אז מה סגרנו?

טוב... בגלל שלי משעמם..

אתם תענו פה.. הממ ואם כבר אתם עונים אתם חייבים לבחור.. אל תגידו שאין... תחשבו שאתם על אי בודד..
קיצר אז ככה.. בגלל שאתם לא רציניים בקשר למפגש.. הממ מי הכי מסקרן אותכם מהפורום לראות אותו.. הממ מי הכי עושה לכם את זה.. ( עד כמה שאפשר נו.. ).. הממ תשובות.. אני לא יענה עכשיו.. הממ אפשר גם יותר מתשובה אחת..

אני לא הולכת למפגשים בד"כ

אז זה לא משנה לי איך אתם נראים העיקר שאתם נחמדים

pain is MY love

New member
האמת?

הכי מעניין אותי להכיר את מיטל! כי אני "מכירה" אותה אינטרנטית כל כך הרבה זמן והיא המנהלת של הפורום הזה ומעולם לא ראיתי אותה!!!

Cobe Anan

New member
אז מה סגרנו?

מפגש פורום או לא מפגש פורום? כולנו הודענו שמגיעים, אבל אף אחד לא ממש קבע מתי או לאן... אז מה אנחנו אומרים?

Cobe Anan

New member
מה אנחנו, ישראבלוג?

צריך מקום לשבת, איזה בית קפה או משהו כזה, אבל לא המוני מדי, שאפשר יהיה באמת להכיר ולא סתם להגיד שישבנו ביחד.. ושבוע הבא דווקא לא טוב לי בכלל, דיברנו על הערב.. בכלל, איפה דל-פיירו, זורק נושאים ונעלם?

Thotwo

New member
זה אחד

יום שלישי. ה1 לחודש נובמבר בשעה 8 בערב. במקס ברנר רוטשילד. מי שבא שירים יד.
מי שלא שיגיד מתי נוח לו.

היה פה חוסר רצינות משווע...!!!

כל אחד אמר שאולי הוא יבוא.. והוא ככה וככה.. עושים טובות.. וואלה כשאני חושב על זה.. אם לא יהיה לי רכב אותו יום.. וואי תהיה לי נסיעה רצינית באוטובוס.. אני עוד ימות בפיגוע.. חוץ מזה עזוב אותך.. לא בא לי טוב היום... קבעו לי תור לרופא... ובאתי אליו ודחו לי אותו... ל1 לנובמבר... סעמק... לא יודע איפה מיטל היא המנהלת.. היא צריכה הממ לנהל את העיניינים.. מה אני קצין מפגשים ראשי..?? חוץ מזה אתה גם היית בין הלא רציניים.. נו איפה הבנות שיארגנו רק הן יודעות לארגן דברים כאלה..

למעלה