אז מה עושים עכשיו??

קניה 1

New member
אז מה עושים עכשיו??../images/Emo187.gif

אנחנו פה? אנחנו שם? אנחנו גם וגם??? אני בלחץ מזה!!....

kapit5

New member
גם אני קצת מבולבלת

אפשר להיות גם פה וגם שם.זה לא סותר. שם זה יותר רישמי ופחות זורם. חוץ מזה אמרו שזה אתר זמני. יש מצב שבאתר הקבוע ישו קישור לפורום של תמוז???

קניה 1

New member
אולי אפשר לבקש מהם שיתנו קישור הנה?

לא יפה להתעלם מאיתנו, אנחנו הפורום הרשמי!!!!

זה לא הגיוני שהפכתור"פורום" שם יפנה

לכאן? סתם רעיון שלא בטוח שאפשרי...

kapit5

New member
אפשר בשיטת הקיטורים

אני בטוחה שבודקים שם למעלה ב-7 עיניים מה דעתנו על האתר. לדעתי צריך לכתוב שם בין היתר שהוא לא ידידותי למישתמש. יתכן שאם רבות מאיתנו חשות כך אולי יש מצב שבאתר הקבוע יעשו קישור לפה.

קניה 1

New member
שם זה גם לא פורום אחד...

יש שם איזה שמונה!! אחד על ג'קו, ואחד לתמונות, ואחד לזה, ואחד להיא ואחד להוא.....

שונית 7

New member
טוב בנות היה נעים להכיר אתכןץץלא

מסתדרת..לא מוצאת את הבלוג שלו לא יודעת איפה ואיך להגיב:אני אכנס לפה ואגיב כל זמן שיהיה מישהו פה ואחזיק לג'קו ולכם אצבעות מבחוץ

talytal

New member
שוניתוש, לא להרים ידיים!

ברור לי שהפורמט שם לא מתאים לכולן. זוכרת גם שדיברנו פעם על הפורום שהיה ונסגר, והיו הרבה שאמרו שהן לא אוהבות את עניין ה"אשכולות"... אבל הפורום כאן לא הולך לשום מקום, ואני מקווה שיש מקום לכל ההעדפות. אז אל תשימי את עצמך בחוץ כל כך מהר...

kapit5

New member
שוניתוש-הגזמת!!!

ניראה לך שמישהו עוזב כאן??? אם נעזוב יבוא משהו אחר ויתפוס לנו את הבית
אנחנו נעשה לשם גיחות כדי להיתעדכן אבל לי ברור שאני ועוד רבות אחרות נישארות כאן

אסתילי

New member
אין כמו הבית הישן,החמים והטוב../images/Emo13.gif

אין סיבה לנעול ת'דלת וללכת למקום אחר. אפשר להשאר כאן קבוע וללכת לבקר שם לעיתים קרובות - יותר או פחות. לא כך?

דורית41

New member
ג'קו -תתחדש!!!

איזה כיף!!!עוד צעד ענק בכוון הנכון. (למה תמיד כל הדברים הטובים קורים כשאני בעבודה???) ממבט ראשן לחלוטין הפורום החדש ואני עדיין לא מתקשרים זה עם זה,וזו כבר לא תהיה אהבה ממבט ראשון,(אולי שני) הכל נראה לי סמטוכה, אבל יהיה בסדר.-טליטל-זה בין היתר בהמשך לשאלתך לדעתנו.

kapit5

New member
דוריתוש../images/Emo24.gif

סוף סוף הצלחת להגיע ואת....ואת.... כמה טוב שבאת....

דורית41

New member
כפיתוש-

באמת סוף סוף.!! כבר ספרתי את הדקות עד שאני מגיעה לראות את זה. ותודה שעדכנת אותי.את
הולכת לצלול קצת לאתר החדש,להבין מי נגד מי.

למעלה