אז מה נשים **באמת** רוצות??

קאריני21

New member
אז מה נשים **באמת** רוצות?? ../images/Emo39.gif

בדרכי למספרה ... תמיד יש לי את ה - 5-10 דקות האלה לחשוב מעט. בד"כ אני עסוקה בלבהות במסך, לבהות בקיר, לריב עם אחי, או לצאת ולדפוק ת'ראש. אז מה באמת נשים רוצות?
האמת? בתור אישה (רגע.... כן, אני אישה, בדקתי ... חזה יש, פרח תאווה גם יש .... רגישות יתר ... checked ... כן אני אישה. בחורה. ילדה מה שלא תקראו לזה) גם אני לא יודעת מה אני רוצה. אולי אני רוצה לקום בבוקר ומישהו יביא לי זר פרחים. או ש ... למה על הבוקר אתה מביא את הפרחים האלה? תן להתעורר בחור! אולי אני רוצה אהבה? זה בטוח מה שאני רוצה ... אבל אולי אני מפחדת ממנה ובגלל זה אני לא מוצאת אותה? אולי אני רוצה נשיקות רכות על השפתיים כשכוכבי הלילה מנצנצים מעלינו? מה אני רוצה? מה אנחנו רוצות? שקט ושלווה או בילויים סוערים? בחור ביישן או בחור פלרטטן? חשבתן פעם מה אנחנו באמת אוהבות ורוצות? הרי זה משתנה כל 2 דקות. וכל תשובה שלנו לבחור זה מתחיל ב "תשמע ... זה תלוי..."
אנחנו גם לא בדיוק חד משמעיות. אז .... מה נשים רוצות?? (קארין, שלא ממש יודעת מה היא רוצה אבל בטוח רוצה משהו...)

קאריני21

New member
אני?

אני סתם עברתי אורח
לא ברוכה הבאה, לא שלום, לא מה שלומך, לא איזה חיבוק .... ישר הוצאת לשון....
זה לא בדיוק מה שנשים רוצות, אתה מודע לכך, לא?

Sefy

New member
ישר ולעניין אה ? ../images/Emo3.gif

אני הגעתי למסקנה שנשים וגברים מסתדרים דווקא מעולה ביחד. גברים יודעים להנות יותר ולעשות יותר כיף ונשים יותר מידי לחוצות (טוב, לא כולן!) אז הן שמות אותנו במסגרת ואנחנו נועדנו לשחרר אותן מהלחץ

קאריני21

New member
אני מסתדרת ...

באמת יותר עם בנים .... לא יודעת למה
וזיגי, תכניס תכניס ת'לשון פנימה ... הרטבת לי את המסך
ילדת הכוכבים - תאמיני לי יש אנשים שהם מאוד חד משמעיים. חשבתי פעם שהנשים ככה - אבל וואלה. לא.

אז זהו שאנחנו רק חושבים ככה

גבר יכול להיות הכי חד משמעי בעולם ואיתן בדעתו. וכשתגיע האישה הנכונה הוא יתחיל לגמגם כאילו לא למדו אותו בכלל לדבר.
וחוץ מזה, אני מבקשת, זה לא שלנשים יש בעיה עם החלטיות, אנחנו פשוט מגוונות

קאריני21

New member
לא מגוונות ....<אהם>

פשוט לא בטוחות אם זה מה שטוב בשבילנו
בטוח שגבר הוא חד משמעי הוא יודע שהוא רק רוצה לבצע פריקה ....

קאריני21

New member
זה הדדי ....

אבל משום מה בנות בד"כ מקשרות דבר כזה לרגש. גברים אולי פחות

Sefy

New member
אני מתנגד בכל תוקף להשמצה הזו ../images/Emo3.gif

כשאני עקשן, שום דבר לא מזיז אותי מההחלטה שלי

למעלה