אז... מה עושים היום ? מה אתם עושים היום ? \ מחר ?
S shpitz5 New member 31/8/12 #3 מלא זמן שלא הגבתי פה אבל אני קוראת הכל הכל! אממ אז ארוחת שישי ואיזה ספר טוב אולי שניים עד מחר בערב. ככה זה בחופשת סמסטר משתעממים
מלא זמן שלא הגבתי פה אבל אני קוראת הכל הכל! אממ אז ארוחת שישי ואיזה ספר טוב אולי שניים עד מחר בערב. ככה זה בחופשת סמסטר משתעממים
K Kagg6 New member 1/9/12 #10 צר לי לישמוע מזכיר לי את החורף האחרון, חטפתי התקף שיעולים גם 3 חודשים של סיוט. מזה וירוס?
K Kagg6 New member 1/9/12 #23 טוב, לי זה עוזר לפחות הפלפלים, לא החריף.. ד'א אני מקווה שמה שיש לך זה לא כיב-קיבה, זה באמת מבאס
Purple Mushroom New member 2/9/12 #26 אני פעם חשבתי שיש לי כיב גרון יש לי בעיה חמורה מאוד בגרון, כבר קרוב ל14 שנים . ופלא שאני בחיים בכלל עדיין.
אני פעם חשבתי שיש לי כיב גרון יש לי בעיה חמורה מאוד בגרון, כבר קרוב ל14 שנים . ופלא שאני בחיים בכלל עדיין.
Purple Mushroom New member 1/9/12 #13 אולי יש לך קיבה עצבנית או מעי רגיז? היה לנו פעם זרקור בריאות בחמ"ה: ומישהו או מישהי אמר\ה, שמחלה , זה בעיה בין הנפש לרוח . אגב, נכנסתי עכשיו לפורום, אחרי תגובה להודעה שלך, מה 28 לפברואר. מקווה שנוכל לעזור לך גם כעת. .=]
אולי יש לך קיבה עצבנית או מעי רגיז? היה לנו פעם זרקור בריאות בחמ"ה: ומישהו או מישהי אמר\ה, שמחלה , זה בעיה בין הנפש לרוח . אגב, נכנסתי עכשיו לפורום, אחרי תגובה להודעה שלך, מה 28 לפברואר. מקווה שנוכל לעזור לך גם כעת. .=]
S spaysi8 New member 1/9/12 #15 אולי גם אבל זה משהו יותר גדול מזה. מעי רגיז זה לא כזה חמור.. כלומר לבלות בשירותים את רוב היום שלי :/