אז מה למדנו אתמול בבית הלבן ? 1X21

אז מה למדנו אתמול בבית הלבן ? 1X21

[אני יודעת שהיה פרק של העונה ה-6 אבל לא הספקתי לשוב ולראות אותו, שמישהו אחר יספר...] למדנו ש-CJ היא מומחית בניסוח סקרים מאז 1993, ושטובי מומחה בלהיות an uptight pain in the ass. אבל הוא מומחה יותר זמן. למדנו שגם על המשרד של ה-COS שומר חייל מארינס במדים ושאם ליאו מבקש הוא עושה הדגמה יפה עם הנשק. למדנו שאם השגריר בבולגריה כועס, לא צריך לפטר אותו- אפשר פשוט לקדם אותו, ואת שאר העולם, ואז גם מתפנה מקום בועדת מימון הבחירות וגם הנשיא יכול ללכת הביתה. למדנו ש-there are only so many times you can say, i was wrong, in the oval office. למדנו, למרות שבישראל כבר ידענו זו, שמיקרונזיה היא מדינה אמיתית, ולא משהו מסרטי האחים מארקס. ושבניגוד למה שרוב האנשים חושבים, השגרירות האמריקאית נמצאת באי פוניפיי ולא באי יאק. אה, כן, וזה מידע די שימושי במסיבות. למדנו שג'וש מכיר את המילה פוליגלוט, ואת ציון ה-SAT שלו. למדנו שלנשיא יש finely honed sense, and one shouldn't mock it. והכי, הכי חשוב: למדנו להוציא לשון א-לה ג'ואי לוקאס. ושהאנגלית לא תיעלם בכזו קלות כי היא השפה של שייקספיר. אה, כן, ושוב CJ מלכה !!!

עליי לתקן, כמו שאני אוהב

חייל מארינס לא שומר על משרד ה-COS. ליאו רק ארגן את זה לטובת הפגישה והנשיא אפילו מעיר על כך. בעונה 4 פרק 17 (Red Haven's on fire) מסתבר שבזמן לחימה מגבירים את האבטחה על ה-COS, אבל גם אז מדובר בשירות החשאי. מארינס שומרים רק על כניסות חיצוניות, בשביל הייצוגיות. (ואני חושב שגם על חדר המצב)

../images/Emo3.gif ואני חשבתי שתעיר לי ששכחתי

שלמדנו שהנשיא (וכל השמאלנים) הוא a lily-livered, bleeding-heart, liberal, egghead communist. וסנאטור לובל (וכל הימנים) הוא, a gun-toting, redneck son-of-a-bitch.

760 מילולי. לנשיא היה...

800 - 790 (לא זוכרת באיזה היה לו 790) אז הוא עשה את זה שוב וקיבל אותו ציון...

Nimst

New member
כמה מתמטי?

טוב, נו, לקח אותי בגדול

למעלה