אז מה מתבשל ב
יתכם השבת?

אז מה מתבשל ב../images/Emo82.gifיתכם השבת?

מכיוון שהשרשור של שבוע שעבר היה מוצלח ונחמד החלטתי גם השבוע לפתוח אותו. מה בביתכם השבת? אצלנו: טחינה סלט קישואים מרק אפונה קינואה עוף בתנור מוס שוקולד שלא הוכן בשבוע שעבר מחוסר זמן ויוכן אי"ה השבוע לבוקר אותם סלטים ואותו מרק חזה עוף בפטריות תפו"א בתנור עם רוזמרין ושוב מוס שבת שלום

וואי זה נשמע טוב ../images/Emo99.gif

עוד לא התחלתי כלום, ודווקא חשבנו להשקיע כי השבת זה יום הנישואין שלנו... חשבנו על לזניה בשרית {הכנתי לר"ה, נסענו עם זה להורים וזה חוסל בדקות! ננסה לשחזר את ההצלחה
} עוף בתנור {או בבירה או במיץ אפרסקים/מנגו. כמובן שהתפו"א נאפים ביחד עם זה} ויש ת'דברים הקבועים- כמו מנה ראשונה- בורקס בשר של חמותי {יש לי סטוק בפריזר}, אפונה בשביל הילדים {תכל'ס כולנו אוכלים ממנה}, גם שניצלים של אמא שלי יש סטוק בפריזר... אבל בפועל אין לי טיפת אנרגיות, הבית נראה כמו אחרי מהפכת סדום ועמורה, ורק לחשוב על זה שאישי חשב להפתיע אותי בכרטיסים למוצ"ש להופעה לזכר הרב קרליבך זצ"ל ובגלל חוסר בבייביסיטר שאנחנו יכולים לסמוך עליה למוצ"ש זה לא יקרה.... אז איפה היינו? אוכל לשבת? התפריט שלך נשמע תאווה לחיך

זהו זה! התישבתי..

משעה שבע אני במטבח מבשל (כשרעייתי עם הילדים, עם ערימות כביסה לקיפול וגיהוץ) וב``ה סיימתי הכל! פשוט את כך השבת, נשאר רק החמין, מחר נסתער עליו תיק תק. מעניין אותכם מה בישלתי?

טוב אז ככה..

ליל שבת: עיקר הסעודה מתבססת על דגים, שזה אומר שאנחנו מאוד אוהבים דגים ובעיקר מושט. יש לנו הסכם בחלוקת התפקידים בימי חמישי ושישי, אם אני עם הילדים, היא במטבח ורק היא, וכן להיפך. היום אני הייתי במטבח אחד התחביבים שלי, התחלתי עם המושט, כוסברה, שום והרבה, פפריקה, פפל אדום, פלפל חריף, שמן זית, והנה מעדן לכבוד שבת המלכה. סלטים: רובם סלטים חיים כגון חסה כרוב, שרי עם שום ושמיר, מלפפון, טיגנתי חציל חתוך לריבועים, מוסיפים מעט חומץ ומעט סוכר, פפריקה כמון, עוד חציל צלוי. סלט ביצים עם בצל מטוגן. מנה שניה: עוף מבושל, מטגנים בצל, תבלינים ומבשלים על אש קטנה. תפו``א, חתוכים עיגולים, מטגנים אותם עם ביצה מוסיפים לביצה תבלין גריל עוף, לאחר הטיגון מבשלים עם הרוטב של העוף. מעדן, הילדים אוהבים מאוד. . מחר החמין שמורכב מתפו``א קטנים (הרבה) חומוס שהושרה מהערב, בשר מס` 8. ביצים. חיטה, שמים אותה בשקית. אורז גם בשקית מתבלים ו..לפלטה.

יאמי../images/Emo3.gif|אין כמו דגים../images/Emo19.gif

מענין שגם אני מכינה את המושט בדיוק כמו שתארת!!! אני אבל גם שמה כמון- זה גם טעים וגם בריא....

candy77091

New member
הפעם כלום.היום לומדת עד 12

ומקווה בכלל להספיק לשטוף את הבית כי אתמול למדתי מ4עד 9 ובקושי הספקתי להכין צהרים לבעלי..שבוע הבא אולי אאפה עוגות.שבת אצל ההורים שלי הפעם.אתמול הוריו באו לבקר בהתראה של שעה וחצי. אני לא ראיתי אותם כי כל הזמן הזה הייתי בלימודים.אני עוד הולכת להסביר להם את העניין הזה שלא מוצא חן בעיני שלא מודיעים לפחות יום מראש.לא מקובל עליי בכלל.

candy77091

New member
לא בכלל לא.

אישי עדין מדיי לפעילות כזאתי והוא לא מסוגל להגיד להורים שלו דבר כזה. אני בנ"א מאוד כן ודוגרי ולי זה לא מפריע כלל.

למעלה