אז מה נשים באמת רוצות?

אורן51234

New member
אז מה נשים באמת רוצות?

אז מה נשים אתן באמת אוהבות? שאלה דיי גדולה ומאוד אישית לכן אני רוצה לשאול את הנשים שבפורום שאלה יותר קטנה... אני רוצה לשאול אתכן לדעתכן, איך אתן אוהבות שייחזרו אחריכן? בחור רואה בחורה יפה ברחוב,איך את היית רוצה שיגשו אלייך? מה יהיה רומנטי לפי דעתך? שאלה קצת ישירה אבל כנה וכנות היא הדבר השני הכי חשוב אחרי אהבה :)

גבר רומנטי ../images/Emo99.gif

הוא דווקא גבר רומנטי רוצה בלב להביא פרחים וקופסאות של ממתקים אפילו אמוציונלי לפעמים הוא מתעקש להסתיר את זה שהוא מתרגש ויש סיכוייותר מסביר שהוא אוהב אותך כל כך הוא דווקא גבר רומנטי כשהוא רואה בוידיאו סרט כמעט נפלטת לו דמעה ויש סיכוי יותר מסביר שהוא אוהב אותך כל כך רוצה בלב להביא פרחים (טיפקס) לדעתי ,הכי טוב זו הגישה הישירה .בלי כל משפטי הפתיחה למיניהם .

לימור1976

New member
אם אתה מחפש את הנוסחה המושלמת...

אז אין. הכל תלוי בסיטואציה ובמצב. אני למשל - לא נענית לחיזור של גבר שמתחיל איתי ברחוב, או ברמזור, או באוטובוס, זה פשוט נראה לי כל-כך סתמי, כל-כך "על-הדרך", כל-כך "יאללה מ'כפת לי לנסות". מה כן עושה לי את זה ? חוש הומור, ונכונות להשקיע . אם למשל אני הולכת עם חברה ברחוב .. ומישהו עוצר ואומר לה "יו .. איך אני מקנא בך !!!, אפשר להתחלף איתך ל3 דקות ? בבקשה ?!?! את תעשי אותי הבן אדם הכי מאושר." זה קרה לי.. זה הצחיק אותי , זה החמיא לי , זה היה הכי לא שגרתי שיש. (לא יצא מזה כלום בסוף, אבל הייתה התחלה של משהו) מה עוד ? הלכתי לקנות חולצה, ובחנות הסתובב לידי מישהו, אפשר להגיד שכמעט נדבק אליי באופן מעורר סימני שאלה. בסוף, עד שמצאתי חולצה אחת יחידה, שהתאימה לי, מדדתי אותה - ואז שמתי אותה רגע בצד, והלכתי לראות אם יש אותה בצבע אחר ... הסתבר לי שלא , זו הייתה החולצה היחידה. חזרתי לקחת את אהבתי הראשונה, אך אבוי ! אני רואה את הבחור בקופה ! משלם על החולצה שלי. ומבקש לארוז את זה למתנה !!!!!! אני החלטתי שאני לא מוותרת, שהשמוק הזה כנראה הסתכל עליי כי אני באותה מידה כמו החברה המפגרת שלו , ושיחזיר לי מייד את החולצה שמדדתי . התחלתי לצעוק עליו באמצע החנות, והוא לקח לי את היד ויצא איתי החוצה, ואמר לי בחיוך מקסים ומלא שיניים צחורות: תסכימי ללבוש את זה הערב כשניפגש ? גם אם לא יצא מזה כלום, החולצה שלך. נכון מקסים ????? (לא יצא מזה כלום..והחולצה עדיין אצלי) אז נכון, שאם אתה גבר שמתחיל עם כל אחת שזזה ברחוב, זה לא לעניין שתתחיל לקנות חולצות לכל אחת שמוצאת חן בעיניך.. אני חושבת שכל החוכמה היא לעשות את "ההתחלה" בהתאמה מקסימלית לזו שאתה "מתחיל" איתה. אני בזמן האחרון בכלל אוהבת לדוג את הבחורים שלי ברשת. האקס שלי (4 שנים) והנוכחי (בינתיים שנה טפו טפו טפו) שניהם היו וירטואליים לחלוטין, ואחרי החלפת תמונות, ורשימת דרישות - התחלנו לצאת, וזה הכי אחלה שיש . גם הבא בתור (אני מקווה שלא יהיה יותר) אם יהיה .. יהיה ברשת. הכי טוב בשבילי, וגם הכי קל לחזר.

אממ...

חחח אולי זה קצת שונה כי בדרך כלל הבנות אומרות שהן לא אוהבות את כל משפטי ההתחלה המזויפים האלה אבל אני תאמת אוהבת את זה מאודדדדד אני אוהבת שהגבר ישיר שהוא אומר לי שהוא רוצה אותי אבל רק אחרי התחלה נחמדה של כמה משפטים שאני עונה עליהם בהתחכמות :)

night mistress

New member
מה הייתי רוצה?

זה נראה לקוח מאיזה סרט .. אני רוצה שעניי יפגשו בעיניו כאשר אני נמצאת בצידו השני של הכביש..וככה נעמוד כמה דקות.. הוא יחצה את הכביש לכיווני,בלי להתיק עניים מעניי (קצת מסוכן
),יתקרב אליי..יגיע למרחק נשימה ממני,יביט בעניי ואז,כמו בחלף עם הרוח ידביק לי נשיקה א-ד-י-ר-ה.. אבל חלומות לחוד ומציאות לחוד..אני גם לא נוטה להענות לחיזורי רחוב..

למעלה