אז מה מספרים?

אז מה מספרים?

הולכים לסליחות קצת? אתם יודעים חודש אלול חודש הרחמים והסליחות מבורא עולם הקדוש ברוך הוא הוא אוהב אותנו הוא רק מחכה שנבוא אליו לאבא שבשמיים ונגיד לו:"אבא,סליחה!"

גריני

New member
"סליחות" צריך אולי להגיד -

מי שלא עושה זאת כל השנה.... וחוץ מזה "על עבירות שבין אדם לחברו - אין המקום מכפר", ועפ"י תפיסת עולמי - אין צורך לבקש סליחה מהבורא. הוא אוהב אותנו ומקבל אותנו תמיד - כפי שאנחנו....

גריני

New member
ברוך הבא, שלומי../images/Emo140.gif

שכן יקר ושותף לדרך.... (נו כן, הצצתי לכרטיס שלך
) איך אפתה אותך להישאר איתנו... אולי.... ???

shloמי

New member
../images/Emo140.gifתודה גריני

מקבל את ההזמנה, גם בלי הפיתוי......

אלוהים סולח מראש......

מאלוהים לא צריך לבקש סליחה אולי כדאי לבקש סליחה מאנשים שפגענו בהם ?? זה יותר קשה..

מה שנכון נכון!

אבל בכל זאת מבקשים גם מבורא עולם! יש מצוות שבין אדם למקום אתה יודע... חוץ מזה תלך לסליחות אפילו אם אתה מרגיש שאתה פטור אתה תהנה! (סליחות של ספרדים אני מדבר!)

חחח לא

פשוט האשכנזים עושים את זה מאד קצר ומהיר אצל הספרדים זה ממש כנס מסורתי ויפה ונעים מלא בשירים יפים וקרובים ללב ומגבירים את תחושת אהבת ה' ותחושת הסליחה והמחילה!לך לספרדים ותבין

אל תתחילו עם ספרדים ואשכנזים

לכל עדה יש את המנהגים שלה...קצר או ארוך... זה לא המקום להתחיל בקטע של עדות

גריני

New member
אצל אשכנזים זה תמיד קצר ומהיר ../images/Emo6.gif

וגם... קמצנים אלה.... חבל"ז! סליחה על ההשוואה, אבל ראיתם פעם "שבעה" אצל אשכנזים לעומת "שבעה" אצל תימנים, למשל??? כאילו, מה הקטע? אי-אפשר להגיש קצת כיבוד לבאים???

גריני

New member
מה? יקרה שלי???

אחד הדברים הכי אהובים עלי זה הומור עצמי... לא יכולה להתאפק...
וחוצמזה - כתבתי משו לא נכון???

חחחחחחחחחחח

את האמת אף פעם לא הייתי בשבעה אשכנזית אבל אצל תימנים וטריפולטאים ועירקים וספרדים בכלל יש המון אוכל!! אבל שלא נדע צער!

למעלה