אז מה, נפגשים?

חהמן

New member
אז מה, נפגשים?

ביום חמישי הבא, ה 18.10 בין ארבע וחצי אחר הצהריים לשמונה וחצי בערב, בבורגר ראנץ' שליד אולמות הקולנוע שבקניון עזריאלי, יהיו בלוגרים! מתפוז! ספציפית, אנחנו. כל מי שרוצה לבוא מוזמן! אם על הדרך בא לכם גם לכתוב על זה בבלוג שלכם ולהביא עוד בלוגרים, מה טוב! אם בא לכם לשלוח מסרים לכל הבלוגרים שאתם אוהבים ורוצים לפגוש, ולנסות לשכנע אותם לבוא, גם טוב! התגית היא מפגשבלוגרים 2007. מקווים לראות אתכם שם! אנשי חה! נ.ב. יכול להיות שתהיה הופעת אורח של בצלאל, מנהל הבלוגיה. יכול להיות שיהיו עוגיות של WRANGER. סביר להניח שיהיה לפטופ וקומיקסים שמיוצרים במקום. סביר להניח שיהיה טאקי.

suki da yo

New member
טאקי וסוקי ../images/Emo13.gif

בבורגר ראנץ', מכל המקומות? נו מילא... יש שם גלידה, לא?

suki da yo

New member
זה כמו המשחק הזה?

הלכתי למפגשבלוגרים 2007 והבאתי איתי טאקי, סוקי, גלידה ופיל ורוד

דנטל

New member
הם יתנו שישבו אצלם 4 שעות?

בכל מקרה, אם עושים הרבה רעש הם מעיפים, כך שהיה עדיף לקבוע במקום בו לא יעיפו אף אחד. למשל, על הגג בקומה 3 של הקניון. אם לא אעבוד באותו יום - אגיע. אין לי מושג מה הלו"ז שלי.

חהמן

New member
חה!

תבואי, יהיה מצחיק! ונראה לנו שיהיה בסדר איתם. כל עוד קונים מהם אוכל, מה אכפת להם? גם ככה נטוש שם, זה בורגר ראנץ'... הכי הרבה נשאיר שם שלט שאומר לאן הבלוגרים של תפוז הלכו. זה יהיה משחק, "חפש את המפגש!" חה!

דנטל

New member
אני עובדת

אבל בכל מקרה לא הייתי באה למפגש שלא בטוח שמתקיים איפה שנאמר שהוא מתקיים.

יכול להיות שאגיע

מה התוכנית בעיקרון? (נשארים בבורגר ראנץ' כל הזמן? צריך להודיע למען אלו שאולי יבואו גם יותר מאוחר ולא בהכרח בתחילת המפגש, ואם נעבור מקום.. יהיה בעייתי).

חהמן

New member
חה!

התכנית היא טאקי וקומיקסים כרגע. אם בצלאל יגיע נציק לו בשאלות, אם לא, נציק לכל השאר. בקשר לבורגר ראנץ', זה מקום יחסית סגור, עם שולחנות ואוכל. אנחנו מקווים שיהיה בסדר. אם נצטרך לעבור, נכין שלט לאן עברנו, ששאר הבלוגרים ידעו למצוא אותנו. אנשי חה!

למעלה