אז.. מה עושים כדי לעורר את הפורום?

ערן1987

New member
אז.. מה עושים כדי לעורר את הפורום?

בתקופה האחרונה הפורום קצת נרדם, בצורה קשה, ואני רוצה להחזיר אותו לימיו הטובים. אפשר לעשות את זה, זה לא דבר שהוא בלתי אפשרי. זה ידרוש את שיתוף הפעולה של החבר'ה הקבועים בפורום וגם של המזדמנים ואלה שרק קוראים כאן (ואני בטוח שיש כאן כאלה
).

אז אשמח לשמוע את העצות שלכם לרעיונות לפינות חדשות/ישנות שאפשר להעלות כאן בפורום, דרכים שונות לגרום לאנשים לכתוב כאן יותר וכו' וכו'.. אני יודע שזה אפשרי, אני באמת מאמין בזה!! אני צריך את עזרתכם כאן. תגידו כל מה שעולה לרוחכם, גם ביקורת על הניהול שלי וגם על דברים שלדעתכם צריך לשמר/לשנות. בבקשה, אם אכפת לכם מהפורום - שתפו פעולה. זה חשוב.

הרבה תודה מראש :)

ערן1987

New member
אף אחד? כלום?

חוץ ממשתמשת שרק קוראת כאן לא קיבלתי מענה אפילו מבנאדם אחד. נו, תנו לי משהו לעבוד איתו!

2Dirrty4U

New member
אני כאן..

קצת עסוקה בימים האחרונים אז פחות יוצא לי להגיב אבל אני עדיין כאן.
&nbsp
שמתי לב שהרבה מאוד פורומים בתפוז הפכו להיות הרבה פחות פעילים מבעבר - אפילו פורמים שהיו מאוד מאוד פעילים והמון פורומים נסגרו..
אני חושבת שהרבה גולשים פשוט עזבו את הפורמים של תפוז, התקדמו לפייסבוק, לכל מיני קהילות ופורומים אחרים מחוץ לתפוז.. אין לי הסבר אחר.
&nbsp
ולגבי מה לעשות בפורום - באמת שאין לי מושג מה אפשר לעשות מעבר ךמה שכבר נעשה כאן

&nbsp
&nbsp

ערן1987

New member
תפוז עצמם מודעים לירידה של הכותבים בפורומים השונים

והם מנסים להתמודד אם זה, בהצלחה יותר ופחות. אני לא מצפה שהפורום יחזור לימי ההצלחה של לפני 7-10 שנים, אני ריאלי, אבל אני חושב שהקהילה הקטנה שלנו כאן יכולה לקיים דיונים יפים כמו שכבר היו כאן לא מעט וגם ליצור שרשורים ארוכים ומוצלחים. אני באמת חושב שזה אפשרי, זה לא משהו בלתי אפשרי.
&nbsp
אין לך שום רעיונות לפינות? משהו שאפשר לגנוב מפורומים אחרים אבל לעשות כאן עם טוויסט? חחח

2Dirrty4U

New member
אתה חושב שיש לי זמן לפורומים אחרים?

אני חושבת שהסיבה היחידה שעדיין לא עזבתי את תפוז זה בגלל שאני בעצמי מנהלת כאן פורום

&nbsp

RTur

New member
אז..

אני ממש בתקופה לחוצה פצצות - שחררתי סינגל, לאט לאט קורים כל מיני דברים + התחלתי לקבל הצעות לכל מיני פרוייקטים שקשורים להפקה מוסיקלית אז אני לוקח על עצמי הרבה (גם בשביל הנסיון, זה מה שאני לומד בסופו של דבר, וגם בשביל הפרנסה חח) ובקיצור אני ממש ממש עסוק.
אפילו את ההורים אני בקושי רואה אפילו שהתחלתי לחזור עכשיו פעמיים בשבוע לבאר שבע כי אני מופיע בשני מקומות בעיר אבל יוצא מצב שאני מגיע, נותן כיף להורים והולך להופיע, חוזר מאוחר והם כבר ישנים ולמחרת כבר צריך לחזור למרכז לשאר העניינים שלי.. לכן זה בא על חשבון הפורום ועוד דברים אחרים שהייתי עושה קודם.
אני ממש רוצה להיות פעיל יותר אבל פשוט אין לי רגע דל.. אשתדל לחזור כמה שיתאפשר לי.

ערן1987

New member
אני יודע שלכולם יש את החיים שלהם מחוץ לפורום, זה הגיוני

גם אני לא 24/7 על הפורום חח.. אבל שמע, יש פה אנשים שממש גדלו בפורום הזה! אנשים שהיו בתיכון, בצבא, בלימודים, ב"חיים האמיתיים" - זה לא צחוק ואני ממש לא מזלזל מזה! אני לא מצפה מאנשים שיהיו על הפורום כל היום אבל אני כן חושב שזה אפשרי לתת לו כמה דקות אפילו פעם ביום.
&nbsp
ותודה רבה :)

למעלה