הוא מופיע בפורומים אחרים. מעשה שהיה כך היה: החושף הלך לפגוש אותה, קרובה רחוקה של חברים. אמא של החברים התקשרה ונתנה לו את הטלפון שלה. שתי שיחות קצרות ויאללה לליינד דייט. כשהו התקרב לפינת המפגש הוא ראה אותה וחשב הלוואי וזו היא, וזו היתה היא. אחרי כמה חודשים החושף והמופלאה עברו לגור ביחד דבר שהפך את החושף למעין אבא כי המופלאה מגדלת שני ילדים בת-6 ובן-8 ומזה כמה חודשים החושף המופלאה ושני הקטנים חיים ביחד. לפעמים בשלום, לפעמים פחות בשלום. הרגעים של הפחות בשלום לפעמים מאוד קשים לחושף כי הרי הוא לא עבר את תקופת הזמן הרגישל של הורות והרי הקטנים לא מכירים אותו מההתחלה. אז יש ימים של החושף הוא הכי נפלא בעולם, ויש ימים של "אתה לא אבא שלי ולא תגיד לי מה לעשות" אני שונאת אותך" וכו וכו. והחושף מנסה לעשות את הטוב ביותר ולמעשה זה די מצליח ויש אפילו שיפור משמעותי בהתנהגות ובגישה של הקטנים לחושף ובכלל לחיים. הגדול ממש מראה שיפור מתמיד והתבגרות מאז החושף עבר לגור איתם דבר שהוא מעודד. מצד שני הקטנה הרבה פעמים מתעלמת ואומרת שהיא שונאת את החושף דבר שהחושף מאוד מבין מאיפה הוא נובע אבל זה לא אומר שהוא לא נפגע כי החושף לא רק שהוא מאוהב באמא הוא אוהב את הקטנים כאילו היו ילדיו, מה כאילו? הם ילדיו. אז עכשיו החושף הולך להכין ארוחת צהריים לקטנים שיש להם חופש גדול ואחר כך הוא שולח אותם לארוז כי מחרתיים יוצאת כל המפחה לחופש של שבוע על הנהר השלישי בגודלו בעולם. וזה שהחושף שף לא עוזר לו בהכנת ארוחת הצהריים כי הקטנים כמו כל הקטנים אוכלים דברים מאוד ברורים ועל אף שבמקרר יש את אחד מנתחי הבשר הטובים שניתן להשיג הם מעדיפים מקדונלד. אז מחר החושף הבטיח להם שהם יאכלו במקדונלד שליד השוק והחושף יקנה לעצמו תריסר אויסטרים טריים. הזדמנות שמוצתה עד תום.

רציתי להגיד ../images/Emo51.gif לכל האמהות

המקסימות ששתפו אותנו בחוויות שלהן, זה מקסים ומעודד ומהנה לקרוא, מי שיש לה/ו עוד סיפור מוזמן..! (חושף, אתה מוזמן לספר את הסיפור גם אצלנו
)

טוב שנפטרתי מדבר הזה

אני שונאת בליינדייט, וטוב שמצאתי את בן זוגי כי לא הייתי יכולה להמשיך, היו לי בליינדייטים ממש גרועים אבל את בעלי דווקא פגשתי בטרמפ שהוא נתן לי מאז אני ממליצה לא להיות בעלי מכוניות. לגבי להיות אמא זה לא כ"כ מפחיד והבנתי שאסור לחשוב על מה עלול להיות כי אז משתגעים מזה.

למעלה