אז מה נשים רוצות ליומולדת?!

david84a

New member
אז מה נשים רוצות ליומולדת?!

יש לי ידידה שאני מאוד מעוניין בה, הסיפור קצת מורכב כי בעיקרון אנחנו מדברים רק באינטרנט אבל היא בחורה מדהימה ומאוד מאוד קשה להשגה - זה הרושם שלי ממנה... מה אני יכול לשלוח לה ליומולדת שיראה חמוד ולא דבילי מדי..?! טוב, השאלה הזאת נשאלת ברגע של שנינות נואשת אז כל מי שתוכל לעזור לי אני מאוד אשמח.. תודה.

Palm tree

New member
אהמ...תשמע, זה נורא נורא תלוי

כל מקרה לסוגו. קודם כל, תשכח מהרושם שקיבלת שהיא קשה להשגה. ולפני שתאכלו אותי חי, לא, אני לא רומז שכל הנשים קלות להשגה. אם תשכח מזה אז תרגיש הרבה יותר חופשי ותזרום יותר בקלות עם עצמך. חוצמזה, מהרושם שאני קיבלתי, בנות שעושות מאמצים כדי שיתפסו כקשות להשגה הן בדרך כלל לא שוות את המאמץ (די נמאס לי להיות פוליטיקלי קורקט). זה הכל תלוי בך. מה אתה חושב שהיא אוהבת? אני מכיר בנות שאם היית קונה להן לדוגמא סט כוסות קטנות כאלו (נו הכוסות קפה החמודות האלו כמו של הבדואים) יחד עם 5 או 6 סוגי קפה משובחים, הן היו נורא נהנות מזה (אני הייתי נהנה מזה!). מצד שני, אני מכיר בנות שמתנה כזו לא היתה מעוררת בהן שומדבר מלבד גיחוך, והן היו מעדיפות זוג עגילים חמודים. מצד שלישי, אני מכיר בנות שעגילים זה הדבר הכי משעמם אצלן, ואם תכתוב להן שיר על הגיטרה ותקליט להן אותו, הן ימותו עליך. זה הכל תלוי. המתנה צריכה לפנות לאישיות של הבנאדם. עזוב אותך מכל המתנות הסטנדרטיות. תהיה מקורי. תן לאופי שלה להכתיב לך איזו מתנה לקנות.

Vdrums

New member
רגע אני רוצה להבין, נפגשתם?

שוחחתם? או שזו היכרות רק ברשת? כי רשמת שאתה שולח לך את המתנה בגלל זה שאלתי... כי אם זה רק באינטרנט והיא קשה להשגה ולא דיברתם לך תדע אם לא עובדים עליך...

כלום

בטח לא משהו שהולכים וקונים. אתה יכול לשלוח לה איזה ךינק חמוד, להכין לה איזו מצגת קושקושית (אם היא מסוג הבנות שאוהבות דברים מתוקים ודביקים). אבל היא וירטואלית נטו - אל תביא לה שום דבר "מציאותי". אין בכלל מה לדבר על מתנות לפני שנפגשתם.

l a d y di

New member
אם אתה מעוניין בה...

ורוצה לכבוש את ליבה.... תקנה זר פרחים יפה ותשלח לה במשלוח...אין כמו פרחים... גם משהו שיחמם את הלב ומתנה שלא תצטער עליה גם אם תיפגשו והיא לא תמצא חן בעיניך פרחים תמיד עושים טוב על הנשמה גם אם לא כולכך מכירים... בתנאי שהמרחק בינכם לא גדול כן.....

שניה..

לא הבנתי את העניין של המרחק.. זה משנה משהו? מקסימום הוא מתקשר לאזור מגוריה ומבקש משלוח פרחים מאיפה שהיא גרה . אבל אני חושבת בכללי שעדיף שהוא ישלח לה משהו באינטרנט לא משהו מוחשי . כי זה הכרות עדיין וירטואלית ... מזל"ט..

ברוך הבא לך ../images/Emo142.gif

אתם מדברים רק באינטרנט? או שנפגשתם מתישהו והמשך הקשר שלכם הוא במדיה? בכל אופן, אני מסכימה עם זו שכתבה שאתה לא צריך להביא לה כלום אלא סתם משהו חמוד כמו לינק וכו'. אין צורך להשגע... שיהיה במזל טוב ובהצלחה

למעלה