אז? מה עושים עכשיו?

שרית^

New member
אז? מה עושים עכשיו?

בהנחה שיעבוד מתישהו צריכה לקחת את הטור ולהשתמש בו..... מדובר בכתובות דואר + פרטים שם, טלפון וכדומה.. רוצה להעביר רשימה ´נקיה´ ככל שניתן לאאוטלוק למשלוח... לא רוצה שאדם יקבל פעמיים את הדואר. לקחתי אפילו רק את הכתובות ניטרלתי מכל שאר הטבלה. ועדיין...... בחיפוש מגיעה לכתובות דואר זהות שעדיין נמצאות.

זו בעיה לא פתירה ע"י אלגוריתם

זו בעיה שעומדת לפיתחם של כל מי שרוצה רשימת דיוור ממוחשבת שנאספת לאורך זמן. מספיק שיש שיבוש קל בשם או שרשמו את שם המשפחה לפני הפרטי פעם אחת ובפעם השניה להפך או שרשמו פעם רח´ יהודה הלוי ופעם יהודה הלוי בלי רחוב וכו´. ובכל זאת עצה. תתמקדי בכתובות ותנסי לסנן כתובות בעיתיות למשל חפשי (ע"י מיון) כתובות שמתחילות ברווח או כתובות שמתחילות ברח´ או כל קידומת אחרת ותנקי אותם מהקידומות הללו ואז תחפשי כתובות כפולות (שוב למיין) החיפוש הוא ידני כי יתכן ופעם רשמו בן-יהודה ופעם בן יהודה. גם על רשימות ארוכות יחסית של נגיד 2000 כתובות החיפוש יכול לקחת לכל היותר כמה שעות. להבא מומלץ לקלוט נתונים בצורה שכל נתון יופיע בעמודה נפרדת שם פרטי בעמודה אחת שם משפחה בעמודה נוספת רח´ בעמודה שלישית עיר ברביעית מיקוד! בחמישית. דרך אגב יש תוכנות שמאפשרות בחירת כתובת רק מתוך רשימה של כתובות בספר המיקוד. זה מקטין משמעותית שגיאות מהסוג שאת מתמודדת איתם. אני מקווה שעזרתי בברכה איציק

שרית^

New member
גם אני יצרתי עמודות..

אבל מכיוון שהחומר לא נאסף רק על ידי.. אלא נשלח אלי בכדי שארכז אותו. רב הרשימות הגיעו בצורה כזאת. דוד יחזקאל email כהן ורדה email אילנה שלום eamil וגם כוהן ורדה email וגם אילנה שלום טלפון כתובת email הרי לא משנה מה בדיוק אתה מבקש. מה ששולחים לא תמיד מתאים. הפעם עשיתי את זה ידנית. באמת לא סיפור רציני. אבל. סתם מעצבן אותי לדעת שיש אפשרות לעשות את זה ואני עושה את זה בדרך של ימי הביניים.

למעלה