אז מה עושים כשחולים??

חנהפ

Active member
אז מה עושים כשחולים??

טוב היו לי פלפלים אז מלאתי בפתיתים וירקות

חנהפ

Active member
ומה לארוחת ערב?

הייתי צריכה לדלל במעט את ערימת הקוטג' בפריזר אז בויאקוס זה הפתרון:

mir284

New member
קודם כל תרגישי טוב../images/Emo39.gif נראה מעולה מה שהכנת

פשטידת הקישואים קורצת לי אשמח למתכון תודה מירי

חנהפ

Active member
פשטידת קישואים ממש אילתור

היו קישואים והרבה, אז פרסתי דק 6-7 קישואים היתה שקית אטריות רחבות, אז בישלתי במי מלח וסיננתי הוספתי לכל 1/4 כוס שמן 4 ביצים מלח,אבקת מרק בטעם עוף 150גר' גבינ"צ קצ'קבל מגוררת לאפות 200 מעלות עד שמזהיב, בערך 50 דקות.

חנהפ

Active member
מאפה מקרוני וגבינה

יש לבשל במי מלח שקית פסטה גלילים דקים לסנן ולשים מעט שמן 2 כפות גדושות קמח +שמן לטגן 2 כוסות חלב מלח, אבקת מרק בטעם עוף לבשל לקבלת רוטב סמיך להוסיף 250גר קצ'קבל, לערבב עד שנמס לערבב עם הפסטה, לאפות ב200 מעלות כ-40 דקות

ddh1

New member
זה מה שעושים כשחולים?

Y Y Y מה קורה אצלך במטבח כשבריאים? בהלחט מעורר תאבון! כל הכבוד וכמובן רפואה שלמה ומהירה לחולים....

יוכי68

New member
חנה, שתמיד תהיי בריאה וכל הכבוד לך

שאת מכינה כאלו מטעמים כשאת חולההה....חחחחח....כנראה שאת חולת בישולים......חחחח

מאיוש י

New member
לא נעלמתי מתוקה פעם אני פה ,פעם שם../images/Emo8.gif

אני מאוד עסוקה בימים האחרונים אז כשיש לי זמן והוא מועט , אני במחשב לפעמים כאן ולפעמים בקומונה. היה לי שבוע עמוס אורחים שבאו ארועים משפחתיים בקיצור שיהיו רק שמחות.

יפית מן

New member
מאיושי-לה איפה היית?התגעגתי אליך!

ולחנה-לה רפואה שלמה בקרוב ממש,בובלה על תשכחי,לקחת סוודר,וצעיף אנחנו גקוקים לך ,ולמתעמיך,לא קיבלתי מענה למתכון שלאינגליש,קייק,יוכי-לה,גולדה-לה,שירה נותנת ביס,ניקי איפה הם הבחחורות ההם עם הקוקו והסרפן?מבקשתמרשם לעוגה אנגלית בבקשה

מאיוש י

New member
יפיתוש אני ממש לא יודעת לאיזו עוגה את מתכוו

מתכוונת , תני כיוון מה היה בה? אילו מרכיבים את זוכרת ממנה ואולי אוכל לעזור.

יפית מן

New member
מאיושי-לה,עוגת,אינגליש קייק,מאורכת אני ממהרת

לשעור תורה שבועי מהשעה 8-9 היו כולכם בריאים ובריאות אוף ווידרזיין0פירוש המילה בגרמנית להתראות)

מאיוש י

New member
יפית שתחזרי מהשיעור

תרשמי מה את זוכרת מהעוגה. אינגליש קייק זה שם כולל שלא אומר לי כלום חוץ משם של תבנית. כדי שאוכל לעזור לך לשחזר את המתכון תנסי לומר מה היה או מה את חושבת שהיה בעוגה.

מאיוש י

New member
יפית מצאתי משהו אבל בגלל שזה מספר

בישול אי אפשר לפרסם בפורום, לכן אשלח לך את המתכון במסר. תיכנסי ותראי אם זה מתאים לך.

למעלה