אז מה עושות עם זוגיות?

אז מה עושות עם זוגיות?

היי לכן!
(ההודעה מנוסחת בלשון אישה אך מכוונת לכל מי שקורא/ת אותה!)

מסתבר שאני א-מינית אך בי רומנטית.
מאוד רוצה קשר זוגי, מאוד, אבל מתחילה להאמין שבשביל זה אהיה חייבת לוותר על הגוף שלי ולשכב עם א.נשים כדי שהקשר יצליח. חברות אמרו לי שגבר/אישה שישכבו איתי מתוך ידיעה שאני עושה את זה רק בשבילן- הן לא תקינות.

התחלתי להתכתב עם מישהו דרך לוח ההיכרויות של הפורום, אבל היה לי קשה לעבור לשיחות טלפון אז הוא ברח.. לא מבינה את זה, יש לי עכבות, היה לי קשה בחיים, אי אפשר לנסות להבין את זה?
הוספתי מודעה ללוח, אבל אני ממש קטנת אמונה.

אשמח לעצות או סתם עידודים.

אה, היה נפלא לראות את הדוכן והגוש הא-מיניות אתמול במצעד!.

k500

Active member
מנהל
לא מתייאשים כל כך מהר

את לא חייבת לוותר על הגוף שלך ולשכב עם אחרים/ות אם את לא רוצה. את רוצה קשר זוגי א-מיני שהוא יותר רומנטי, לא? אז למה לכפות על עצמך סיטואציה שלא נוחה לך? קשר זוגי אמור להיות טוב ומהנה לשני הצדדים ולא רק לאחד מהם.
נכון, למצוא זוגיות א-מינית זה לא קל ולא פשוט, אבל מה החלופה? לעשות מה שלא אוהבים? האם תוכלי לחיות ככה? אני אישית לא הייתי יכול וגם אם יש לזה מחיר (לוקח זמן ולא פשוט), אני משלם אותו כדי שאמצא את הזוגיות המתאימה לי.
ואם יש מישהו/י שלא מבינים את הקשיים שלך ואת הרצונות שלך בחיים, עצתי לך היא לשקול את המשך הקשר איתם כי אם בהתחלה הם לא מבינים אותך ואת הדקויות שאת מחפשת, מי יודע מה יהיה בהמשך?

אז לא מתייאשים ולא מאבדים את האמונה וגם אם מישהו אחד ברח או היסס, לא נורא, יש גם כאלה אבל יש גם הרבה אחרים ולכן ממשיכים ומחפשים. בלוח ההיכרויות שלנו אפשר לפרסם יותר מפעם ולנסות כמה פעמים עד שמוצאים או לפחות מנסים למצוא. יש גם אתרים אחרים שמיועדים לא-מיניים ולמרות שהמבחר מצומצם, החיפוש בכל מקום שניתן רק מגדיל את הסיכוי למצוא זוגיות כמו שאת מחפשת.

p019

New member
קשה למצוא זוגיות

וזה נכון לכולם, גם למיניים.
וגם למיניים יש בנוסף לקשיים בהתעמה הרומנטית ובהתעמה באופי גם קשיים בהתעמה המינית שלהם.
&nbsp
לפחות עם תמצאי א-מיני תהיה לכם התעמה מלאה במיטה
.
&nbsp
מתצפיותי על אנשים מיניים קרובים לי במשך החיים אני יכולה להבתיח לך - למצוא זוגיות זה אתגר.
כך שאם התכתבת עם אדם אחד וזה לא הסתדר זה ממש לא אומר כלום.
&nbsp
כמובן שאת יכולה להגיד שקל לי להציע עצה כי אני לא מחפשת זוגיות.
וכן, חלק מהסיבה שאני לא מחפשת זה כי זה ניראה לי סטטיסטית בעל הסתברות נמוכה ולא שווה את המעמץ שלי.
אבל אם את מרגישה שזה שווה את המעמץ שלך אל תפסיקי.
ואני מחזיקה לך אצבעות שתמצאי זוגיות.

למעלה