אז מה לדחות בעוד שנה?

אז מה לדחות בעוד שנה?

שלום פורום יקר ניגשתי לפסיכומטרי ב17.4 וקיבלתי את הציון 657 המכובד (שיפור של 118 נקודות מהפסיכו הקודם) הבעיה היא שהבגרות שלי היא זוועתית ביותר.. ואני מתכוון באמת באמת זוועה תנ"ך (2)-83 הבעה עברית (2)-80 ספרות (2)-75 אנגלית (5)- 63 מתמטיקה (5)-77 ידיעת העם והמדינה 2 (78) מערכות חשמל (5)-77 ממוצע: 89.5 אכן זוועה הזנתי את נתוניי בבר אילן ומכל הפקולטות שאני מתקבל אליהם בחרתי באופטיקה וסטטיסטיקה-מתמטיקה השאלה היא האם לדעתכם עדיף להשקיע עוד שנה בשיפור הבגרות (נניח להעלות את הציון במתמטיקה ואנגלית לציון 85) ולהתקבל למשהו יותר נורמלי כמו כלכלה למשל (באונברסיטה כמובן אנני מתכוון ללמוד בשום מקום אחר ומבחינתי זה יהרג ובל יעבור) מה אתם אומרים??

כמו שענו לך בפורום פסיכומטרי

עדיף לך ללכת למקצוע שמעניין אותך ולא מה שאתה פשוט מתקבל אליו - אתה סתם תהיה אומלל אם זה לא יהיה מה שאתה תאהב. שווה לך לשפר את האנגלית - הבגרות היום באנגלית לא קשה והבונוס פשוט מקפיץ את הציון במתמטיקה גם שווה לך לשפר את הציון - המתכונת החדשה קלה יותר וגם כאן הממוצע יקפוץ למקצועו בחירה לא תוכל לגשת מהסיבה הפשוטה שהן בגרות קיץ בלבד ואם תבחר לגשת לכזו לא תוכל להרשם לאוקטובר 2009

otk

New member
תחליט מה אתה רוצה ללמוד.

כאילו, המרחק בין אופטיקה ומתמטיקה, לבין כלכלה הוא עצום. כמו שהמליצו לך, שווה לך להשקיע עוד שנה בבגרויות, במיוחד באנגלית, שאחרי הפסיכומטרי נראית עלובה למדי. ניתן גם לקחת קורסים באוניברסיטה הפתוחה. אם תסיים אותן בציון מספיק טוב, תחסוך לך מס' קורסים לקראת השנה הבאה ובכך תפחית את העומס הצפוי לך.

למעלה