אז מה עושים עם פוליטיקה ושירה

• פותח הנושא milim
  • פורסם בתאריך

milim

New member
אז מה עושים עם פוליטיקה ושירה ../images/Emo46.gif

לקח לי זמן אבל התעוררתי. הכאב על השילוש בשיר שלי מגיע מכוון אחר. לא מוכנה שהשיר שלי יצבע בכתום!!! ומצד שני אני יודעת שלא אני מחליטה. רותחת כאן.

לא לכעוס../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif

חחחח. מלים יקרה, הכאב קיים ונקרא, והאמיני לי - צבעו אינו כתום. הוא עשוי מצבעים רבים. שלך,

aiziq

New member
דווקא כשאת רותחת את כתומה יותר../images/Emo13.gif

שטויות, דפדפי הלאה- מי שעיניו בראשו הבין שלא לכך כיוונת . אציק.

milim

New member
טוב שעוד אפשר לצחוק בצהוב ../images/Emo6.gif

תודה איציק.

קסנדרה*

New member
מלים יקירתי לי יש פתרון קל ונוח ../images/Emo13.gif

לא להגיב, להתעלם. אנשים לא תמיד דעתם תמימה כפי שהם מציגים אותה. ואם, את מרגישה שנעשה לך עוול בתגובה עם גוון פוליטי, אני כאן, תבקשי ואמחק. השיר שלך מובן ובהיר, ופרשנות אישית מוטעית, לא צריכה להעיב על מצב רוחך. ראי בזאת עננה חולפת, השמיים יתבהרו והשמש תזרח
קסנדרה

חבר'ה חב'רה, רגע, רגע

דרך אגב - נדמה לי שהאמירה של נילי היתה כללית שזה שיר עם מסר פוליטי, ולא בהכרח שהמסר הוא כתום (ברוח ימים אלה) (אינני מדברת בשמה חס וחלילה אלא שזה מה שהבנתי). . כלומר... באמת לא לחשוש.

nilial

New member
אכן הכוונה הייתה כללית בלבד, הרגעו

לכל הנרגשים והרותחים ורותחות. אם יש תחושה ששיר חייב להיות א-פוליטי אז בסדר. אל תשכחו שכל קורא מכניס את תגובותיו האישיות ואם הוא מעורב מה טוב. ותודה ל"פרח תרבותי".

קסנדרה*

New member
נילי תקראי במאמרים אין זה כפי שאת

טוענת הקורא לא אמור לקחת את השיר למקום שלו. אלא ללמוד את כוונת המשורר וללכת עם הכתוב ולפרש אך ורק את מה שהגיש שלנו. במיוחד בשיר כ"כ ברור. קסנדרה

milim

New member
תודה קס.

כאן כבר שתים לפנות בוקר אז הולכת לשון בראש יותר טוב.

ח אור

New member
מילים - זו לא תגובה שאני הייתי

לוקח ברצינות - לא כל שכן כועס - אף אחד לא חשב שהשיר פוליטי - ובטח לא הושפענו מנילי:) שני בשלווה:)

nilial

New member
אף אחד? למה לדבר בשמי?

כנראה שזיקה למציאות מפחידה. חבל עד מאוד. אבל השיר נפלא וזה מה שחשוב!!!!

קסנדרה*

New member
נילי בבקשה לא ללבות יצרים

ואף אחד לא דיבר בשמך. לכל אחד הזכות להביע דעה וכפי שלך התאפשר חופש הביטוי כך גם לאחרים. וגם בפורום, את מוזמנת להגיב לכל יצירה אבל לא להעיר למגיבים בנימה אישית, כל אחד רשאי ויכול להביע דעתו גם אם היא מנוגדת לדעתי או לדעתך. קסנדרה

nilial

New member
קיבלתי ואשתדל להיות פחות רגשית

קיבלתי את הערתך ואתייחס אליה בכובד ראש. נילי האחד

למעלה