הבהרות.
לכל אדם, אישה או גבר, יש אישיות מגובשת - לכל אדם יש תכונות טובות, ותכונות פחות טובות; כישורים מפותחים, ופחות מפותחים... אם ובמידה לגבר כלשהו חסרים התכונות או הכישורים הנחוצים לו "לכבוש" אותה, הרי שהוא מסוגל בפוטנציה לזייפם ~ היינו, להתנהג באופן לא טבעי, בדומה ל"משחק" בתיאטרון, למשל. התנהגות זו, תורמת לו להשגת מטרותיו. אין זה אומר כי אין לו תכונות או כישורים אחרים שהאישה כן תעריך, ואלה יעזרו לו "לכשף" אותה. יש בין השאר, גברים לא נבונים במיוחד, פסיכולוגים בתלוש... שמנסים לרגל אחר התפריט הזהוב של בחירת לבו, אך הוא נשגב מהם - ולפיכך הם מתנהגים באופן טבעי בקרבתה, ולעתים, כאשר האישה סלקטיבית למדי, היא דוחה אותו, אם אינו עומד בקריטריונים שלו. בעבר, הגבר שלט ביד רמה; מאידך, לא היה צריך להתאמץ בכדי להשיג את מה שהוא רצה. כיום כידוע, המצב שונה, הגבר צריך לאלתר. "על תיתן לי להפריע לך בפרשנות על מיהו ומהו גבר מודרני"- אדרבא, אשמח אם תפריעי לי, הרי יש צורך בשניים על מנת לקיים דיון. "אני חושבת שיש דברים שאי אפשר לזייף אם לכך רמזת בתשובתך וטיפול בילדים בעיני הוא מבחן אמת שכזה... "|סדגש- נכון, אך הדברים שכן ניתן לזייף, קריטיים בכל הנוגע למערכת היחסים העתידית.