אז מה מצפה לנו מחר????

אז מה מצפה לנו מחר????

מחר יום מטורף עם 5 פסגות. השתיים הראשונות מטורפות, השניה (מאדלן) ענקית אחריהן ובסופו של המסלול יש שלוש עליות שלמרות שאינן נראות גדולות יכולות לעשות שמות לרגליים עייפות זו ההזדמנות האחרונה של הרוכבים לשנות את הדירוג בצורה משמעותית ל- USPS יש עבודה קשה מחר לסגור בריחות משמעותיות של אולריך, קלודן וחבורת CSC אני חושב ששתי הפסגות הראשונות יעברו בשלום וההתקפות המשמעותיות (אם יהיו) יקרו בשתי הפסגות האחרונות, התקפות בהתחלה יכולות להיסגר ע"י USPS גם המלחמה על מלך ההרים תיסגר מחר, וויראנק צפוי לקפוץ מיד בהתחלה בתקווה לקחת את הנקודות היקרות במדלן. ארמסטרונג לא יאבד הרבה זמן אם בכלל מה דעת המומחים??? לא נראה לי שבאסו יתקיף אלא אם יקרה משהו קרדינלי לאחרים אולריך??? ינסה להציל את כבודו, השאלה היא אם נשארו לו רגליים אחרי אתמול והיום??

מה שמצפה לנו בעיקר זה מאבק על

הדירוג הקבוצתי. בהנחה שלדוורים לא כל כך אכפת אם יזכו או לא, נותרו שני קבוצות - הגרמנית והדנית, עם יתרון של קצת למעלה מ-3 דקות לטובת הגרמנים. קלודן, אולריך ובאסו יהיו כנראה בדבוקה המובילה עד הפסגה האחרונה וזה נותן יתרון לגרמנים. קלפי המפתח יהיו ווייט וססטרה אצל ריס וגריני אצל הגרמנים. וירונק יבטיח לעצמו את המנוקדת לאחר המדלן ואז יפרוש לאיטו לאחור.

arieleco

New member
בתקווה שהיום הם ייתקפו יחד כדי

להתברג בפודיום. הם חברים טובים מאוד גם מחוץ למסלול. את קלודן כינו בשנת 2000 "אולריך הקטן"

IlanShacham

New member
ומה היה קורה אם וינוקורוב היה מגיע

יכל להיות מאוד מעניין עם שלישיה כזאת חזקה בטי-מוביל...

tomer57

New member
אריאל - עד מתי ?

האם תחכה עוד זמן רב עד שתבין שוורוד לא יכול להפוך לצהוב ? אני רוצה להקדיש לך שיר שחיברתי כל התחזיות שלי לטור התממשו המילטון ציפו ופטאקי פרשו הראס פנה לאיתור נעדרים לחפש את הזמן שאיבד בהרים ריס מתחמן ואולריך כשל הטעות המרכזית ולא אוסיף נמשל שאת הטור עדיין מוביל הטקסני ולצערי מאיו נפל בשנה הבאה ווינוקרוב בצהוב (וזה אפילו מתחרז)

והיום רק הרצוי....

אולריך מתקיף כמו מטורף בפסגה האחרונה וסוגר 4-5 דקות על ארמסטרונג... והמתח חוזר לשיאו בנג"ש ביום שבת... זו משאלת הלב שלי...

למעלה