אז מה עושים עם ספרים במצב טוב?

רושטי

New member
אז מה עושים עם ספרים במצב טוב?

אני רוצה לאוורר את הספרייה ולמסור את הספרים (סיפורת בעיקר, מקור ומתורגם).
מוסרים לספריות?
לבתי ספר?
חנויות יד שניה?
תודה

שואלים את הספריה בישוב

תורמים לפרוייקט של ספר ב-20 (לא זוכרת את שמו).
אני מעבירה קודם את הערימה בין משפחה וחברים, שיקחו.

גם אני הייתי מתחילה במשפחה וחברים

מדי פעם אני רואה שחברים מפרסמים בפייסבוק שלהם רשימות של ספרים למסירה אחרי פרוייקטים כאלה, ומי שמעונן בא לקחת.

את מה שנשאר הייתי תורמת לספריות..

חיה קרן

New member
וגם

אצלנו מאוד נפוץ להעביר ספרים בן כל החבורה והמשפחה, ואחר כך- או לחנות יד שנייה או לספרייה.
הבעייה היא שהיום יותר ויותר ספריות נסגרות והמון ספרים מוצאים עצמם פשוט בפחי מיחזור הנייר

ואם אנחנו בענייני החלפות ומסירת ספרים-
אני מחפשת ספרים של אסתר שטרייט ורצל,.
לא אחד ספציפי, בעיקר את המוכרים והישנים יותר
פרסמתי גם בפייסבוק ועכשיו עלה בדעתי לשאול גם פה...

אם יש לכם ספרים שלה, או ספרים מסדרת הנועזים של דבורה עומר אני ממש אשמח,
אני גרה בפתח תקווה ואשלם את המשלוח בדואר אם צריך,
ו...מי שירצה להביא אליי יוזמן לקפה ועוגה

רושטי

New member
עצמי- עזרה באיתור ספר

עזרתם לי מאוד בעבר עם ספר ילדות אחר

אני מנסה לאתר ספר על ילדה ממושבה כלשהי (אם איני טועה המושבה מולדת), שמה של הילדה היה זרובבלה, והיא נקראה כך על שם סבא שלה.
מצלצל מוכר למישהו?

הכל בגללם - יעל רוזמן

הכל בגללם, יעל רוזמן (מסדה)

ספר נעורים מקסים שבמרכזו הילדה זרובבלה-לא. זה לא שההורים שלה לא אהבו אותה כשהיא נולדה, הם פשוט קראו לה על שם סבה המוערך והמפורסם. הסיפור מתרחש בימי החופש הגדול, זרובבלה המכונה ליליק מסרבת להתנצל בפני המנהל על תעלול שעשתה ביחד עם חבריה לכתה ומוענשת על ידי הוריה. כשהדוד נחום מגיע לביקור בתל אביב הוא משכנע אותם להרשות לה לנסוע איתו למושב.

זרובבלה נקלעת לעימות ישן בין שני מחנות: אנשי המושב של הדוד נחום ואנשי הקיבוץ השכן שסבה וסבתה היו ממייסדיו ואמה גדלה בו. היא מתיידדת עם ילדי המושב וגם פוגשת את חן מהקיבוץ השכן, שמסתבר שהוא בנה של חברתה הטובה של אמה. סיפור נעורים והתבגרות קלאסי עם קצת רומנטיקה, קצת מסרים חינוכיים ועלילה מהנה וקולחת

מאיזה איזור את ?

אני את כל הספרים שלי תורמת למרכז הפנאי במרכז הסרטן בתל השומר שם אני מקבלת טיפולים, אז אם את מאזור המרכז אני מאוד אשמח למסור אותם

רושטי

New member
אני בטוחה שזה קיים בכל מקום

ותודה רבה על הרעיון - אבדוק בקרבת מקום מגוריי

למעלה