אז מה עובר לכם בראש בזמן משחק .....?

retro2

New member
אז מה עובר לכם בראש בזמן משחק .....?

טיפים לשחקן המתחיל והרוצה להתקדם .... אתם מתכוונים להשוות ,להעלות ,או להתקפל ....איזה פקטורים אתם לוקחים בחשבון ...? אני אתן דוג' - > למה שאני מתכוון .... טום דוואן - כש"נראה " שלוקח לו המון זמן להחליט מה לעשות ,מה נראה לכם עובר לו בראש,באיזה דברים הוא מתחשב ?? ומה עובר לכם בראש בסיטואציות דומות? תודה ,על השיתוף

ראסטה2

New member
תראה תמשחק פוקר

כשחמט תסתכל כמה צעדים קדימה ותיהיה מוכן להכל

shaywh

New member
אם הייתי יודע מה דוואן חושב לא הייתי פה

הייתי עושה מיליונים בוגאס. בכל מקרה החשיבה של רמות גבוהות שונה מחשיבה של רמות נמוכות. ככל שהרמה גבוהה יותר ככה השיקולים הם יותר ארוכי טווח ולא רק של היד הספציפית והשחקן הספציפי. בוא נגיד שאם מישהו אומר מה דוואן בטח חשב על יד מסויימת אופיינית שלו ולא הזכיר את המילה טווח יש סיכוי מצויין שהוא טועה. אי אפשר להגיד את כל השיקולים בשליפה ומה שמומלץ זה לקרוא חומר רציני על פוקר ולשאול לגבי ידיים שאתה לא בטוח לגביהן כדי להבין יותר טוב מה כדאי לעשות.

retro2

New member
אוקיי ...אבל יש דברים חשובים שכל אחד ...

חייב לחשוב עליהם קודם כל ...לדברים אלו אני מתכוון ...כמו למשל פוזישן , כמה כסף בקופה , דברים כאלו ? אני שואל ,כי אני שם לב שכשאני משחק עם החברים פוקר ,בזמן שאני צריך להחליט משהו ,אני הולך רק עם תחושת בטן ,ורק אחרי שלצערי אני עושה החלטה לא נכונה ,אני נזכר שלא חשבתי על משהו מסויים . אז הגעתי להחלטה שאני ממש צריך לשנן איזה שאלות לשאול את עצמי בזמן שכזה ... אז אני מנסה לכסות ,פחות או יותר קודם את הדברים הבסיסיים שאני צריך לחשוב עליהם... תודה לכל העונים

shaywh

New member
הכל... אבל קודם כל לחשוב

הדבר הכי חשוב, אם כבר, זה לזכור לחשוב. פוזישן זה יתרון, לדעת כמה יש ליריב שלך, איך הוא משחק, איך הוא חושב שאתה משחק, מה כל הסטטיסטיקות שנלוות לעניין. לשים לב אם אתה בטילט (- מגיב מהרגש ולא מהמוח. אומר בד"כ שככל שיש יותר כסף בקופה ככה תחשוב פחות). לנסות בכל הכוח להעיף את עצמך אם אתה בטילט. לדעת למה אתה עושה כל פעולה שאתה עושה. מה שמבדיל מקצוענים מחובבנים זה הידיעה למה הם עושים כל דבר שהם עושים. למה פעולה כזאת עדיפה על אחרת, גם ברמה של היד הספציפית וגם ברמה של הטווחים שלך בכלל ככה שיהיה קשה ללמוד אותך ולנצח אותך בקלות כי אתה צפוי. ובכל מקרה לקחת באיזי את כל העסק כי עוד לא נולד השחקן שקבלת ההחלטות שלו הייתה מושלמת.

inteli

New member
אם כבר הזכרת את דוואן

אני חושב שצפיה באתגר ההדס-אפ שלו יכולה להועיל מאד כדי ללמוד את סוג המחשבה וללמוד על מה צריך לחשוב בזמן החלטות. לפחות לי הפרשנות של גלפונד בפרקים של הPLO מאד עזרה להתקדם. http://www.youtube.com/watch?v=z_CFjL99wPs

למעלה