אז מה לעשות?

אז מה לעשות?

אז מה לעשות? כששומעים על מעשי זוועה כמו מה שקרה בחדרה ורואים את המחזות הנוראים על המסך התגובה הראשונית זה זעם אדיר. רוצים נקמה, רוצים "להכנס בהם" ו"להראות להם" ו"ללמד אותם לקח, פעם אחת ולתמיד". הבעיה שכבר עשינו את זה, לא פעם אחת אלא מאה פעם וגם אלף ועשרת אלפים פעמים, וזה אף פעם לא פתר שום דבר. הרי בדיוק הפיגוע הנורא הזה בא בתגובה לכך שצה"ל הגיע אל "המבוקש מספר אחד" (כמה "מבוקשים מספר אחד" כבר היו לנו?) ו"חיסל" אותו בקול תרועה – ותוך יומיים נחתה עלינו התגובה בחדרה. ועכשיו צה"ל יצא לדרך למצוד אדיר, יתפוס ויחסל גם את המנוול שעשה לנו את זה – ומיד תבוא עוד תגובה וצה"ל שוב יגיב וכך הלאה וכך הלאה, הכל יחזור על עצמו עוד פעם ועוד פעם ורק המתים לא יחזרו לעולם. אז מה לעשות? חייבים להבין, גם בימים קשים וכואבים, שהיציאה מעזה לא היתה סוף פסוק אלא בקושי התחלה. אנחנו חייבים להמשיך הלאה, לסיים בכל השטחים מעבר לקו הירוק את שלטון הכיבוש שבו אנחנו מדכאים אותם וגוזלים את אדמתם להקמת התנחלויות חדשות לבקרים ומביאים על עצמנו שנאה ופיגועים והרג והרס בלי סוף ובלי גבול. בשלב ראשון צריך לעשות הפסקת אש מלאה ומוחלטת משני הצדדים. זה אומר שהם לא יורים ולא מפוצצים ולא פוגעים בשום ישראלי שלא יהיה, אבל זה גם אומר שגם אנחנו לא נכנסים בלילות לערים שלהם ולא יורים שם ולא הורגים שם אף אחד – אפילו לא המנוול הכי גדול. זה פשוט לא שווה את המחיר שאנחנו משלמים!

Cornflakes

New member
אתה באמת חושב

שההודעה הזאת כל-כך שווה שצריך לדחוף אותה בשלושה שרשורים?

מתי כבר תבינו?!

אתם לא מבינים שאיתם זה לא ילך?! הם רוצים הכל! נמאס לי כבר לחזור על זה. זה או אנחנו או הם. הם רוצים את הכול ואנחנו רוצים תארץ שלנו. שמאלנים חיים באשליות שהכל בגלל ה"כיבוש".הם רוצים תבתים ש"כבשנו" להם ב48 וב 67. והם אומרים את זה. למה הם חיים במחנות פליטים, בלי תשתיות, מים בברזים, ביוב וכו? הם חיים בזבל בידיעה שהבית האמיתי שלהם בתל אביב, יפו, רמלה, לוד, חיפה וכו רק שבינתיים האויב הציוני כבש להם את זה. וככה הם מחנכים תילדים שלהם. מתי תבינו את זה כבר???

the mnm factor

New member
אתה הלכת ודיברת איתם?

מאיפה לך מה הם רוצים? אבו מאזן לעולם לא אמר משהו על 48... אפילו החמאס כבר לא מדבר על זה. ואפילו אם החמאס מדבר על זה- החמאס הוא לא זה שקובע בראשות- רב הפלשתינאים רק רוצים שיעזבו אותם בשקט (ואני דיברתי עם פלשתינאים) ושיתנו להם מדינה מגבולות 67.

הם אמרו את זה הרבה פעמים ובמיוחד

אחרי הגירוש, אמרו שהמטרה הסופית היא תל אביב וירושלים ו ה כ ל. השפה היחידה שהם מדברים איתי בה זה לירות עלי בדרך לבית שלי ולשים לי מטעני צד. חוץ מהפיגועי התאבדות.

One Echoe

New member
תראה.

בטוח שיש קבוצה של פלסטינאים שרוצים רק לחיות כמו שצריך, לעבוד, להרוויח כסף ושיעזבו אותם בשקט, כמו ש the mmm factor אומר. אבל באופן כללי, הם שונאים אותנו ורוצים כמה שיותר. אין להם מוסר, וצדק. או היגיון. הם מתייחסים אלינו כמו שאל-קעידה מתייסת לארצות הברית ולעולם המערבי.

noamgk

New member
כולם רוצים לחיות בשקט.

השאלה היא איך הם רוצים שאנחנו נחיה...

הם רוצים לחיות בשקט בארץ "שלהם" והא

והאויב הציוני מפריע להם. לכן עד שלא נעיף אותו מכאן לא נוכל לחיות בשקט.

the mnm factor

New member
"אבל באופן כללי הם שונאים...."

"אין להם מוסר. צדק או הגיון." אתה דיברת איתם? יש לך מושג בכלל מה הם רוצים או יודעים? או כמה מוסר יש להם? אתה רק יושב בבית וקורא סטיסטיקה- אני ישבתי ודיברתי עם פלשתינאים- יש לחלקם הגדול (לפחות לפי מה שהם מספרים) הרבה יותר מוסר מלך- והם רוצים שלום הרבה יותר ממך. אתה מלא בשטויות ופולט אותם כך בלי סיבה... אתה לא יודע מה יש להם ומה אין להם- מעולם לא פגשת אותם ואתה מלא בדיעות קדומות עליהם ממה שאתה שומע ורואה בטלוויזיה. נכון, רובם (!) לא אנשים אקדמאים ואנטילגנטים... אבל הרבה מהם אנשים טובים ופשוטים שרק רוצים שיעזבו אותם בשקט. אני יודע כי אני נפגשתי איתם.

One Echoe

New member
עוד פעם בלבולי השטויות האלה?

עם כמה פלסטינאים נפגשת? עם מיליון? אתה יודע מה כולם רוצים? אני ראיתי סטטיסטיקות, דיברתי עם ערבים באינטרנט, והכי חשוב- אני רואה מה קורה במדינה שלי. וגם ראיתי טלווזיה. "תה רק יושב בבית וקורא סטיסטיקה- אני ישבתי ודיברתי עם פלשתינאים- יש לחלקם הגדול (לפחות לפי מה שהם מספרים) הרבה יותר מוסר מלך- והם רוצים שלום הרבה יותר ממך." כן, לאנשים שהורגים את עצמם על מנת לרצוח אנשים אחרים, יש הרבה יותר מוסר ממני. המוסר שלהם שווה למוסר שלך, כמעט אפסי. "אתה מלא בשטויות ופולט אותם כך בלי סיבה... אתה לא יודע מה יש להם ומה אין להם- מעולם לא פגשת אותם ואתה מלא בדיעות קדומות עליהם ממה שאתה שומע ורואה בטלוויזיה." חח, זה טיעון שבדיוק מתאים לך לגבי המתנחלים, וגם לגבי הפלסטינאים.

the mnm factor

New member
ביקשת? אני אגיב לשטויות שלך

אם לא, המצפון שלי לא ירגע... אז אני אגיב ואלך: "עם כמה פלסטינאים נפגשת? עם מיליון? אתה יודע מה כולם רוצים?" אני נפגשתי עם כמה עשרות פלשתינאים... וגילית שכולם (שם) רודפי שלום... בדיוק כמוני- ככה שיש, ולטענתם יש הרבה! פלשתינאים רודפי שלום. " אני ראיתי סטטיסטיקות, דיברתי עם ערבים באינטרנט" אתה ראית סטיסטיקות מאיפה שאתה רצית לראות, דיברת עם ערבים באנטרנט?
דיברת עם איזה ילד בן 12 שעבד עליך שהוא ערבי... ואתה כמובן קנית- אז ילד קטן... אני נפגשתי עם פלשתינאים אמיתיים- לא מתחזים מהאינטרנט. פלשתינאים אמיתיים שמתנחלים הופכים להם כל יום באסטות ומיידים אותם באבנים. "והכי חשוב- אני רואה מה קורה במדינה שלי. וגם ראיתי טלווזיה" אתה רואה מה קורה במדינה שלך? אתה לא רואה מעבר למקלדת. ואתה נותן עכשיו טיעון של ילד בכיתה ג'- "ראיתי בטלוויזיה"- ראית מה שהקשורת רוצה להראות... והיא רוצה להראות מה שיעניין קהל צמא דם כמוך- אז זה מה שהם מראים. " כן, לאנשים שהורגים את עצמם על מנת לרצוח אנשים אחרים, יש הרבה יותר מוסר ממני. המוסר שלהם שווה למוסר שלך, כמעט אפסי." אתה מכליל עכשיו שלושה מליון פלשתינאים שחיים במדינה שלך.. ואתה אומר שאני מכליל? שרותם מכלילה? אתה מכליל עכשיו שלושה מליון (!) איש תחת כותרת אחת של אנשים שהורגים את עצמם... ואז אתה מסיים בזה שיש לך מוסר יותר מלהם... תוך כדי כך שאתה מכליל את כולם, מגדף אותם ומשמיץ אותם... למרות שרובם הגדול בכלל לא מתאבדים. " חח, זה טיעון שבדיוק מתאים לך לגבי המתנחלים, וגם לגבי הפלסטינאים." זה העניין... שאתה רק יושב על התחת שלך מול המחשב... ניזון מהטלויזיה וזה הכל- אני נפגשתי עם מתנחלים ועם פלסטינאים (נפגשתי כן? לא ישבתי ודיברתי עם מישהו מהאנטרנט)- וגיליתי שמתנחלים יש כאלה ויש כאלה.. יש קיצוניים מטורפים- ויש אנשים הגיוניים לחלוטין... חכמים ואנטילגנטים כמו בכל מגזר- רק שהם קיבלו דיל של החיים שלהם ולקחו אותו, בלי לחשוב על זה שזה לא חוקי. נפגשתי כאמור עם פלשתינאים וגיליתי שגם בהם יש קיצוניים- שמאמינים שלא יהיה שלום עם יהודים (בדיוק כמו שאתה מאמין שלא יהיה שלום עם פלשתינאים.. ככה שהם כמוך), והיו כאלה שמאמינים בשלום ורוצים בו בכל ליבם. זאת כאמור, ההודעה האחרונה שלי בפורום... ואני מקווה שתלמד ממנה... ותפסיק לתת לילדים בני 7 לעבוד עליך באינטרנט שהם ערבים. יפתי.

One Echoe

New member
המשך תגובה לטיפשות שלך.

"אני נפגשתי עם כמה עשרות פלשתינאים... וגילית שכולם (שם) רודפי שלום... בדיוק כמוני- ככה שיש, ולטענתם יש הרבה! פלשתינאים רודפי שלום." עשרות זה לא מיליונים. הם טוענים, אז? גם אני טוען שכולם שם מתאבדים, זה אומר שאני צודק? נפגשת רק עם עשרות. גם אצלנו יש עשרות קיצוניים ולהיפך. מסקנה:אתה לא יכול לדעת האם הפלסטינאים תומכים בשלום ומה הם רוצים. "אתה ראית סטיסטיקות מאיפה שאתה רצית לראות, דיברת עם ערבים באנטרנט? דיברת עם איזה ילד בן 12 שעבד עליך שהוא ערבי... ואתה כמובן קנית- אז ילד קטן... אני נפגשתי עם פלשתינאים אמיתיים- לא מתחזים מהאינטרנט. פלשתינאים אמיתיים שמתנחלים הופכים להם כל יום באסטות ומיידים אותם באבנים." ראיתי סטטיסטיקות באתר רגיל, וזה קרה די בפוקס. לא במקום ש "רציתי" לראות, אני לא כמוך, אני לא בורח מהמציאות. דיברתי עם ילד בן 12? מה? אתה דפוק? דיברתי בפורום ערבים עם כמה וכמה ערבים. ואל תקרא לי ילד קטן, חתיכת פחדן שבורח מהפורום כאשר כולם מפריחים את טענותיו ההזויות. בקשר למתנחלים:אני מסכים, באמת יש מתנחלים חארות שמתעללים בפלסטינאים. " כן, לאנשים שהורגים את עצמם על מנת לרצוח אנשים אחרים, יש הרבה יותר מוסר ממני. המוסר שלהם שווה למוסר שלך, כמעט אפסי." "אתה מכליל עכשיו שלושה מליון פלשתינאים שחיים במדינה שלך.. ואתה אומר שאני מכליל? שרותם מכלילה? אתה מכליל עכשיו שלושה מליון (!) איש תחת כותרת אחת של אנשים שהורגים את עצמם... ואז אתה מסיים בזה שיש לך מוסר יותר מלהם... תוך כדי כך שאתה מכליל את כולם, מגדף אותם ומשמיץ אותם... למרות שרובם הגדול בכלל לא מתאבדים." הם תומכים בג'יאהד, זה חלק מהתורה שלהם ומהדת שלהם. וכן, אתה מכליל. אני לא. רובם לא מתאבדים, אבל תומכים בג'יאהד. "זה העניין... שאתה רק יושב על התחת שלך מול המחשב... ניזון מהטלויזיה וזה הכל- אני נפגשתי עם מתנחלים ועם פלסטינאים (נפגשתי כן? לא ישבתי ודיברתי עם מישהו מהאנטרנט)- וגיליתי שמתנחלים יש כאלה ויש כאלה.. יש קיצוניים מטורפים- ויש אנשים הגיוניים לחלוטין... חכמים ואנטילגנטים כמו בכל מגזר- רק שהם קיבלו דיל של החיים שלהם ולקחו אותו, בלי לחשוב על זה שזה לא חוקי. נפגשתי כאמור עם פלשתינאים וגיליתי שגם בהם יש קיצוניים- שמאמינים שלא יהיה שלום עם יהודים (בדיוק כמו שאתה מאמין שלא יהיה שלום עם פלשתינאים.. ככה שהם כמוך), והיו כאלה שמאמינים בשלום ורוצים בו בכל ליבם." אני רק יושב על התחת שלי(יש דרך אחרת לשבת?)מול מחשב. אני ניזון מהטלווזיה, וזה הכל אני לא מאמין שיכול להיות שלום עם פלסטינאים. שים לב כמה שטויות פלטת בפסקה אחת. וזה רק מראה כמה אתה דמגוגי עלוב, שמפאת עצבים ופחדנות, אתה סתם אומר עלי דברים שתגיד על כל אחד שאתה מתווכח איתו. תלמד את כללי הויכוח והדיון הבסיסיים לפני שאתה מתווכח. ביום שכולם ירצו שלום כמוני, אולי באמת יהיה פה שלום. אני יודע שיש שם אנשים שבאמת רוצים שלום, בכל ליבם, שלא תחשוב שאני לא יודע את זה. אבל הם לא עושים כמעט כלום בשביל השלום הזה. כאן, כן עושים. כאן כן נתנו הזדמנויות לשלום, הם לא נתנו. הם(לא כולם) רק תומכים בג'יאהד ובחאמס..ועוזרים לפעילי הטרור להסתתר בבתים שלהם. ובכלל, הם גם רוצים את זכות השיבה-שיחלמו. והם עוד קוראים לטרוריסטים לוחמי חופש. אתה גם קורא להם ככה? "זאת כאמור, ההודעה האחרונה שלי בפורום... ואני מקווה שתלמד ממנה... ותפסיק לתת לילדים בני 7 לעבוד עליך באינטרנט שהם ערבים. יפתי." אף ילד לא עבד עלי, דיברתי עם ערבים אמיתיים ואני אמשיך לדבר. ובתקווה גם אפגש עם פלסטינאים(אין לי מושג איך עושים את זה). כאמור, אתה עוזב, ואני שמח. שלום, ולא להתראות.

Bronx Bomber

New member
יש מה לעשות. יש להעלות להם את

המחיר שנגבה עבור הפיגועים עד שהם יתחרטו שהם נולדו. לא יעזור לנו לברוח עם הזנב בין הרגלים. עם שמוכן לוותר על חלקי מולדת לא מגיע לו שום מולדת. המטרה שלהם לא גבולות 1949 ולא גבולות 1947 ולא גבולות 1937 . היה טרור גם לפני הקמת המדינה. יש לערבים מטרה אחת ויחידה: השמדת העם היהודי בארץ ישראל ובכל העולם.

Bronx Bomber

New member
יש מה לעשות. יש להעלות להם את

המחיר שנגבה עבור הפיגועים עד שהם יתחרטו שהם נולדו. לא יעזור לנו לברוח עם הזנב בין הרגלים. עם שמוכן לוותר על חלקי מולדת לא מגיע לו שום מולדת. המטרה שלהם לא גבולות 1949 ולא גבולות 1947 ולא גבולות 1937 . היה טרור גם לפני הקמת המדינה. יש לערבים מטרה אחת ויחידה: השמדת העם היהודי בארץ ישראל ובכל העולם.

noamgk

New member
אל תלך רחוק...

אני מציע בתור התחלה לנתק לערבים - לפחות בעזה - את המים, החשמל, הגז וכל התשתיות שהם קיבלו ומקבלים מישראל. התנתקנו או לא התנתקנו?!

למעלה