אז מה עבר עליכם השבוע ומה התכנון

אז מה עבר עליכם השבוע ומה התכנון

לשבוע שיבוא? מה עשה לכם רע? מה עשה לכם כייף? ובכלל מה קורה עם החופש הגדול והמלחמה ומה שבינהם? עד כמה חזרת התכנית למרקע השפיעה על השבוע שלכם?

i love עדי

New member
היה אחלה שבוע

הסתיימה הקייטנה, נסעתי לגלי, היה כיף. עכשיו אני מתחילה את החופש ורק נותר לקוות שהמלחמה תסתיים. אין תכנון מיוחד לשבוע הבא חוץ מללכת עם הלהקה למסעדה בשלישי או חמישי.

../images/Emo24.gifאני שמחה לשמוע שנהנית

לי השבוע התחיל הטיפול ה3 במספר והמטפלת שלי דתייה זה קצת מציק לי אבל אני אתגבר סה'כ זה ניסיון בשבילי פשוט אני לא מש יודעת אם יהיה לי נוח לדבר איתה על סקס או על שנאתי לדתיים שאבא שלי מייצג ולפעמים אני גם מקללת את ה' ככה שזה לא הכי נעים... אבל נראה עצם זה שאני מתחילה שוב טיפול זה עושה לי טוב ונראה מה יהיה... חוץ מזה שבוע הבא כמו הקודמים שלפניו עמוסים בשיעורים ועבודות להגשה אבל הציונים לא מאכזבים...80 ומעלה ואני מרוצה

i love עדי

New member
יופי !!!

אני מקווה שהטיפול יהיה מוצלח למרות שהמטפלת דתייה. וכל הכבוד על הציונים !!! אני גאה בך
סוף שבוע נעים

pomelit

New member
או להיפך

אני הלכתי למטפל גבר כי יש לי בעיה עם גברים. ברור שזה יותר קשה, אבל מבחינתי זה מחייב אותי להתמודד עם מה אני מרגישה מול גברים, וזה היה לי חשוב. בכל מקרה, את לא צריכה להתנצל... היא המטפלת - שתלך להדרכה ותפתור את הקושי שיש לה (אם בכלל) כשהיא מטפלת במישהי חילונית עם issues שקשורים לדתיים.

דהאמא

New member
השבוע שלי

ביום חמישי לפני כשבועיים, עוד הייתי משועשע, כמו חיפאים רבים, מנפילת הקטיושה בסטלה מאריס בחיפה. כעבור שלושה ימים, ביום ראשון, כל האופטימיות התנפצה בבת אחת. קטיושה קטלנית נחתה בעיר, והרגה בו במקום 8 איש. בעודי לוגם מקפה הבוקר, שמעתי בום, שעדיין הידהד בזכרוני מיום חמישי הקודם. חטפתי את אישתי ההרה, ובנעלי בית נסענו בטירוף, תוך נסיעה ברמזורים אדומים, לבית הוריי, שם יש מקלט. נותרנו שם כמה שעות. לאחר שיצאנו ניסינו להתאושש. בילינו את היממה הבאה בביתם (הם בחו"ל). למחרת, בשעות הצהריים, החל לרדת מבול של קטיושות על העיר. כל חצי שעה שמענו בומים, ולעתים אף חשנו בהם. הרגשנו כאילו אנו במטווח ברווזים, שהחיזבאללה עושים אן דן דינו עד שיפגעו בביתנו. כאשר שמענו שבניין שנפגע בעיר קרס, אמרנו שזהו זה, הספיק לנו. תוך חמש דקות אספנו מכל הבא ליד, ונמלטנו מהעיר לת"א. בילינו כמה ימים עם אחי. לאחר מכן נסענו לסופ"ש לידידים חיפאים ששכרו דירה עקב המצב בבאר-שבע. בשבת האחרונה ירדנו כולנו ליום כיף באילת. ואתמול חזרנו לחיפה. אנו ננסה כעת את מזלנו בעיר פעם נוספת. אנו תקווה שלא יתחיל "לרדת גשם" כאן בשנית. תארתי כאן את מה שעבר עלינו. אילו הייתי מתאר את תחושותינו לאור מצב סוריאליסטי זה, חושבני שספר עב כרס לא היה מספיק. שיהיה לכולנו שבוע שקט.

i love עדי

New member
וואו אני מקווה שהכל יהיה בסדר.....

פשוט נמאס לשמוע על הרוגים כל יום מחדש..... כאילו זה הרגל. אני מקווה שהכל יהיה טוב והשמיים יהיו נקיים..

למעלה