אז מה... סדאם מת

סליידר

New member
אז מה... סדאם מת

אותו בנאדם שגרם לנו ב92' להיכנס למקלטים (מישהו זוכר את זה?) נתלה היום. חלק מסרט התליה כבר משודר באינטרנט... מה זה עושה לכם? לי זה קודם כל מעלה ספק (אם הוא באמת נתלה.. אולי הוא עדיין חי? אולי זה היה כפיל שלו?) אחר כך אני חושב שהעניין של הריקודים סביב הגופה אחר כך דיי לא מתאימים, ואז אני חושב איך הגענו למצב הזה, שארה"ב נכנסה שם למלחמה שבסופו של דבר חוץ מלהגיע לקטע הזה ולהשליט שם דמוקרטיה.. לא היה לה שום סיבה. מי היה מאמין לפני 14 שנה שזה מה שיהיה.

Gilliana

New member
כבר שמעתי השערות שמדובר בכפיל

אבל לדעתי אלו השערות הזויות. אני אומרת - סוף סוף צדק מהסוג שרואים פעם ב-50 שנה, מהסוג שנעשה עם תלייתו של אייכמן. לשנה הבאה - בן לאדן ואחמדינג'אד! טחנות הצדק אמנם טוחנות לאט, אבל הן טוחנות בסופו של דבר.

Gevakumon

New member
Ding Dong the witch is dead

כפיל? נשמע טפשי, איזה סיבה יש לזה שזה יהיה כפיל...? אני לא חושב שזה כזה אקט של צדק, כמובן שהבנאדם עשה דברים נוראים ותליה זה בהחלט סיום מתאים, אבל אין לי הרגשה של סגירת מעגל משום סוג, סך הכל כל האקט האמריקאי בעירק שהוצאת סדאם להורג הוא חלק ממנו הוא ההפך המוחלט מצדק. זו התנהגות של סרט מצוייר - הרגנו את הבוס של הרעים, עכשיו הכל פרחים וורודים בלונים ודובוני אכפת לי
ושנה טובה כמובן!
לא לסדאם...

למעלה