היכן אפשר למצוא את החול הצבעוני שניתן לאסוף או שכבר אין אותו יותר ולא ניתן למצוא פעם שהייתי קטנה אני זוכרת שהיינו עוצרים ואוספים אם קיבלנו כרטיס להופעה של אייל גולן לא יתנו לנו גם להיכנס ברי זה של הרשת ואיך המלון פרויויליג'
אבל תנסו דרך מצפה אולי תמצאו קצת בסוף. לאיזו הופעה קיבלתם של רשת פתאל בחוף הקלאב מד? או של ההפקה של 91 של אליקו? כי בשנייהם מופיע אייל גולן.. מלון טוב מאד.תראי כתבתי עליו לזאת ששאלה. שקט,אינטימי,ורגוע.
אז ברור שיש לכם כניסה להופעה של אייל גולן במוצ"ש אני חושב בחוף הקלאב מד. כי הוא מופיע גם בהפקה של המג'יק סאנרייז.יחד עם עוד אומנים. במלון הספציפי הזה שאמרת אין צוות בידור.אבל הוא אחלה שקט רגוע. וכבר כתבתי לך שיש צוות מדריכים שמעסיק את הילדים רוב היום.
אני שמחה שעזרת לי אני לא צריכה צוות העיקר שהילדה נהנהית כי הצוות בידור הייתי צריכה להיות איתה אבל משעם בערב נראה לי לא ? ראיתי שבאתר פתאל רשום שיש יוגה טאיצי וכ"ו בבריכה וצוות אמנים בבריכה האם זה נכון?
בערב די משעמם למבוגרים כן. זה מלון רגוע,שקט שבאים לנוח בעיקר בלי כל הרעש של צוותי בידור. יש לו אוכל טוב\וחדרים מצויינים. כל מה שכתוב נכון מילה במילה. תהנו בעיר המדהימה הזאת. אני גם אהיה בהופעה של אייל..