אז מה למען השם בונים ליד המכללה למנהל

Shark Alarm

New member
אז מה למען השם בונים ליד המכללה למנהל ../images/Emo26.gif

במערב ראשון לציון
ואני לא מדבר על הכולל שכבר נמצא שם ופועל.. אז כמו שאתם יודעים (או שלא), הולכים לבנות שם בניין שיאכלס חיילים משוחררים. אתמול (יום חמישי 17/5/2007) התפרסמה כתבה בכותרת של עיתון ידיעות אחרונות (כותרת=העיתון הראשי) על מיליונר שתרם 5 מיליון דולר על מנת לבנות בניין מגורים עבור חיילים משוחררים. כל החיילים שפה בפורום- אל תשמחו כל כך מהר, כמובן שיש קריטריונים- אותו חייל/ת חייב/ת לסיים שירות קרבי. בנוסף יש רק 120 דירות באותו בניין ותוכלו לגור שם רק שנתיים (עם אופצייה להארכות). אהה הבניין יאכלס 50% תושבי ראשון לציון ו- 50% אחרים- חיילים משוחררים מכל רחבי הארץ עפ"י הכתבה- איכלוס הפרויקט צפוי להתחיל בנובמבר השנה (לפי התקדמות העבודות שאני רואה שם, הם הולכים לעמוד ביעד הזה. מתחילים לעבוד כבר בשעה 7 וחצי- או אפילו לפני). מי שמעוניין בעוד פרטים על הפרויקט (פרט לכתבה המצורפת), מוזמן לפתוחאת מוסף "במקום" שמצורף לעיתון ידיעות אחרונות ולקרוא (נתון מעניין שהצלחתי לדלות מהכתבה ברפרוף הראשוני של הבוקר בעיתון- הצעה של בניית בניין דירות לחיילים משוחררים הוצעה בתחילה לראש עיריית חולון, אך זה סירב לדבר)

NoWords

New member
עוד בניין מכוער ומפלצתי

שהולך להרוס את הנוף. הסגנון גם די חוזר על עצמו:| חוצמזה שהתנאי קבלה נשמעים ממש מוזרים לגבי ילד=עוד שנת שכירות.. יאללה כולם להשריץ ילדים
... סתם. אין לי כוח להגיב לזה ברצינות... נמאס מהפרויקטים המפגרים האלה.

למעלה